WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa w dzien noszę normalny biustonosz usztywniany, a na noc do spania mam miękki ale nie ciązowy tylko normalny miękki koronkowy biustonosz na szerokich szelkach bo mam duzy biust i zeby piersi nie lezaly "luzem" i sie nie odksztalcaly no i odciaza kregoslup
-
nick nieaktualnywiem pewnie macie juz dosyc mojego narzekania na meza i na rodzine ale naprawde nie mam tutaj zadnych zaufanych przyjaciol czy blizszych znajomych zeby z kims pogadac czy poprostu sie wyzalic...przykre jest to wsyzstko..
Mam nadzieje ze nikogo nie zanudzam i nie wkurzam moimi postami, jesli tak to z gory przepraszam, ale mam dola...
Zawsze bylam pogodna osoba, pomocna nastawiona z otwartymi ramionami na innych...usmiechnieta, a teraz mam wrazenie ze jak tutaj mieszkam to sie stalam jak stara zgnusniala baba i strasznie mi z tym zle bo tutaj nie jestem soba nie potrafie sie cieszyc z niczego... chwilami sie tutaj dusze..
a mojemu mezowi nie chce nagadywac o jego rodzince czy bratu no bo wiadomo ze mu tez sie glupio tego slucha i napewno jest mu przykro.... -
nick nieaktualny
-
ja od kilku miesiecy chodze w sportowych stanikach, najwygodniej mi tak a i trzymane sa jakos, na noc nie czuje potrzeby zeby tez zakladac. Nawet z takiego latwo sie piers wyciaga, wiec i do karmienia sie przydadza, tylko jeszcze kupie 1-2 u brafiterki takie porzadniejsze i dopasowane
A ja wczoraj mialam pizzedzisiaj bylo spaghetti z pomidorami i cukinia bo dostalam od taty z dzialki, mam spory zapas i nie wiem co wiecej z nia zrobic zeby sie nie zmarnowala, macie jakies pomysly? Juz robilam cukinie grilowana z przyprawami, spaghetti, leczo, a co wiecej?
-
nick nieaktualnyja mam w planach z cukinii zrobić sałatkę na zimę
mam jeden przepis do wypróbowania, mam nadzieję że będzie dobra
http://filozofiasmaku.blogspot.com/2015/08/saatka-z-cukinii-na-zime.htmlmmargol lubi tę wiadomość
-
Mmargol ja młodą cukinię kroję w plastry, przyprawiam, panieruje jajo, mąka i na patelnię
pyszka
Lubię też cukinię faszerowana mięsem mielonym, z pieczarkami, ryżem, z serem i sosem beszamelowym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 22:00
-
nick nieaktualny
-
o takie salatki to ja lubie, zawsze z ogorkow robilam to sprobuje z cukini
Kamcia a placki wszystko tak samo jak zawsze tylko zamiast ziemniaka tarta cukinia?
ja l4 zawsze dostarczalam w ciagu 7 dniu od wystawienia, ale liczylam tez weekendy (nie wiem czy dobrze), generalnie to zawsze jak najszybciej staralam sie dostarczac je do pracy -
Mmargol
Trzesz na dużych oczkach. Trochę solą posypujesz by puściła soki. Odciskasz i dodajesz jak do ziemniaczanyc-jajo trochę mąki. Ja uwielbiam z koperkiem
A do l4 7 dni w sumie (z weekendami ) ale zglupialam od której daty liczyć 7 - data wystawienia była u mnie 21. a zw obowiązywało od 22. lipcaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 22:08
mmargol lubi tę wiadomość
-
Kamcia nie bardzo pomoge bo nie wiem, ja zawsze mialam np do 15 i na wizycie 15 wystawione kolejne od 16
jak juz to obstawialabym od daty wystawienia, ale upewnij sie jeszcze
edit: napisalam ten sam przyklad co Ty haha jakas nieprzytomna jestem ;P czyli liczylam od wystawieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 22:13
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zwykle zanosiłam L4 na drugi dzień, żeby mieć to z głowy
teraz mam wystawione do 17.08, a do szpitala zgłaszam się 22. więc pewnie na te kilka dni dostanę L4, a później to już w szpitalu dostaje jakiś papier? żeby przejść na macierzyński? no i L4 dla tatusia
ja uciekam w kimę, oby Młody był grzeczny i dał pospać
w przeciwnym razie mąż będzie musiał użyć ręki mocy, choć czuję że za niedługo będzie miał to w nosie i już nie będzie cichł po przyłożeniu do brzucha..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 22:13