WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tam sie narazie na nic nie nastawiam, na najblizszych wizytach sie wyjasni, i tak co ma byc to bedzie i nic nie zrobie na to ...ale z wami moge przynajmniej pomagadac o obawach bo moj maz jedyne na co sie zdobyl to powiedzial "no myszka a co ja moge na to poradzic", kurde wiem ze nic ale takie wsparcie to lepiej niech nic nie mowi..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiejsze ktg wykazało 2 małe skurcze. Lekarz akurat miał obchód to sprawdzil. Powiedział ze jest ok i pożegnał mnie... Co ciekawe lekarz dyżurujący jest także andrologiem i robił mężowi badania nasienia gdy sie staraliśmy niestety wyniki nie były najlepsze wiec średnio reaguje na tego pana
Ale jest ok. Ufam mojej położnej chociaż czasem mam wrażenie ze trochę za mało mi mówi...
Dziwie sie tylko ze nie miałam skurczu gdy brzuch zaczął mnie bolec... Był taki moment ze brzuch stwardniał i zabolało jak na okres, a na wykresie nic... Za to wykazało na początku gdzie nic nie czułam.....
No nic... Za tydzień wizyta -
nick nieaktualnyangela
mowie ci ze moja mala spowrotem woychali lekarze do srodka zeby mogli ciac, bo moja corka weszla w kanal rodny pokazala sie glowka i schowala i zaczelo tetno zanikac i cc w 5 minut, a wiem ze ja wpychali spowrotem bo lekarze miedzy soba glosno gadali to slyszalam co robia jeszcze sobie robili jaja kto bedzie wpychal do kanalu bo to musi byc jakis jurny chlop to jak dzis pamietamj haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDada wypiściła nowe pampersy,
1 i 2 białe coś na styl pampersów premium care - cenowo bardzo fajnie wychodzi zwłaszcza teraz bo promocja jest
no i 3-5 ulepszyli ciekawe czy są lepsze. My nosimy 4+ wiec musiała bym kupic 5 aby sprawdzić. Jak mi się skończą porównam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewvczyny
wiem ze rzadko tu bywam, zagladam co u was na ostatniej prostej?
czy ktos ma juz ustalone terminy cc?
sarcia ja mam 2 cc tez po 1,5 roku i boje sie jak cholera
ale sn nie chce i nie moge
1 cc srednio wspominam niestety...tez byla planowana i pamietam ze bolalo mnie po
no ale po tyg bylo ok
ja mam termin na po20.08
9.08 mam wizyte i wtedy wszystko ustalam z ginem i dowiem sie dokladnie kiedy
zaczynam sie stresowac ze to juz... che zobaczyc małą ale mam duzo obaw jak to wszystko bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:26
-
nick nieaktualny
-
a zeby oswoic synka wczesniej i chyba siebie przy okazji tez to kącik Lenki juz gotowy
kamciaelcia, Angela89, violett, AJrin, Pysiaczek89, mmargol, Behemottka, _izunia_, A_n_k_a_80, martta, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny