X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam sie narazie na nic nie nastawiam, na najblizszych wizytach sie wyjasni, i tak co ma byc to bedzie i nic nie zrobie na to ...ale z wami moge przynajmniej pomagadac o obawach bo moj maz jedyne na co sie zdobyl to powiedzial "no myszka a co ja moge na to poradzic", kurde wiem ze nic ale takie wsparcie to lepiej niech nic nie mowi..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wejscie w kanal nie jest przeciwwskazaniem, bo moja corka tez w kanale byla i do cc oni ja jak by to powiedziec wepchnelki spowrotem tak zeby mogli ciecie robic

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak sobie o porodzie pomysle to plakac mi sie chce, a co dopiero bedzie za miesiac, pocieszam sie mysla ze mojego kuzyna zona w grudniu tez bedzie miec drugie cc, bo pierwsze miala rok temu w marcu

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak jest z tym kanałem, bo słyszałam właśnie że jak już jest głeboko to nie da rady tego cofnąć i wiecej szkody można narobić. Ale pocieszyłyście mnie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia właśnie dr mówił że jeżeli bym nie zauwazyła nie czuła wejścia to znak że poród SN jest mi po prostu pisany.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsze ktg wykazało 2 małe skurcze. Lekarz akurat miał obchód to sprawdzil. Powiedział ze jest ok i pożegnał mnie... Co ciekawe lekarz dyżurujący jest także andrologiem i robił mężowi badania nasienia gdy sie staraliśmy niestety wyniki nie były najlepsze wiec średnio reaguje na tego pana :)
    Ale jest ok. Ufam mojej położnej chociaż czasem mam wrażenie ze trochę za mało mi mówi...:(
    Dziwie sie tylko ze nie miałam skurczu gdy brzuch zaczął mnie bolec... Był taki moment ze brzuch stwardniał i zabolało jak na okres, a na wykresie nic... Za to wykazało na początku gdzie nic nie czułam.....
    No nic... Za tydzień wizyta :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela

mowie ci ze moja mala spowrotem woychali lekarze do srodka zeby mogli ciac, bo moja corka weszla w kanal rodny pokazala sie glowka i schowala i zaczelo tetno zanikac i cc w 5 minut, a wiem ze ja wpychali spowrotem bo lekarze miedzy soba glosno gadali to slyszalam co robia jeszcze sobie robili jaja kto bedzie wpychal do kanalu bo to musi byc jakis jurny chlop to jak dzis pamietamj haha :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od początku pisałam ze jak dziecko jest w kanale to inaczej się tnie. ..nie wnikałam co to znaczy
    Mam to w głowie od pierwszego cc ale na mój rozum cesarkę robi się jak dziecko jest w kanale :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha moj rozum nie ogsrnia o tej porze juz takich rzeczy :D ja poki co ciesze sie ze za 8 dni zobacze mojego smerfika na usg i sie dowiem co doktorek planuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada wypiściła nowe pampersy,
    1 i 2 białe coś na styl pampersów premium care - cenowo bardzo fajnie wychodzi zwłaszcza teraz bo promocja jest
    no i 3-5 ulepszyli ciekawe czy są lepsze. My nosimy 4+ wiec musiała bym kupic 5 aby sprawdzić. Jak mi się skończą porównam

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak u was z oddychaniem? Mi coraz ciężej nabrać w pełni powietrza, nie raz mam aż wrażenie że się uduszę. Kuba wysoko siedzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odpukac z oddychaniem nie mialam poki co problemow, jedynie jestem zasapana jak stara baba jak sie przejde czy po schodach ide gdzies wyzej niz musze

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam dziś te pampersy, zastanawiałm się czy nie wziąć "dwójek" z Dada , bo jedynki mam z pampersa i 2 paczki z lidla kupione na promocji, ale chyba się wstrzymam i zobaczę co nam podpasuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jedna paczke pampersow 1 new born, ale dokupie jeszzcze moze te dady z biedronki, chociaz po 1 ciazy nie ufam im kompletnie ale na wyprobowanie czemu nie

• megg Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewvczyny
    wiem ze rzadko tu bywam, zagladam co u was na ostatniej prostej?
    czy ktos ma juz ustalone terminy cc?
    sarcia ja mam 2 cc tez po 1,5 roku i boje sie jak cholera
    ale sn nie chce i nie moge
    1 cc srednio wspominam niestety...tez byla planowana i pamietam ze bolalo mnie po
    no ale po tyg bylo ok

ja mam termin na po20.08
    9.08 mam wizyte i wtedy wszystko ustalam z ginem i dowiem sie dokladnie kiedy
    zaczynam sie stresowac ze to juz... che zobaczyc małą ale mam duzo obaw jak to wszystko bedzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:26

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie tez czasami takie ciagniecie od pachwin w gore i jednoczesnie promieniujace na boki?

• megg Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zeby oswoic synka wczesniej i chyba siebie przy okazji tez to kącik Lenki juz gotowy :)

2u5c94w.jpg

kamciaelcia, Angela89, violett, AJrin, Pysiaczek89, mmargol, Behemottka, _izunia_, A_n_k_a_80, martta, bbeczka91 lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

• megg Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak tam sie wagowo trzymacie? :) ja +15 kg
    aze 3 tyg mi zostaly to nie dobije do wagi z Frankiem chyba +22 wiec tragedii nie ma

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megg widzę że chyba jako pierwsza masz ubrane całe łóżeczko.
    Trochę już terminów porodów już jest.
    Ja cc mam 29 sierpnia.
    Z wagą 11 kg do przodu.

Kącik prześliczny!

megg lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megg
    Cc mam już zaplanowane na 23.sierpnia

A kącik królewny prześliczny

Dziś waga minus 4.5 kg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:30

megg lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1816 1817 1818 1819 1820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ