WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:U mnie jeszcze 3 lub 4 wizyty
Choć nie wiem, czy dotrwamy, bo w nocy miałam bóle jak na @ i skurcze. W dzień spokój, ale coś się dzieje. Jeszcze oby 1,5 tyg wytrwacr w dwupaku. -
Angela89 wrote:Jeszcze tylko 1.5 tygodnia u mnie dokładnie 2 damy radę. A później niech się dzieje co chce. Ja i tak czuje że do 29 sierpnia nie dotrwam. Coś czuje że Kuba mi na urodziny prezent zrobi i koło 16 sierpnia wyjdzie
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ja też czuję, że do 25.08 nie dotrwam. Już czuję, że coś się tam powoli zmienia i zaczyna dziać. Trzeba czekać, co przyniesie los
A ja chciałabym się rozwiązać 25.08 w naszą 4 rocznicę ślubu.... kwiatową/owocową..., żeby mieć takiego Kwiatuszka/Truskaweczkę już w domkubisacz, agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My juz po mega sniadabku M poprosił o placuszki na sniadanie a ze dawno nie bylo to zrobilam i zjadlam az mi sie uszy trzęsły
Mam fajny przepis na placki bez maki z kasza manna polecam.
Szklanka kaszy mannej szklanka mleka odstawiamy na 20 min aby kasza peczniala dodajemy 2 jajka lyzeczke tluszczu ja daje kokosowy i łyżkę syropu klonowego, moze byc cukier waniliowy albo zwykly.
Szybkie do zrobienia wszystko miesza sie lyzka w misce a pyszne w smaku.
My dzos jedziemy na urodziny do rodziny M i juz ni ciezko na sama mysl siedzenia.Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Pirelka na pewno bez porównania z wózkiem pojedynczym, ale powiem Ci jak mąż mi wznosił dwa dni temu wózek do domu (gondolę i stelaż) to powiedział, że musi stać stelaż w wózkarni na dole, bo zanim bym go wniosła na góre to bym się zesrała xD
u mnie nie ma gdzie stać, więc będziemy musieli go rozkładać po każdym spacerku
Nasza spacerówka waży 14,5 kg więc nie ma opcji bym ją podnosiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 10:21
-
kamcia, u mnie zaburzenia gospodarki węglami wyszły już kilkanaście lat temu
więc nie mam złudzeń ;/ i czasem czuję się, jakbym siedziała na tykającej bombie
Zwłaszcza z Mamą-diabetykiem insulinozależnym ;/
Ale z drugiej strony - cieszę się, że teraz szybciej się wszystko bada itd. - kiedyś nie było takich rzeczy - dopiero, jak były objawy takie, że ślepy by przeoczył, to nagle padało: Ooooooooo, to chyba cukrzyca....
Więc w sumie powinnyśmy się cieszyć
P.S. Ooooo, też mamy czarnego kota!!!!!!!!!!!
Btw-dowiedziałam się, że moja ciotka, bite pół wieku temu, ważyła przy narodzinach 4,6kg. W terminie. DziewczynkaAaaaaaaaaa.............
Nie wiem, jak Mama. Z kolei, jak Mama rodziła, to brat też wieeeeeelki. Dopiero ja chyba bardziej wymiarowa
Ajrin - i dobrze robisz. Mnóstwo facetów ma problemy z okazywaniem uczuć. Bo to... faceciJak się źle zareaguje, to się można nie doczekać
P.S. Przepis bezmączny brzmi fajnie, dziękować
A ja się dziś nad ranem obudziłam.... a moja dłoń robiła za poduszkę śpiącemu Mężowi... Urocze to było
Odnośnie kotów - nie wyobrażam sobie rozdzielania - tak samo z psem. I modlę się od miesięcy, by nie wyszła jakaś alergia itd. U nas całe stado nauczone spać "na kupie"kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny