X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Dziewczyny a jak z dieta karmiacej mamy? Jakie macie podejście i doświadczenia? Jecie wszystko w malych ilosciach i sprawdzacie reakcje dzieciatka czy lekkostrawnie jak zalecaja?

Odchodzi się już od diety dla kobiet karmiących i zaleca się, żeby ciężarna jadła wszystko, tylko przy produktach wywołujących alergię każą obserwować smerfa. ;)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie bo ta przyszłość tuż tuż :D nie mogę uwierzyć, ze tak szybko to zlecialo. Jwsz cz e teoche maleństwa będą z nami a wtedy to zaczna sie tematy kupki ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie mi juz 4 lata temu polozna mowila, ze pk porodzie jesc to samo co w ciazy bo dziecko jest przyzwyczajone do takiego jedzenia , jedynie jesli zauwazymy ze cos uczula malego to odstawic a tak to nie :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja upieklam moje poerwsze ciasto z jablkami i zaliczylam klotnie z mezem. Mowie do niego,a on mnie ignoruje jakby mial mnie w dupie...troche do dupy bo mamy dzisiaj 2 lata razem, i sadzilammze to inaczej bedzie wygladalo. Zle sie czuje i do rodzicow pojechal sam wrocil i mielismy isc na spacer ale cieplo nieziemsko. Teraz spytal czy ide na spacer to mu powiedzialam ze nie mam ochoty z nim isc...i poszedl sam niby biegac...jak z nienormalnym...pytam czy na dniach mlodziezy bedzie mial kamizelke, a on mi ze nie, a dwa dni temu mowil ze bedzie mial. Do dupy bo to ja o jego bespieczenstwo sie bardziej martwie niz on. Szkoda gadac, spierniczona rocznica. Tez mi teraz smutno, ze taki ignorant z niego. Nie bede sie odzywala i tyle niech sie buja.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakodczuwacie teraz ruchy dziecka bardziej po lewej stronie, prawej czy jak ??? Bo ja sie obawiam czy moj may nie fiknal czasami bo zaczal znowu kopac i ruszac sie po lewej stronie...a wczesniej po osttniej wizycie czulqm go po prawej stronie i kolo pepkq hmm

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas na szkole rodzenia jeszcze zalecala lekkostrawnie i pomału włączać poszczegolne produkty.
    Mój malec dziś tak rozrabia i znalazlam na niego sposób jak juz mnie tak oklada ze boli próbuje nakrecic filmik i co cicho i grzecznie sie nie rusza :D

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol jak urodziłam Młodego to musiałam dac swoje pampersy i chusteczki. Potem przynieśli mi go w szpitalnych ciuszkach, pieluszkach i rozku, ale przebralam w swoje. Dziewczyny, które miały maluchy przy sobie od razu ubieraly w swoje ciuszki, rożki itp. Do kąpieli własne okrycie dla dziecka.
    Szpital zapewnia mleko, kosmetyki do kąpieli, witaminy, preparat do pępka.

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka80

nie przejmuj sie , mowilam juz dzis ze faceci to mierne istoty , moj maz tez nie raz mq dzikie zajawk, to wtedy mam gow d i nie zwracam uwagi.... nke martw sie 2 lata to nie jestescie dlugo razem , ja z moim mezem jestem 5 lat i 3 po slubie i nie raz sie o pierdolki klocimy, dotrzec sie trzeba :)i

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wracam z nad jeziora woda boska w końcu trochę zeszło tej opuchlizny z rąk i nóg i człowiek się trochę lżej czuhe.
    Co do wagi to ja też mam bzika wiecznie na diecie i też się martwię ale liczę ze to woda te kilogramy i uda się szybko zrzucać
    Co do diety to mi położną mówiła ze się odchodzi ale jest kilka produktów np ser żółty ogórki których się nie powinno ale tak na prawdę każdy organizm jest inny i ktoś je ogórki i nic mu się nie dzieje niemniej ja zamierzam na początku trzymać dietę może nie jakaś mega ale lekkostrawne a z czasem więcej wprowadzać

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin, u nas też pomaga zawołanie męża, jak przykłada rękę to od razu Młody się uspakaja ;D

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mój mąż się zbliża do brzucha to Hania dostaje prawie alergii:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz jak kladzie reke to maly tez zaraz spokoj jest smieszne to jest :)

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie możliwe że czeka wizyta na ip :( pojawiło się plamienie i skrzep z krwią i skurcze. Po konsultacji z lekarzem który mnie uspokajal że plamienie może być spowodowane badaniem i pobraniem posiewu. Kazał wziąść kolejną dawkę magnezu i nospy i jeżeli skurcze dalej będą mam jechać do szpitala.
    Jak na razie skurcze ucichly

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Moja prawie zawsze mężowi odpowiada, on puka ona odpukuje, nawet zaczyna się ruszać jak on mówi. Coś czuję, że będzie córeczka tatusia:)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u mnie jest tak ze jak M przykłada to cisza :) albo jak nawet zawolam zobacz jak brzuch mi chodzi to też cisza.
    Angela oby wszystko ucichlo oddychaj głęboko 3mamy kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 21:10

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Anka80

nie przejmuj sie , mowilam juz dzis ze faceci to mierne istoty , moj maz tez nie raz mq dzikie zajawk, to wtedy mam gow d i nie zwracam uwagi.... nke martw sie 2 lata to nie jestescie dlugo razem , ja z moim mezem jestem 5 lat i 3 po slubie i nie raz sie o pierdolki klocimy, dotrzec sie trzeba :)i

Dzieki za slowa otuchy. Teraz zaczelo padac i ma za swoje poszedl sobie biegac to go zmoczy bedzie mial troche pokory :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 21:11

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Trzymam kciuki, bedzie dobrze. W razie co lepiej pojechać na IP. Trzymaj sie.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ciacho mi wyszlo :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 1713 1714 1715 1716 1717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ