WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lrf
Chodzi mi o to ze z Emilka właśnie klin powodował ze się przemieszczala , tak jakby zsuwala bokiem i niestety zmuszona byłam usunąć w łóżeczku
I dlatego pytałam czy juz masz coś podlizone? ?bo u nas w tym był problem
Teraz klin tez zamontowalam (i w kolysce i w łóżeczku ) ale okaże się jak zdolny jest Piotruś
Czyli jak się boisz (a twój spokój jest ważny ) to po prostu śpiworek
Tez niby mam ale pamiętam czemu wcześniej unikalam. ..
Wszystko wyjdzie w praniu
Teraz stawiam na rożek
Pościel mam pełna ubrana w łóżeczkach
Masz silnego synusiaemilka miała 7 miesięcy kiedy sama położyła się spać na boku. Az zdjęcie zrobiłam
tak tylko plecy (przez bioderko )
-
nick nieaktualnyWitam się.
Tak ja miałam mierzone wody inna metoda wtedy to było 6 i było super.
Więc może Magdziulla miałaś ta metoda mierzone i jest wszystko na pewno ok.
Niech gin cie na wizycie uspokoi i sprawdzi te wody.
Ja dzisiaj jakąś nie tomna jestem.
Byłam rano u fryzjera podcielam końcówki włosów bo miałam miotle na głowie strasznie rozdwojone.
Przyszłam poszłam spać.
Potem po córkę pojechałam i z mężem pojechaliśmy od razu po części jakieś do auta.
Jechaliśmy innym autem ciasnym,sztywnym itd.
Junior mnie strasznie skopal i kopal cała drogę zalowalam że pojechałam.
Teraz siedzę was nadrabiam i popijam ciepłe mleko jejku jak ono mi smakuje mniammmmm wypiłam już pół litra i zastanawiam się czy mogę jeszcze????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 20:03
agatia, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się uśmiałam jak wczoraj wypiłam pół kubka ciepłego mleka z kajzerki i serem żółtym.
Ty wiesz jaki ten zestaw był przepyszny a najbardziej to mleko?!!!!!!!
Siedziałam i mówię aha Piotruś potrzebował kamciaelcia piła czyżby mój junior tez potrzebował mleczka???
A dziś siadam i już pół litra poszło no takie to pyszne jakbym śmietankę 30% piła??? -
nick nieaktualny
-
Zabko
Ale w pierwszej ciąży od początku piłam mleczko np z chlebkiem z dżemem lub z 7 daysyem
Teraz dopadło ma końcówce i chyba nadrabiam mlekowe brakijak nie mleczko to kakao
i niezmiennie mleko do makaronu na noc
Juniorek potrzebuje mleczka dla kościżabka04 lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:on się nie nakopuje kocem, a rozkopuje z niego, więc już pal licho. Boję się go kłaść na plecach, że się zachłyśnie, a z boczku, że się przekręci na brzuch, główkę wbije w materac i się udusi
Przez bioderko nie mogłam kłaść na boku i wtedy zrobił mi się problem bo emilka ulewala często (tylko nie w nocy jeśli się nie rozbudzila )
Koc nieraz naciagalam na całą szerokość tzn rogi za materac wtykalam
Ale mam wrażenie ze u was sprawdzi się śpiworek
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Przez bioderko nie mogłam kłaść na boku i wtedy zrobił mi się problem bo emilka ulewala często (tylko nie w nocy jeśli się nie rozbudzila )
Koc nieraz naciagalam na całą szerokość tzn rogi za materac wtykalam
Ale mam wrażenie ze u was sprawdzi się śpiworek -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko
Ale w pierwszej ciąży od początku piłam mleczko np z chlebkiem z dżemem lub z 7 daysyem
Teraz dopadło ma końcówce i chyba nadrabiam mlekowe brakijak nie mleczko to kakao
i niezmiennie mleko do makaronu na noc
Juniorek potrzebuje mleczka dla kości
Ja nigdy tak mleka samego nie piłam.!
Mam nadzieję że sobie nie zaszkodzi na cukry te ranne bo wypiłam na raz pół litra.
Ja mam traktować te mleko jako posiłek?????
Chyba junior potrzebuje -
nick nieaktualnyJa tam sterylizatora ani podgrzewacza nie kupuję, bo dla mnie wyparzyc cos to bylo chwila moment i mialam zrobione. ja ogolem w drugiej ciazy mysle bardziej praktycznie i nie wydaje kasy na zbedne rzeczy tak jak przy corce i polowe rzeczy porozdawalam pozniej i wydalo mi sie bez sensu kupowac rzeczy ktorych uzywac nie ebde i rozdawac. ale kazdy musi na wlasnej skorze przetestowac co mu sie przyda a co nie;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Ja nigdy tak mleka samego nie piłam.!
Mam nadzieję że sobie nie zaszkodzi na cukry te ranne bo wypiłam na raz pół litra.
Ja mam traktować te mleko jako posiłek?????
Chyba junior potrzebujeale wczoraj zwiększyłam dawkę i niestety cukier sie podniósł
wiec musze wrócić do poprzedniej dawki
ale mleczko pyyyyychaaaaa
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Żabka
W teorii mleko to cukry proste wiec działa niby jak np owoc czy cukierek
Ale szczerze każdy owoc inaczej nam cukry wywala (u mnie śliwki się nie sprawdziły ) wiec sama musisz na sobie mleko sprawdzić. Ja od lutego pije je z makaronem na noc
A jak dodaje kakao to naturalne gorzkie (a więc tłuste ) to mam nadzieje ze trochę podziala to na cukierale max na raz wypiłam kubek 330 ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamciaelcia, pysiaczek czyli przegielam????!!!!!!
Kuźwa co dobre to mamy zakazane.
A przecież mleko to samo dobro nie???
Super.
Kamciu to co za godz pomiar jak będzie wysoki to insulinę dać?????
Kurcze pomiar o 21 jakby się okazało zrobić koryguje mleko a o 22 daje nocna????
Nie za dużo????
Ale się załatwiłam! -
Żabka
Cukier prosty ma to do siebie że szybko rośnie i szybko spada. A czy przegielas -okaże się jak cukier zmierzysz
Ja ba noc najpierw zjadam kilka szt makaronu z mlekiem i po tym kubek kakao -na pewno łącznie mleka jest ponad 0.5 l a cukier do 110...
Dla ciebie mleczko jest nowością i musisz na sobie sprawdzićpamiętasz zasadę -ze jak nie spróbujesz to się nie dowiesz
Daj znać jak cukierżabka04 lubi tę wiadomość