WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:To nawet nie herbatka
A napój można go dodać do mleka, wymieszać z wodą czy nawet zjeść z jogurtem. Jest pychaaa bo smakuje karmelem
Jak to sie nazywa? -
nick nieaktualny
-
Sarcia uwielbiam shreka
u mnie w pracy zawsze koleżanka robiła na imieniny
pychotka
Żabko mi jak wbijala się w kręgosłup to posadzila mnie twarzą do drzwi, kazała schylic głowę i mówi, żebym nie podnosiła głowy, jakby ktoś wchodził. Modlilam się, żeby lekarze nie weszli, bo podniesienie głowy to odruchżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam nadzieję za gładko i szybko pójdzie to znieczulenie.
Jem ostatnia kolacje i pomodle się o dobre cukry hahahha insulina i spać.
Moja córka nie zamierza spać
Przeszła ulewa u mnie ale fajnie chłodno:-)
A junior chatę powiększa albo impreza dalej trwa.
-
nick nieaktualnydałam MM, bo już nie mogłam się patrzeć jak się męczy, a niby w szpitalu mleko miałam, okropnie się martwię tym wszystkim, nie czuję w piersiach nic prócz bolących sutków i takiej pustki
Mały zasnął, więc postaram się zdrzemnąć - wolałabym żeby nadal był w brzuszku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:dałam MM, bo już nie mogłam się patrzeć jak się męczy, a niby w szpitalu mleko miałam, okropnie się martwię tym wszystkim, nie czuję w piersiach nic prócz bolących sutków i takiej pustki
Mały zasnął, więc postaram się zdrzemnąć - wolałabym żeby nadal był w brzuszku -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:dałam MM, bo już nie mogłam się patrzeć jak się męczy, a niby w szpitalu mleko miałam, okropnie się martwię tym wszystkim, nie czuję w piersiach nic prócz bolących sutków i takiej pustki
Mały zasnął, więc postaram się zdrzemnąć - wolałabym żeby nadal był w brzuszku
Nie pozwól sobie na inne myślenie. Wiem co mówię. Sama sobie wkrecilam ze nie dam rady i było mi cholernie ciężko.
Jeśli chodzi o karmienie, to teraz wiem, ze jest w naszej głowie. Jak przestaniesz wierzyć że go najarmisz piersią, to nie najarmisz. Sama siebie zablokujesz.
Pamiętaj. Masz w nas wsparcie i dasz sobie radęAngela89, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:A to jest xiasto ktore sie nazywa Shrek
Zjadłabym!
Ja jutro bede robić cinnamon rollsy.
Tak mnie naszło ze chyba juz pójdę spać. Zeby juz buło jutro
-
nick nieaktualnyBoję się zasnąć, że coś się Maleństwu stanie, w szpitalu miałam go tylko na jedną noc, bo inkubator i fototerapia. Tak wiele rzeczy nie było jeszcze gotowych
przykrywam go jak w szpitalu czyli owijam w pieluszkę i przykrywam kocykiem, ale mimo wszystko boję się że w nocy przestanie oddychać, fiksuję chyba
-
Foxik musisz przestać się stresować twoje obawy są normalne ale pamiętaj że dasz sobie radę bo jesteś dla Filipka najlepsza :)musisz też dużo odpoczywać Kiedy się da zeby mieć siły
Zabcia przeczytałam na sierpniowkach że jedna z nich też jest w ujastku także może się spotkacie z tego co pisała to dzidzia duży i nie chciała rodzić u siębie w małym szpitalu