WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Cześć dziewczyny
VIolett pytałaś co można zaczepić na szczebelki pod materacem, zeby przyslonic przerwe nad szuflada - ja kupilam w Ikei taka falbanke: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20295911/w ogóle nie rzuca się w oczy, że mam łóżeczka używane i każde z innej parafii
mmargol lubi tę wiadomość
-
O widzę ze imieninek kilka było
Wszystkiego naj naj dziewczynki!
Nad morzem fajnie ale ja juz chce do domku. Wszystko mnie boli, nocki ciężkie a brak poczucia ze mam blisko swojego lekarza i szpital sprawia ze troszkę nerwowa jestem...mysza0406, bisacz, marta258 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyPowoli prasuję co mam wyprane, ale masakra zaraz nogi mi padają i ledwo daję radę. Dużo nie poprasuję.
Ogólnie strasznie opadam z sił, w domu jako tako, ale jak idę to aż nogi mam słabe i ledwo idę,zadyszkę też mam szybko..nie mówiąc o tym jak mnie kłuje w brzuchu kiedy się ruszają i pchają.. jak dobrze, że większość porobiłam wcześniej!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 13:55
-
My dzis u tesciow na obiedzie wiec siedze na tarasie a M pomaga ogarnac dach i rynny czyszczenie. Ale jwstem z niego dumna tatusiek sie zrobil bez zabezpieczenia na dach nie wchodzi
A na 18 jedziemy na urodziny do kuzyna wszyscy bo sped rodzinny robią.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBratku wiem właśnie. I moja kicia nie jest złośliwy. Jeżeli robi coś nie tak to zawsze jest jakaś przyczyna, jak zadrapała nam mebel przy przeprowadzce to dlatego, że od kilku dni nie miała swojego drapaka(czytaj wyznaczonego do tego krzesła;)) drapak przyjechał i kotka drapie tam, nigdy się agresywnie na nikogo nie rzuca, prędzej ucieka. Gorzej jak jest u rodziców i tam są inne kotkk, bidula się czuje niepewnie pomimo mojej pomocy.
Myślę, że z dzieckiem będzie podobnie. Ale jakby nie patrzeć dla Nas wszystkich to nowa sytuacja. A podejście moich teściów jest okropne, rodziców zresztą też. Muszę z nimi walczyć o prawa mojej kici. Dla nich już dawno nie powinno jej być. Bo jak to kot z dzieckiem?. Udusi przecież!choroby! A ona zdrowsza i bardziej czysta od nich;)Chociaż to tylko gadanie, bo zrobić nic mi nie mogą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdziulla
też nie raz słyszeliśmy o tym, co kot złego dziecku nie zrobimoże nie teściowa (bo ta z czasem nauczyła się, że kot dla nas ważny i nikt na głos tego nie komentuje), ale ludzie u niej na wsi
moja ciotka (która kocham i uwielbiam)tez marudziła, ale sama sie nauczyła, ze jak przyjezdzamy w odwiedziny to z kotem!
a że nasza kotka charakterek ma to pokazała w pełni klasę i nigdy nie parchneła na Emilkę. Uczylismy małą "cacy ,kotek, cacy", a kot miał swój nienaruszalny kącik (drapak na 1,5 m)
-
Oooo, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla solenizantek
)))
Magdziulla - echhh, nie wiem, skąd te "mądrości" o duszeniu dzieci ;(((((((((
A zarazki? No bez jaj.... Zresztą ponoć dzieci na wsiach mniej alergii mają
Grunt, to regularnie odrobaczać futrzaki
Powiem Ci, że u nas jedna kicia być może będzie potrzebowała chwili, ale ta druga jest odważniejsza i przypuszczam, że dość szybko będzie klimat przyjaźni. Zwłaszcza, że ona uwieeeeeelbia spać - a najbardziej, gdy ma kogoś do towarzystwa, kogo może np.dotykać podczas snu łapką w nos
Bardziej się boję o zwierzaki, gdy Mały zacznie chodzić, będzie coraz więcej brał do ręki itd., bo wtedy będzie trudniej przed nim uciec i, wbrew pozorom, myślo wtedy może być im trudniej
P.S. Kurczę, ja raczej nie z tych, co się takimi pierdołami przejmują, ale... przepadłam w kombinezonachNo ale jak nie teraz, to kiedy sobie pozwolić na taką porcję słodyczy??????
Tyle, że M.mówi, że chłopiec nie może być myszką, a już na pewno nie z różowymi uszami
http://allegro.pl/kombinezon-niemowlecy-myszka-68-roz-niebieski-i6343481205.html#thumb/3
Btw-coś nie mogę dobrego klucza do wyszukiwarki znaleźć, bo mi relatywnie mało takich "zwierzątkowych" kombinezonów wyskoczyło
mysza, kciuki za wynik meczu
M.gra w nogę?
mychakruszyna - możesz iść do kardio, chociaż jeśli to ucisk macicy, to obawiam się, że niewiele Ci pomoże ;/bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa myślałam że brzuch już mi nie urośnie ale on dalej rośnie, baaa zamiast opadać idzie do góry
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64c78396ce07.jpgkamciaelcia, Sabina, mysza0406, Anulka01, Pysiaczek89, bisacz, bbeczka91, violett, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny