X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Ale się wkurzylam mówiłam temu lekarzowi wczoraj ze z rana zauważam trochę takiej wydzieliny żółtej i mi się wydaje że wpada w kolor zielony i dziś teraz byłam u sporo tego było na papierze takie kleiste rozcisgliwe i mówił że to sprawdzi wziernikiem i później nie sprawdził nic mnie nie swedzi nie piecze nie ma to zapachu nie wiem sama czy to normalne czy już mi się kolory mylą

Ja wlasnie mam taka sama wydaieline gluciasta klejaco i kolor ma zolty wpadajacy w zielony i moj gin mi w poniedzielek na to wlasnie zapisa ten macmirror complex 500 i co druga dobe mam globulke brac zeby to wytepic

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie jem kopytka z maslem cynamomem i cukrem bo moja corka na obiad sobie wymyslila :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja knedle ze sliwkami polane smietanka i z cukrem :D pyszotka!

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzos robie totlety mielone na obiad :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zupe kalafiorową, bo ostatnio smaka mi narobiłyście :D

Wróciłam z zakupów. Wiecie jak ciężko dostać u nas KARTKĘ urodzinową??? Masa na śłub, masa zaproszeń na przyjecia dzieciece, masa kartek typu "tęsknie", "Przepraszam", a nie ma zwyklej "Wszystkiego najelpszego".... Phi....

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na oboad robie filet z kurczaka z ziemniakami i surowka bo moj maz kppytek nie lubi, to bylo takie 1 danie :D bo na drugie musi byc jakis konkret bo po obiedzie na slodko ja zaraz glodna jestem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och nie piszcie mi takich rzeczy. Ja mam teraz taki czas jak po świętach. Po weselu siostry męża zostało tyle jedzenia, że pomroziłam i teraz codziennie coś dojadamy. Chociaż plus taki, że jest spora oszczędność na kasie.
    Kopytka bym zjadła...z masełkiem mmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie makaron z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami ;)
    Mmargol, do mnie idą skarpetki z gruszkami ;D ogólnie to mam szał na niemowlęce skarpetki ;) Idą do mnie chyba 4 paczki malusich skarpetek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam ostatnio taką fazę na kopytka, że muszą być przynajmniej raz w tygodniu. Dziś mam prozaiczny ale pyszny rosołek a później zrobię placki cukiniowo - ziemniaczane.
    A teraz jadę do rodziców na jakąś herbatkę.

Mmargol widziałam takie pluszaczki w Tesco.

Opcja z podpięciem konta "oszczędzam" do swojego zwykłego konta to chyba dobra sprawa dla dziecka jak i rodzica.

• mmargol Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inzynierka ja skarpetek tez mam w opor juz :D dlatego przerzucilam sie na opaski i buciki niechodki :D dobrze ze zamawialam przed wyplata to musialam sie opamietac, ale i tak z 10 paczek idzie (za grosze) ;) czekam i doczekac sie nie moge :) juz patrze co by nastepnego zamowic. Dolaczylam jeszcze do grupy na fb aliexpress dla dzieci i mnie kusza non stop promocjami :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dzieki Bisacz za info, szkoda ze tesco mam zupelnie nie po drodze :/ ale moze sie wybiore, orientujesz sie jak to cenowo wygladalo? :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzień dobry jeszcze raz :)
    Zasypialam długo ale tak twardo spałam że aż miło :D
    I choć nie jadłam trzeciego śniadania to wstałam na porę owocka :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mąż już zrobił obiad dziś makaron w sosie śmietanowo-serowym z cyckiem kuraka :) a ja później zrobię szybkie naleśniki bananowe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udało się zjeść obiad razem z mężem! sukces!

mmargol lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wspólną obiadokolacje u nas będą wczorajsze kurki od brata tzn sosik I ziemniaki (których nie mogę )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek Kamciu :)

LRF pedzicie jak burza, same postepy, az zazdraszczam, bo boje sie ze ja sobie tak swietnie nie poradze ;) ale ale... jak to sie mowi, stawiam na dzialania intuicyjnne wiec moze jakos pojdzie ;)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro z samego ranna jadę zdjąć hybryde plus żel bo jednak wytyczne w szpitalu się zmieniły i płytka u rąk musi być czysta za to u nóg mogę mieć pomalowane. Tak więc paznokcie będę miała zrobione dopiero w październiku :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O... Margol już wiem gdzie poszukam opaseczek. :D:D

U mnie krem z cukini wyszedł pyszny. Mniam

AISAK lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Ja robiłam paznokcie u koleżanki w innym mieście. Ona zaszła w ciążę. Powiedziałam ze na nią poczekam :) urodziła drugie dziecko :D wróciła do innej branży a ja nadal czekam :D ponad 3 lata hihi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, ja już marzę o normalnym obiedzie, a póki co mam zaleconą dietę lekkostrawną i sama się boję jeść co niektóre rzeczy. Kebaba z ostrym sosem prędko nie zjem :P
    dziecko jest bardzo intuicyjne, ale czasem ta powtarzalność mnie męczy - spanie/pielucha/cyc

‹‹ 1924 1925 1926 1927 1928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ