WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mialam mowic ze po wczorajszym wazeniu mam 9 kg na + od poczatku ciazy, mam nadzieje ze juz za duzo nie przytyje bo w przeciwnym razie sie nie uniose
a u nas caly czas szyjke mamy na obserwacji co i jak i za 2 tygodnie mam isc na kontrole tej szyjki, bo od ostatniefo czasu jest roche krotsza bo miala 4,8 a teraz ma 4,4-4,2 mniej wiecej takze nie jest tak zle -
nick nieaktualnybisacz wrote:Pirelko cos mi się wydaje, że twoja ginka musi mierzyć wody ale, że jest ok to po prostu nic nie mówi bo mój gin mierzy wody i przepływy teraz co 2 tygodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 17:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dziewczyny czy w ktg piszą sie Wam już skurcze? Ja dziś miałam. Słabe bo do 60, ale coś tam jest mimo ciągłego podawania fenetrolu
mi się piszą czasami, nie wiem jak będzie teraz. Po odstawieniu kroplówki z fenetrolem miałam co 2 minuty, aż lekarka była przerażonaale potem dawali mi już tylko magnez i nospe w tabletkach i się uspokoiło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejj, dopiero udalo mi sie wejsc na bbf. Powariowali z tymi aktualizacjami.
Pisalam na fb, ale nie wiem juz gdzie piszemy :p
Bylam dzis na wizycie, maly wazy ok 3 kg, jest przeslodki, a glowke wciska juz w kanal. Ponoc jest bardzo niziutko, lekarz ledwo mogl ja zmierzyc.
Powierdzial, ze porod moze byc w kazdej chwili, teraz jest juz bezpiecznie, a jesli maly wytrzyma 13 dni to bedzie terminowo nawet. Przerazilismy sie z mezem, ze to juz
Ponoc do terminu powinien wazyc max 3,5 kg, wszystko wskazuje na SN, wiec bedziemy probowqc
Wody ok, przeplywy tez.
pirelka, Sabina, kamciaelcia, AJrin, martta, mmargol, mysza0406, żabka04, marta258, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomościSarcia ponad 4 cm szyjka i takie rozterki. Wrzuć troszkę na luz odrazy ci będzie lżej, martwisz się tyloma rzeczami za wczasy. Spokojnie, jedna ciążę juz przezylas, 4 lata temu cc mialaa, ja miałam 2 lata temu i Adnych przeciwskazań do cc, po 2 latach blizna juz jest na tyle trwała, ze nie powinno być problemu. Lekarz mówi ze wszystko ok. To tak jest. Martw się gdy powód będzie. A teraz dbaj o siebie i ciesz się ciąża! Moje zdanie.
co do afi ja mam 21. -
nick nieaktualny
-
No i usuneli moje posty
chlip chlip
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak czuje jakos, ze to juz niedlugo i na zmiane jestem przerazona i przeszczesliwa
Hormony ciazowe to szalenstwo po prostu, dobrze ze mojmaz jakos to znosi :p
Co do Afi to ja dzis mialam 14 i lekarz powiedzial, ze jest ok. nie laczyl tego ze zblizajacym sie porodem.
Tez wczoraj zamowilam laktator. Przyda sie