WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysiaczek89 wrote:Wiesz co, one praktycznie cukru nie maja. Tak wynika z etykiety. Ale nawet na to 3/4 sie ciesze
zawsze to cos innego w tej diecie. Moja waga jest cały czas 69 kg, juz chyba ponad miesiac sie utrzymuje, a mały rośnie przecież. Dziwne to jest...
A co w tym dziwnegodziecko sobie wyciągnie czego mu trzeba
cukry tak nie toczą co insulina dziecka jest dla niego jakby hormonem wzrostu
Ja też mam wagę na minus a Piotruś tyci nie jest. Cukry oczywiście super -
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Tylko samym mlekiem sie nie najem, a ja ciagle głodna jestem
Marcel ze mnie wszystko wysysa
Nie, no nie da się nawet:-)
Ja je wypiłam pomiędzy jedna a druga kolacja.
Wypilabym jeszcze ale pekam tak jestem pełna od tego mleka.
Przekichane mamy z ta dieta i cukrami.
Ja już nie mogę się doczekać kiedy urodze i się uwolnie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 21:02
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:A co w tym dziwnego
dziecko sobie wyciągnie czego mu trzeba
cukry tak nie toczą co insulina dziecka jest dla niego jakby hormonem wzrostu
Ja też mam wagę na minus a Piotruś tyci nie jest. Cukry oczywiście superMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek
A ja nadal 3j insuliny ale za cholerę nie idzie jej odstawićostatnie wklucie 22 sierpnia
Mi się nalesniczek marzy z konfiturą truskawkowai ostatnio jej nie ma w biedronce. ..czyżby wycofali! ??
Muszę jakąś ekstra słodka kupić do szpitalaPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabciu... Cóż... Jak to moja koleżanka mawiała "zręczne paluszki, tiruriru i zadowolenie bedzie"'
A mój maz juz jest w takim transie pracy i wyjazdów (na weekend jedzie w góry) ze przestałam chcieć go na porodówce... Nie dlatego ze jestem zła, bo najwyraźniej jednym zależy na relacjach i wsparciu rodzinnym, a innym na pieniądzach.... On uważa ze jest od zarabiania. Wiec wole sie nie nastawiać
Urodzę z Polozna i nie będę słuchać jak obrzydliwie wyglądałam:)
Najbardziej zaskakujące jest to ze mnie to nawet nie denerwuje... Kompletnie sie tym nie przejmuje;D
PrZepraszam ale w sprawie cukrów nic nie pomogę...
Za to okropnie chciałabym wiedzieć czy...
FOKSIK (!!!) gdy miałaś te 2 dni przed porodem wizytę to szyjka była długa i zamknięta???? Okropnie mnie to ciekawi...
Wiem ze jesteś jeszcze troszkę przerażona tym wszystkim ale tak bardzo sie cieszę ze masz juz poród za sobą i Filipek jest obokżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
dzisiaj się przeprowadziliśmy do mojego brata bo od dzisiaj mamy remont i pewnie do końca sierpnia się skończy-oby!.
Własnie zjadłam kolację płatki popijając colą. Zaraz się myc i do łóżka.
Mąż dostał ostatnie wychodne - poszedł do kina z kumplami.... i powiedziałam, że jak się spóźni 5 min ma nie wracać do domu bo ja się budzę zawsze o tej porze co ma wrócić.
Ogólnie dzisiaj ogarneliśmy caly aneks i brzuch mi się napina i widzę, że Kacper się kręci.... marzy mi się kąpiel i chyba zaraz to uczynię bo brat ma wanne a my prysznic - więc skorzystam z okazjinogi w dupę mi wchodzą taka zmęczona jestem!
Ogólnie z wyprawki nie kupuje dużo mam tylko po Kubusiu laktator i podgrzewacz co wogóle nie korzystałam.
Butelki stawiam na Avent syn pije do tej pory z butelki i tylko z tej chce pić.
Padam na pysk.... -
Foxik to jak juz bedziesz pisac o szyjce to jesli ja moge zapytac jak to bylo.dokładniej kiedy te wody odeszly w nocy? Czulas przez sen czy prędzej? No i czy mialas jakies.skurcze tego dnia albo cos z tych niby zapowiadajacych poród rzeczy? Czop odpadł jakies i ne bóle? No i ostatnie jak dalas sobie rade bo mowilas ze nie bylas ogarnieta z torba i praniem prasowaniem o ile.dobrze pamietam.
-
kamciaelcia wrote:A ile węglowodanów?Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyKsosia
Widzisz mi sie zachowania mojego meza komentowac nie chce bo ledwo minelo 2 mieaice od operacji kolana gdzie cseka go za 7 miediecy kolejna bardzo powazna to oszolom poszedl dzis z kolegami w pilke grac,..na 20, jeszcse go nie ma a ja siedze sama jak pies niedojz ze caly dsien to w 8 miediacu i z corka, nawet nie chce mi sie tego komentowac. W dupie juz to mam zrobi sobie znow cos z kolanem to bedzie na czwroaka chodzil i obiad z baru zamawial ho ja skakac wkolo niego nie bede.... przykro mi jest,ale co mam zrobic nie uwiaze go -
nick nieaktualny
-
Pysiaczek89 wrote:Napisane jest: węglowodany 69g w tym cukry 3,6g. Chyba ok? Bo powiem Ci szczerze, ze ja sie tak bardzo na tym nie znam. Mój M. sprawdza mi etykiety i wszystko kupuje, bo ja w domu przecież siedze
Czyli płatki tez ci cukier podnoszą
69 g weglo to dużo (a cukier tez jest weglowodanem ale prostym )
A jak e mleczku się rozmiekka (robi się taka zupka ) to tez inaczej cukry się wchłaniają (inaczej jakbyś na sucho zjadła )
Ale syca cie te węglowodany
I nieważne - ile możesz tyle jedz ze smakiem