WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:A w jakim dokładnie dniu byłaś?
Ja 11+5 i sobie książe, czy księżniczka siedziała po turecku i nóżek nie widać teraz... a nosek niby jest ale mały kinolek... Chyba po mnie, bo mąż ma większy
Za tydzień w poniedziałek licze, że zobacze więcej... i mam zamiar się obżreć, żeby w końcu pokazało jak skacze, bo mój leń tak porządnie skoczył tylko jak ginka przyłożyła to co do brzucha, a później to już tylko się fatygowało do ruchów kończynami -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Tymi rencani mogłam
Jeszcze nie jedzone, ciekawe czy dobre
Wiecie ze brzuch mnie nie puszcza? Cały czas boli na dole, choć wzięłam nospe i nic -
nick nieaktualnyno i przekonałam męża losowanie było uczciwe i jest Kuba. W moim otoczeniu imię te nie jest aż tak popularne a nawet jeżeli by było to nam ma się podobać i dla nas będzie on nie powtarzalny. Mikołaj bym nazwała jakbym miał termin na grudzień
kamciaelcia, Strazaczka1990, AniaLewandowska, mmargol, żabka04, Bratek, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny:) ją już nas nogach od 7,dom posprzatany byliśmy na spacerze teraz mój robi szarlotke -od jakiegoś czasu została wygnana z kuchni i to on gotuje i piecze, asle wcale mi się to do końca nie podoba bo jak ją chce coś zrobić tyo on mi zawsze niby pomaga komentuje i w końcu ją wychodzenia a on gotuje. Więc placki rezx pieczę a ją siedze przed TV zaraz jadę po moja mame i ruszam na sklepy więc dziś aktywny dzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka1990 wrote:My dzisiaj to na obiad:)
Pomysł z przyslijprzepis:)
Kebabowe bułeczki
Jakie pyszności!! Az ślinka cieknie na pewno wypróbuje bo wygląda super ja robiłam bardzo podobne z tym ze w dużym ziemniaku zapieczoneStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Sabina u mnie z brzuchem w czwartek było tak samo, bolal od samego postawienia stopy rano z łóżka do ponownego położenia się, wzielam nospe ale nic a nic nie pomogła, następnego dnia jak ręką odjal, pewnie bobaski sobie lokale powiększają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 15:20
Sabina, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:u nas losowanie nie zdałoby egzaminu, mam nadzieję, że mężowi nadal pasują imiona o których na początku myśleliśmy, czyli Filip lub Amelka, choć dla mnie Tosia to numer jeden wśród imion żeńskich, ale mąż kręci nosem
wróciłam ze sklepu, ludzi jak mrówków, niby dużo nie kupiliśmy a i tak zapłaciliśmy więcej niż planowałam na dziś mam w planach cannelloni ze szpinakiem i ricottą, a na jutro kupiłam podudzia i zapiekę w piekarniku z warzywami przy kasie wypięłam brzuch i jeden pan mnie przepuścił, hahaSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kolejny dzien nadrabiam.
Nie pamietam do cxego mialam sie odniesc
Tez sie martwie o malgorzalke mam nadzieje ze sie jeszcze odezwie.
Gratulyje wszystkich udanych wizyt
Zabka co do chleba to jak moja kolezanka miaka cukrzyce ciazowa to jej dietetyczka mowila, zeby probowac roznych niekoniecznie dla diabetykow, czasem w piekarniach sa naturalne chleby bez polepszaczy i choc biale to mniej podnosza cukier niz niektore ciemne
Co do jedzenia to mam przez Was wyrzuty sumienia, jem jak tylko mam okazje, wieczorem dopiero jak mlody idzie spac po 22.i musze zjesc porzadna kolacje zeby dotrwac gdzjes do 4, 5 rano zeby eziac euthyrox na czczo jak sie budze na siku. Pot, zeby w ogole zjesc sniafanie musze jakiegos zelka czy paluszka na rozruch. Przy lam na razie 3 kg i sie ciesze, bo po poprzedniej ciazy schudlam tak strasznie, ze rodzinny dawał badania na nfz bez proszenia. Najwyzej jak tym razem duzo przytyje bede sie martwic po ciazy, ale jakbym znow schudla tak duzo to bym chyba w szpitalu wylądowała skoro zaczynam teciaze 10 kg lzejsza niz tamtym razemżabka04 lubi tę wiadomość
-
A i super historie milosne.
Wczoraj mialam ciezki wieczorbo od mojego roczniaka fostalam kolanwm prosto macice niechcacy jak sie przytulal i bardzo sie martwilam, na szczescie nic nie boli plamuenia zadnego nie ma ale przestradzylam sie strasznie