WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Ale się wkurzylam mówiłam temu lekarzowi wczoraj ze z rana zauważam trochę takiej wydzieliny żółtej i mi się wydaje że wpada w kolor zielony i dziś teraz byłam u sporo tego było na papierze takie kleiste rozcisgliwe i mówił że to sprawdzi wziernikiem i później nie sprawdził nic mnie nie swedzi nie piecze nie ma to zapachu nie wiem sama czy to normalne czy już mi się kolory mylą
Ja wlasnie mam taka sama wydaieline gluciasta klejaco i kolor ma zolty wpadajacy w zielony i moj gin mi w poniedzielek na to wlasnie zapisa ten macmirror complex 500 i co druga dobe mam globulke brac zeby to wytepic -
nick nieaktualny
-
Ja dzos robie totlety mielone na obiad
-
nick nieaktualnyja zupe kalafiorową, bo ostatnio smaka mi narobiłyście
Wróciłam z zakupów. Wiecie jak ciężko dostać u nas KARTKĘ urodzinową??? Masa na śłub, masa zaproszeń na przyjecia dzieciece, masa kartek typu "tęsknie", "Przepraszam", a nie ma zwyklej "Wszystkiego najelpszego".... Phi....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoch nie piszcie mi takich rzeczy. Ja mam teraz taki czas jak po świętach. Po weselu siostry męża zostało tyle jedzenia, że pomroziłam i teraz codziennie coś dojadamy. Chociaż plus taki, że jest spora oszczędność na kasie.
Kopytka bym zjadła...z masełkiem mmm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też mam ostatnio taką fazę na kopytka, że muszą być przynajmniej raz w tygodniu. Dziś mam prozaiczny ale pyszny rosołek a później zrobię placki cukiniowo - ziemniaczane.
A teraz jadę do rodziców na jakąś herbatkę.
Mmargol widziałam takie pluszaczki w Tesco.
Opcja z podpięciem konta "oszczędzam" do swojego zwykłego konta to chyba dobra sprawa dla dziecka jak i rodzica. -
Inzynierka ja skarpetek tez mam w opor juz
dlatego przerzucilam sie na opaski i buciki niechodki
dobrze ze zamawialam przed wyplata to musialam sie opamietac, ale i tak z 10 paczek idzie (za grosze)
czekam i doczekac sie nie moge
juz patrze co by nastepnego zamowic. Dolaczylam jeszcze do grupy na fb aliexpress dla dzieci i mnie kusza non stop promocjami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol, ja już marzę o normalnym obiedzie, a póki co mam zaleconą dietę lekkostrawną i sama się boję jeść co niektóre rzeczy. Kebaba z ostrym sosem prędko nie zjem
dziecko jest bardzo intuicyjne, ale czasem ta powtarzalność mnie męczy - spanie/pielucha/cyc