WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Dziewczyny a jak z dieta karmiacej mamy? Jakie macie podejście i doświadczenia? Jecie wszystko w malych ilosciach i sprawdzacie reakcje dzieciatka czy lekkostrawnie jak zalecaja?
Odchodzi się już od diety dla kobiet karmiących i zaleca się, żeby ciężarna jadła wszystko, tylko przy produktach wywołujących alergię każą obserwować smerfa.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Dokladnie bo ta przyszłość tuż tuż
nie mogę uwierzyć, ze tak szybko to zlecialo. Jwsz cz e teoche maleństwa będą z nami a wtedy to zaczna sie tematy kupki
-
nick nieaktualny
-
Ja upieklam moje poerwsze ciasto z jablkami i zaliczylam klotnie z mezem. Mowie do niego,a on mnie ignoruje jakby mial mnie w dupie...troche do dupy bo mamy dzisiaj 2 lata razem, i sadzilammze to inaczej bedzie wygladalo. Zle sie czuje i do rodzicow pojechal sam wrocil i mielismy isc na spacer ale cieplo nieziemsko. Teraz spytal czy ide na spacer to mu powiedzialam ze nie mam ochoty z nim isc...i poszedl sam niby biegac...jak z nienormalnym...pytam czy na dniach mlodziezy bedzie mial kamizelke, a on mi ze nie, a dwa dni temu mowil ze bedzie mial. Do dupy bo to ja o jego bespieczenstwo sie bardziej martwie niz on. Szkoda gadac, spierniczona rocznica. Tez mi teraz smutno, ze taki ignorant z niego. Nie bede sie odzywala i tyle niech sie buja.
-
nick nieaktualnyDziewczyny jakodczuwacie teraz ruchy dziecka bardziej po lewej stronie, prawej czy jak ??? Bo ja sie obawiam czy moj may nie fiknal czasami bo zaczal znowu kopac i ruszac sie po lewej stronie...a wczesniej po osttniej wizycie czulqm go po prawej stronie i kolo pepkq hmm
-
No u nas na szkole rodzenia jeszcze zalecala lekkostrawnie i pomału włączać poszczegolne produkty.
Mój malec dziś tak rozrabia i znalazlam na niego sposób jak juz mnie tak oklada ze boli próbuje nakrecic filmik i co cicho i grzecznie sie nie rusza -
Mmargol jak urodziłam Młodego to musiałam dac swoje pampersy i chusteczki. Potem przynieśli mi go w szpitalnych ciuszkach, pieluszkach i rozku, ale przebralam w swoje. Dziewczyny, które miały maluchy przy sobie od razu ubieraly w swoje ciuszki, rożki itp. Do kąpieli własne okrycie dla dziecka.
Szpital zapewnia mleko, kosmetyki do kąpieli, witaminy, preparat do pępka.mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka80
nie przejmuj sie , mowilam juz dzis ze faceci to mierne istoty , moj maz tez nie raz mq dzikie zajawk, to wtedy mam gow d i nie zwracam uwagi.... nke martw sie 2 lata to nie jestescie dlugo razem , ja z moim mezem jestem 5 lat i 3 po slubie i nie raz sie o pierdolki klocimy, dotrzec sie trzeba :)i -
A ja właśnie wracam z nad jeziora woda boska w końcu trochę zeszło tej opuchlizny z rąk i nóg i człowiek się trochę lżej czuhe.
Co do wagi to ja też mam bzika wiecznie na diecie i też się martwię ale liczę ze to woda te kilogramy i uda się szybko zrzucać
Co do diety to mi położną mówiła ze się odchodzi ale jest kilka produktów np ser żółty ogórki których się nie powinno ale tak na prawdę każdy organizm jest inny i ktoś je ogórki i nic mu się nie dzieje niemniej ja zamierzam na początku trzymać dietę może nie jakaś mega ale lekkostrawne a z czasem więcej wprowadzać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie możliwe że czeka wizyta na ip
pojawiło się plamienie i skrzep z krwią i skurcze. Po konsultacji z lekarzem który mnie uspokajal że plamienie może być spowodowane badaniem i pobraniem posiewu. Kazał wziąść kolejną dawkę magnezu i nospy i jeżeli skurcze dalej będą mam jechać do szpitala.
Jak na razie skurcze ucichly -
nick nieaktualny
-
No to u mnie jest tak ze jak M przykłada to cisza
albo jak nawet zawolam zobacz jak brzuch mi chodzi to też cisza.
Angela oby wszystko ucichlo oddychaj głęboko 3mamy kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 21:10
-
sarcia123 wrote:Anka80
nie przejmuj sie , mowilam juz dzis ze faceci to mierne istoty , moj maz tez nie raz mq dzikie zajawk, to wtedy mam gow d i nie zwracam uwagi.... nke martw sie 2 lata to nie jestescie dlugo razem , ja z moim mezem jestem 5 lat i 3 po slubie i nie raz sie o pierdolki klocimy, dotrzec sie trzeba :)i
Dzieki za slowa otuchy. Teraz zaczelo padac i ma za swoje poszedl sobie biegac to go zmoczy bedzie mial troche pokory.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 21:11