WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie ten podgrzewacz mam jeszcze nie mam sterylizatora i nad nim sie zastanawiam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja chyba tez kupię ten lovi prolactis.
Mysza dokupujesz smoczek do butelki lovi? bo podobno w zestawie nie ma. czy będziesz przelewac do innych butelek aventu?
ale zastanawiam się, czy sterylizator to niezbędny zakup?
jakie macie zdanie na ten temat?
-
mysza0406 wrote:Ja chyba też przy aventach zostanę. Mam butelki z Aventu i funkcje są fajne. Chyba nie będę już kombinować
z synkiem przetestowalam TT, dr Browns, NUK i niestety
-
Również uważam ze sterylizator to zbedna rzecz. Ani razu przy córce nie pomyślałam o nim. Ile to szczotkę, goraca wodę i umyć. Poczekajcie, nie wiecie jak będziecie karmić. przy kp wydatek na max zbędny przy mm jak ktoś chce, ma pieniążki, miejsce itd ..to ok. Wiadomo.to moje zdanie.
Co do poDgrzewaczy wygodna opcja napewno,chociaż ja preferuje wodę w termosie. Podgrzewacz mam i żaden firmowy a działa super. Od wielu osób słyszałam, ze te najzwyklejsze na allegro naprawde sa ok! -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:lrf
widze że pousuwali posty i mam nadzieje że doczytałasboję się że się, że przekręci się tak, że mógłby się udusić w nocy. Rozterki młodej mamy
-
nick nieaktualny
-
Moje posty pozjadało
ale mnie to belly wkurza!
Ja dziś ułożyłam ciuszki Kubusia w komodzie i dopakowalam torbę do szpitala. Ale mam zmartwienie bo nie moge znaleźć adapterów do wózka zeby fotelik wpinaćTo jest właśnie minus przeprowadzek - cieżko sie odnaleźć.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny