WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMmargol, cenowo nie pomogę bo tylko zwróciłam uwagę, że już pojawiają się grubsze ciuszki. Ja obkupiłam się w takie w lumpexie, jestem z tych lumpexowskich ciuszków bardzo zadowolona bo są fajne jakościowo a kupowałam dajmy na to 6 pajaców za 10-15 zł. Ostatnio dostałam pakę rzeczy od sąsiadki i powiem szczerze, że odebrałam z niej dla maluszka tylko kilka ubranek bo ogólnie ich stan nie był najlepszy.
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Dziewczyny a kupowala moze ktoras z Was taki futrzasty kombinezonik na jesien? Bo nie chce az takiego grubego jak na zime, bo juz mam, chodzi mi o taka przejsciowke. Patrze w roznych sklepac ale jakos nie moge trafic.
Moze ktoras z Was kupowala i moze polecic albo widziala gdzies cos takiego?
Ulfe czy posiadasz juz skarpetki z gruszkami?widzialam takie na AliExpress
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Borówki były mniam mniam
Piotruś tez lubi
Pani dr pokazała mi dokładnie gdzie co ma i jednak jest ciut inne ułożenie miednicowe jak u Emilki a dokładnie dlatego nie mam parcia na pecherz ale i moje zebra są oszczędzone
Ale zawsze przy pepku wychodzi boleśnie kanciaste "coś " i to jest bark -
Macioszczyczka wrote:O... Margol już wiem gdzie poszukam opaseczek.
:D
U mnie krem z cukini wyszedł pyszny. Mniam
to ja poprosze o przepis na krem z cukinii -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po USG łożysko stopień I/II, przepływy prawidłowe, wód przybyło nie ma zagrożenia małowodziem, ale ile nie wiem jutro się dowiem. Liwcia waży 2900-3000g, jest tydzień młodsza
nie wiem czy w takim razie cc się nie przesunie, ale tu nikt nic nie mówi za wczasu. W końcu decyduje szef wszystkich szefów.
W każdym razie moim obzarstwem w ostatnim tygodniu nie utuczylam córci cukramimmargol, martta, Magdziulla, claudiuszek, mysza0406, Sabina, violett, żabka04, Anulka01, bbeczka91, Pysiaczek89, bisacz, Angela89, Bratek, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:jak zaczniesz szukac to chyba oszalejesz, tyle tam pieknych opaseczek, nie moglam sie zdecydowac
to ja poprosze o przepis na krem z cukinii
http://kuchennewariacje.pl/zupa-krem-z-cukini-z-grzankamiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 14:39
mmargol lubi tę wiadomość
-
Bisacz ja dostalam wiekszosc ubranek uzywanych od szwagierki, kolezanki i ciotki w bardzo dobrym stanie, ale niestety dzieci ich z kwietnia i lipca i nie zawsze odpowiednie rozmiary tego co bym chciala
Sabina ja bym wolala taki bardziej kudlaty niz polarkowy, podobaja mi sie takie misiate
Moja Emilcia chyba uwielbia babcine knedliki, bo zaczela sie wiercic jak dzika i az czkawki dostala
Kamcia a mowila Ci pani dr czy przy ulozeniu miednicowym to w zebra moze non stop uwierac i czy przy glowkowym jest tak samo? Probuje zdiagnozowac czy to jest caly czas glowa pod zebrem czy moze dupciaciekawosc mnie zzera
-
nick nieaktualnyWy czekacie na córeczki a ja Leosiowi opasek nie kupie, wiec zostaja czapki, sliniaki i skarpetki, bo niechodkow dostalam cala mase, wiec szkoda mi na nie kasy.... Aaaa znow mi zjadlo pol posta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 14:36
-
mmargol wrote:Ulfe czy posiadasz juz skarpetki z gruszkami?
widzialam takie na AliExpress
Mam tylko koszulkę
Masz moze linka?
Skali89 wrote:Ale się wkurzylam mówiłam temu lekarzowi wczoraj ze z rana zauważam trochę takiej wydzieliny żółtej i mi się wydaje że wpada w kolor zielony i dziś teraz byłam u sporo tego było na papierze takie kleiste rozcisgliwe i mówił że to sprawdzi wziernikiem i później nie sprawdził nic mnie nie swedzi nie piecze nie ma to zapachu nie wiem sama czy to normalne czy już mi się kolory mylą
Ja tez przed chwila zauwazylam duzo gluciastej wydzieliny. W kolorze biało żółtym. Bez zapachu. Kleiste.
W ogole bym nie pomyślała, ze moze byc jakiekolwiek podejrzenie, ze to kawałki czopa (czopu?).
Mam nadzieje ze nie
A co do banków to sa jeszcze darmowe konta. Sa nawet takie co płaca!
A o kasę sie nie ma w sumie co bać. Nawet w małych bankach. Fundusz bankowy pokrywa straty do 100k €
No ale my z tych co wyznają zasadę 'ziarnko do ziarnka'. w jednym banku 4% do 5k, w drugim do 10k, w trzecim bez ograniczeń 2,5%. IKE do limitu na 4%.
I sie ciuła.
A agatia chyba wspominała o smart saverze w ING. Mi z automatu przelewa 10% każdej transakcji. Chyba tam jest teraz 2,5% do 5k. Ale wypłacać można w każdej chwili.
No i zdarzają sie promocje ze daja w bankach tablety albo telefony.
Nam sie udało zdobyć tablet samsunga i iPada.
Teraz w Bzwbk czekam na wypłatę 150zl +80 na groupon za założenie konta.
Daja tez (dwa razy w tym roku) po 20zl za zakupy blikiem.
Idzie troche od banków ogarnąć kasy -
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:Nie mam
Mam tylko koszulkę
Masz moze linka?
prosze bardzo
http://pl.aliexpress.com/item/Unisex-Baby-socks-floor-sock-baby-boys-socks-girls-kids-Children-cutu-animal-rabbit-rat-bear/32487203962.html?spm=2114.010208.3.259.iKvk2B&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10057_10056_10055_10037_10049_10033_10059_10058_10032_10017_10060_10061_10062_10063_412_10064,searchweb201603_7&btsid=88830e6c-bdc3-4e1c-9f92-ce706eaf1692Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 14:43
Little Red Fox lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Mmargol zobaczymy w piątek ile waży Twoja "Kruszynka". Jeszcze pierwsza ode mnie bedzieszr jar tulic
o wlasnie, a moze ktos kolo Ciebie w szpitalu sie orientuje czy u nas kieruja na cc od jakiejs wagi dziecka niezaleznie od ulozenia? tak mnie nurtuje to pytanie