WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:To masz fajnie
Ile mniej przebierania w ciągu dnia
U nas niestety było, dość długo ale co śmieszne -nie wiem kiedy się skończyło
Błagam niebiosa, niech mój w końcu zaśnie, bo i ja chcę iść spać
wyduldał dwa cyce, mógłby pójść w kimę, czy coś tam w ogóle zostało po takim 3-godzinnym posiedzeniu?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Sarcia daj spokój
Po co masz się denerwować
Ja swoje popłacze i potem jakoś mam już to gdzieś... Tak jest lepiej.. i mały w brzuszku się nie denerwuje.
Wiesz co mi sie juz nawet komentowac tego nie chce.. ja chce dotrwac bez nerwow do porpdu a pozniej inaczej sobie te sprawy zalatwie. Nie zalezy mi juz wiesz. Dla mnie slowo jest drozsze od pienedzy. -
kamciaelcia wrote:Czyli płatki tez ci cukier podnoszą
69 g weglo to dużo (a cukier tez jest weglowodanem ale prostym )
A jak e mleczku się rozmiekka (robi się taka zupka ) to tez inaczej cukry się wchłaniają (inaczej jakbyś na sucho zjadła )
Ale syca cie te węglowodany
I nieważne - ile możesz tyle jedz ze smakiemmogłabyś mi dietę układać
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek89 wrote:Kurde widzisz... Ja tego obliczania jakos nie ogarniam. Bardziej robie na zasadzie prób. Kamcia Ty to jestes juz w tym taka oblatana
mogłabyś mi dietę układać
Raczej byłabym w tym kiepska bo jem codziennie to samo na co chęć panuje
Nasza dieta to głównie węglowodany -za dużo to cukry rosną
A cukry to tez węglowodany ale te gorsze -szybko rosną i szybko spadają a więc nie syca
I płatki z taką zawartością weglo to super posiłek. Ale stąd cukry rosnąweglo w płatkach i w mleku
-
nick nieaktualnyMoja corka tez czasami smoka doila, smoczek to nie jest nic zlego wazne zeby w odpowiednim czasie byl odstawiony zey dziecko wady zgryzu nie mialo i sie z "moniusiem" nie zwiazalo za bardzo, bo pozniej w kazdej torebce trzeba miec smoczek bo nie daj Boze zapomniec to cyrk na calego
-
nick nieaktualnyinzynierka wrote:Lrf widziałam coś takiego jak wałeczki dla niemowląt. Ni mam doświadczenia, ale siostra tłumaczyła, że to uniemożliwia zmianę pozycji dziecka.
http://allegro.pl/bezpieczne-waleczki-do-lozeczka-dla-niemowlat-i6377118755.htmlja robię wałeczki z pieluch, ale chyba średnio się sprawdzają
kamcia,
zaraz pójdę zobaczyć czy śpi czy udaje i czy smoczek wypluło
bo coś kwili i daje mu 10 sekund na samouspokojenie się... -
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Raczej byłabym w tym kiepska bo jem codziennie to samo na co chęć panuje
Nasza dieta to głównie węglowodany -za dużo to cukry rosną
A cukry to tez węglowodany ale te gorsze -szybko rosną i szybko spadają a więc nie syca
I płatki z taką zawartością weglo to super posiłek. Ale stąd cukry rosnąweglo w płatkach i w mleku
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek
Ja to od początku jestem zdania żeby jeść to co naszym cukrom służy.
Np owoce
Niby trochę można
Niby te o niskim Ig lepsze
A w praktyce truskawki mogę jeść a śliwek za cholerę nie nad czym ubolewam
I moja diabetolog powiedziała że to ciąża i dogodzić sobie troszkę trzeba