WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra laski, narobiłam się jak dziki wół z tym fejsbukiem.
Mam nadzieję, że to pomoże naszej grupie przetrwać i być czytelną.
Zgodnie z naszym założeniem tutaj piszemy na bieżąco, a na fb POD ODPOWIEDNIMI POSTAMI OPATRZONYMI ZDJĘCIAMI piszemy na konkretne tematy i dzielimy się fotkami.
Stworzyłam następujące posty:
1. nasze brzuszki i pokrewne
2. alarmy porodowe, czyli "ja rodzę"
3. nasze maleństwa po drugiej stronie brzucha
4. tematy kulinarne i pokrewne
5. symptomy porodu i pokrewne
6. USG, wizyty, KTG
7. relacje z porodów, nasze historie
8. nasze pokoiki i pokrewne
9. pakujemy torbę do porodu
10. nasze wyprawki dla dzieci
11. laktacja, karmienie piersią i pokrewne
No i widziałam, że mychakruszyna założyła wątek
12. bryka dla smyka
Podoba się?Jak coś przeoczyłam, to piszcie mi na privie, bo tutaj mogę nie zobaczyć.
Anulka01, Sabina, Angela89, marta258, mmargol, mysza0406, bbeczka91, martta, AJrin lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:Anulka, ta nc poza własną torebką nie przyniosła
ja się już nie mogę doczekać aż Młody zacznie więcej spać w nocy, a to dopiero początekTe na mm chyba nawet wczesniej
Ja obudziłam sie pierwsza bo myślałam ze mi cycuchy eksplodują!
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Mmargol dzięki za info o grupie na fb ppczytamr
Jak tak blisko mieszkamy to trzeba się na spacerek z wózkiem umówić
Foxiku.u mnie z Młodym też wizyty położonej to była prowizorka, więc jej na piśmie podziękowałam za "marnowanie" mojego czasu
Haneczka dobra robotammargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Mmargol dzięki za info o grupie na fb ppczytamr
Jak tak blisko mieszkamy to trzeba się na spacerek z wózkiem umówić
Foxiku.u mnie z Młodym też wizyty położonej to była prowizorka, więc jej na piśmie podziękowałam za "marnowanie" mojego czasu
Haneczka dobra robota -
nick nieaktualny
-
Wskazówka. Żeby szybko odnaleźć interesujący Was post bez przewijania całej treści, klikacie w "OSTATNIE ZDJĘCIA W GRUPIE- zobacz wszystkie" widoczne w kolumnie po prawej stronie i stamtąd przenosicie się tam, gdzie chcecie.
andzia821, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój właśnie usnął, nie wiem na jak długo co prawda, po południu spał długo i teraz boję się jak nadmiar wrażeń może na niego zadziałać - wizyta położnej, pierwsza kąpiel, ale od ok 19 wisiał na cycku. Teraz mam wrażenie że lewy mi eksploduje, bo prawego wyssał chyba do dna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinzynierka wrote:Foxik czyli laktacja ruszyła z kopyta?
Mnie w szpitalu kazali go budzić co 2,5 godz. z racji że jest wcześniakiem i ma jeść więcej. Jednak jeśli śpi dłużej to mu na to pozwalam, ale w granicy zdrowego rozsądku -
Jestem
Usg w normie
Mały waży 2965 g czyli tylko o tydzień wybiega. Tylko brzuszkiem trafił w tydzień ciąży
Nawet mam wizję że będzie mniejszy niż Emilka ale tego juz dowiem się za 2 tyg
Przepływy super
Afi 12
ułożenie miednicowenawet nie rozważam porodu sn. U mnie dzieciaczki decydują jak chcą wyjść (cc)
Buziaka juz nie było widać -tylko profil
Mąż dostał znów zdjęcie siusiaka
Więcej usg nie planuje
Jutro ktg
Pojutrze ostania w ciąży wizyta u diabetologa
W nagrodę duży kubek kakao
(Spozywam teraz 1 l mleka dziennie)
Angela89, haneczka, marta258, Anulka01, violett, Sabina, żabka04, mmargol, mysza0406, bbeczka91, bisacz, Pysiaczek89, Magdziulla, martta, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:nie wiem, nadal mam wrażenie że nie jest tego wiele... może ominął mnie nawał?
Mnie w szpitalu kazali go budzić co 2,5 godz. z racji że jest wcześniakiem i ma jeść więcej. Jednak jeśli śpi dłużej to mu na to pozwalam, ale w granicy zdrowego rozsądku
Widzisz a mi np nie kazali wybudzać, mimo że jak wyszła miała ledwo 2 kg. Ale już przez miesiac miała już ustawiony zegarek w głowie -
nick nieaktualnyagatia wrote:Foxiku mi też kazały wybudzać, ale tego nie robiłam do 4h bo Młody ładnie przybierał. Potem dawalam mu przesypiać całe noce, choć położna kręciła nosem. Skoro waga rosła, to nie widziałam sensu.
Dokładnie jeżeli waga rośnie to nie ma sensu.