SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie zaczynamy 34 tydzien :)

Sabina, kamciaelcia lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    A tak poza tym... strasznie mi się dłuży wszystko... a wizyta dopiero 11 sierpnia...
    Miałam za cytować, my też mamy wizytę 11 :) i jakoś mi smutno jak pomyślę że to ostatnia.

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia wrote:
    A i dziś mamy 3. rocznicę bycia razem. Ciekawe, czy nadal jest za spotkaniem z tą suką........
    Kochana bede z Toba szczera sila nic nie naprawisz i noe zmienosz a jedynie zaszkodzisz malej i sobie. Szanujcie sie wzajemnie :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po 11 będę miała co tydzień z KTG aż do rozwiązania. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    U mnie po 11 będę miała co tydzień z KTG aż do rozwiązania. ;)
    Ja będę miała tydzień spokoju, tydzień później ktg i poród. Wszystko się staje takie realne :)

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeszcze 3 lub 4 wizyty :)
    Choć nie wiem, czy dotrwamy, bo w nocy miałam bóle jak na @ i skurcze. W dzień spokój, ale coś się dzieje. Jeszcze oby 1,5 tyg wytrwacr w dwupaku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 09:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf
    Jak mi duszno. Oszaleje. Ciśnienie mam niskie, ale puls coraz wyzszy. Jeszcze choć 4 tygodnie muszę wytrzymać

Pirelko macie wózek! Szaleństwo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    U mnie jeszcze 3 lub 4 wizyty :)
    Choć nie wiem, czy dotrwamy, bo w nocy miałam bóle jak na @ i skurcze. W dzień spokój, ale coś się dzieje. Jeszcze oby 1,5 tyg wytrwacr w dwupaku.
    Jeszcze tylko 1.5 tygodnia u mnie dokładnie 2 damy radę. A później niech się dzieje co chce. Ja i tak czuje że do 29 sierpnia nie dotrwam. Coś czuje że Kuba mi na urodziny prezent zrobi i koło 16 sierpnia wyjdzie

• agatia Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Jeszcze tylko 1.5 tygodnia u mnie dokładnie 2 damy radę. A później niech się dzieje co chce. Ja i tak czuje że do 29 sierpnia nie dotrwam. Coś czuje że Kuba mi na urodziny prezent zrobi i koło 16 sierpnia wyjdzie
    Ja też czuję, że do 25.08 nie dotrwam. Już czuję, że coś się tam powoli zmienia i zaczyna dziać. Trzeba czekać, co przyniesie los :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ja też czuję, że do 25.08 nie dotrwam. Już czuję, że coś się tam powoli zmienia i zaczyna dziać. Trzeba czekać, co przyniesie los :)

A ja chciałabym się rozwiązać 25.08 w naszą 4 rocznicę ślubu.... kwiatową/owocową..., żeby mieć takiego Kwiatuszka/Truskaweczkę już w domku ;)

bisacz, agatia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy rocznice 30.08. i tez sobie po cichu marze, ze fajniw juz byloby miec maluszka obok :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotrek chyba nie zechce tacie zrobić niespodzianki i wychodzić na świeto wojska polskiego hahaha (15.08-
    mąz urodzony 11.11 czyli teraz w żwieto niepodległości, tak nazywa sie ulica na której mieszkamy :) i związek z wojskiem :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po mega sniadabku M poprosił o placuszki na sniadanie a ze dawno nie bylo to zrobilam i zjadlam az mi sie uszy trzęsły :) Mam fajny przepis na placki bez maki z kasza manna polecam.
    Szklanka kaszy mannej szklanka mleka odstawiamy na 20 min aby kasza peczniala dodajemy 2 jajka lyzeczke tluszczu ja daje kokosowy i łyżkę syropu klonowego, moze byc cukier waniliowy albo zwykly.
    Szybkie do zrobienia wszystko miesza sie lyzka w misce a pyszne w smaku.
    My dzos jedziemy na urodziny do rodziny M i juz ni ciezko na sama mysl siedzenia.

Bratek lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam urodziny 28.08 i tez bym nie narzekała na taki prezent :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia wojsko górą :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OBY NIE TAK DO KOŃCA TO WOJSKO GÓRA :)

bisacz lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej dziewczyny :) ja wlasnie wstalam, o dziwo w, nocy wstalam tylko 1 raz do toalety :)

a teraz ide jesc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Pirelka na pewno bez porównania z wózkiem pojedynczym, ale powiem Ci jak mąż mi wznosił dwa dni temu wózek do domu (gondolę i stelaż) to powiedział, że musi stać stelaż w wózkarni na dole, bo zanim bym go wniosła na góre to bym się zesrała xD
    Ja na szczęście mam windę, dużą więc chyba się zmieści :D u mnie nie ma gdzie stać, więc będziemy musieli go rozkładać po każdym spacerku ;)
    Nasza spacerówka waży 14,5 kg więc nie ma opcji bym ją podnosiła :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 10:21

• Bratek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, u mnie zaburzenia gospodarki węglami wyszły już kilkanaście lat temu :( więc nie mam złudzeń ;/ i czasem czuję się, jakbym siedziała na tykającej bombie ;) Zwłaszcza z Mamą-diabetykiem insulinozależnym ;/
    Ale z drugiej strony - cieszę się, że teraz szybciej się wszystko bada itd. - kiedyś nie było takich rzeczy - dopiero, jak były objawy takie, że ślepy by przeoczył, to nagle padało: Ooooooooo, to chyba cukrzyca....
    Więc w sumie powinnyśmy się cieszyć ;)
    P.S. Ooooo, też mamy czarnego kota!!!!!!!!!!! :-D

Btw-dowiedziałam się, że moja ciotka, bite pół wieku temu, ważyła przy narodzinach 4,6kg. W terminie. Dziewczynka :-O Aaaaaaaaaa.............
    Nie wiem, jak Mama. Z kolei, jak Mama rodziła, to brat też wieeeeeelki. Dopiero ja chyba bardziej wymiarowa ;)

Ajrin - i dobrze robisz. Mnóstwo facetów ma problemy z okazywaniem uczuć. Bo to... faceci ;) Jak się źle zareaguje, to się można nie doczekać ;)
    P.S. Przepis bezmączny brzmi fajnie, dziękować :)

A ja się dziś nad ranem obudziłam.... a moja dłoń robiła za poduszkę śpiącemu Mężowi... Urocze to było <3

Odnośnie kotów - nie wyobrażam sobie rozdzielania - tak samo z psem. I modlę się od miesięcy, by nie wyszła jakaś alergia itd. U nas całe stado nauczone spać "na kupie" <3 :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy już końcem sierpnia się rozpakowujecie? :O A ja ciekawa jestem czy do końca sierpnia mnie położą do szpitala :D

‹‹ 1771 1772 1773 1774 1775 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ