WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj zabko
Ja od początku czuje ze z Piotrusiem jest i będzie dobrze
Tym razem jakoś mi się robi smutno ze nie będzie mi dane się cieszyć. ..ale jestem najczęściej dobrej myśli. ..
Może to stąd ze po cc dostałam krwotoku (ale nie wielkiego )i odplynelam. ..takie dziwne uczucie. ..mówisz ze coś się dzieje, po chwili zamykasz oczy i nie możesz ich otworzyć, wszystko dookoła słyszysz i mija bo coś podali. ..może ja się tego boję -
To zmieniając temat!
Mamy medal!
Rafał Majka brąz w kolarstwie!
Angela89, żabka04, bbeczka91, Anulka01, Sabina, Behemottka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Stres blokuje laktacje. Najwiecej receptorow jest w otoczce sutka, wiec nie uciskaj samych piersi, bo beda tylko bolec... Wyslij chlopa do apteki po ta herbatke co pisalysmy i wypij.
To nawet nie herbatkaA napój można go dodać do mleka, wymieszać z wodą czy nawet zjeść z jogurtem. Jest pychaaa bo smakuje karmelem
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamciaelcia no masz takie myśli bo przezylas nieprzyjemne chwilę.
Ale wszystko będzie dobrze zobaczysz
Agatia na samą myśl że mam być nieruchomo i wkłuwac się igła będą to już się ruszam.
Nie nawidze jak zastrzyki mi robią a co dopiero w kręgosłup.
Muszę z psychika popracować.
Sarcia hihi
Udanego wieczoru
Grzeczniekorzystajcie:-)
-
Żabka
Ja miałam takie znieczulenie 2 razy w kręgosłup (cc i kolano ) a mam niemal udokumentowany lek przed szpitalami i iglami i powiem ci szczerze ze znieczulenie nie boli! !bolą myśli bo ja robie się agresywna w takiej sytuacji i uciekam. Ale naprawdę nie boli
Przy kolanie wbijali mi się na lezaco a przy cc siedziałam. I tak się poruszyłam i myślałam że udusze pielęgniarkę. Ale nie boliżabka04 lubi tę wiadomość