WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mychakruszyna wrote:Powiem ci Zabka ze o ile w pracy mam mnóstwo cierpliwości do dzieci to boję się że moje nie będzie miało łatwego zycia:P bo jak widzę moja chrześnice i jej zachowanie to mnie krew zalewa pozatym w przedszkolu dzieci nauczone sa już pewnych zachowań i reakcji które wymaga się od nich, choćby przy posilku-ładnie siedzieć,po cichutku jeść, proszę dziękuję....a w domu wiadomo jedzenie z bajkami, skakanie, gadanie, wiadomo jak każde dziecko...tylko ja się boję że moje dziecko będzie miało rygor przedszkolny w domu
jako osoba ktora pracuje w przedszkolu to zgadzam sie z TOba -
Gumcia no i z głowy, brawo!
mam nadzieje, że Twój szef jest bardziej słowny od mojego... który obiecał, że nikomu nie powie tak jak prosiłam, ale okazało się że wygadał zastępcy swojemu, a ten poszedł z tym newsem do największych plotkar w instytucji z działu księgowego i tak już cała firma wie. Każdy chodzi i gapi się na mój brzuch! Tylko niektórzy przychodzą i pytają u mnie czy to prawda, reszta tylko patrzy i plotkuje. Na początku się wkurzyłam strasznie, teraz się z nich śmieje. Ale szefowi nigdy więcej nie zaufam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 12:27
-
Cześć dziewczyny, kopę lat. W piątek po wizycie siedziałam u rodziców cały dzień i nie miałam weny pisać z komórki, a weekend wiadomo- rodzinnie, więc witam się na początku kalendarzowego tygodnia i na początku 11 tygodnia i oświadczam, że będę Was co nieco nadrabiać. Chociaż wiem, że nie dam rady wszystkiego.
Dziękuję za miłe słowa po mojej wizycie. Jakoś się już uspokoiłam ze wszystkim. Mdłości powoli ustępują na rzecz senności. Dziś pierwszy raz od miesiąca zrobiłam mężowi kanapki do pracy i na ich widok nie poleciałam do toalety, a wręcz przeciwnie nabrałam apetytu. To dobry znak.
Dzisiaj jadę wieczorem pociągiem do Wrocka do endokrynologa. Spadło z 10 cm śniegu, więc idealny dzień sobie wybrałam na wycieczki, ale co począć. Auto pojechało z mężem do pracy. A pomyśleć, że jeszcze wczoraj zastanawiałam się czy już kupować sadzonki do ogródka. Chyba jednak się wstrzymam. -
martta wrote:Gumcia no i z głowy, brawo!
mam nadzieje, że Twój szef jest bardziej słowny od mojego... który obiecał, że nikomu nie powie tak jak prosiłam, ale okazało się że wygadał zastępcy swojemu, a ten poszedł z tym newsem do największych plotkar w instytucji z działu księgowego i tak już cała firma wie. Każdy chodzi i gapi się na mój brzuch! Tylko niektórzy przychodzą i pytają u mnie czy to prawda, reszta tylko patrzy i plotkuje. Na początku się wkurzyłam strasznie, teraz się z nich śmieje. Ale szefowi nigdy więcej nie zaufam....
Mam nadzieję że będzie słowny... chyba że żle zrozumiałam co do mnie po angielsku gadał
Masz rację teraz nie pozostaje Ci nic innego jak tylko się z tego śmiać -
Gumcia super sobie poradziłaś. Trochę inaczej niż w scenariuszu, który Ci napisałam, ale nadal rewelacyjnie. hihi
Dzierzba, dziękuję. Właściwie to jadę z wynikami, które mają już z ponad miesiąc Ale może dowiem się co powinnam suplementować w ciąży przy niedoczynności, zleci mi ponowne badania i zmieni dawkę przez internet. Skoro już się naczekałam na tę wizytę 3 miesiące to jadę.Gumcia, Dzierzba, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Gumcia super sobie poradziłaś. Trochę inaczej niż w scenariuszu, który Ci napisałam, ale nadal rewelacyjnie. hihi
Dzierzba, dziękuję. Właściwie to jadę z wynikami, które mają już z ponad miesiąc Ale może dowiem się co powinnam suplementować w ciąży przy niedoczynności, zleci mi ponowne badania i zmieni dawkę przez internet. Skoro już się naczekałam na tę wizytę 3 miesiące to jadę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumcia - gratulacje!
Dziewczyny, nie wiem co sie ze mną stało... Normalnie dostałam jakiegoś powera!!!!
Nie chce mi sie siedzieć w domu! Zrobiłam sobie kąpiel, oczyszczanie twarzy, maseczka i te sprawy, oliwka na całe ciało - relaks jak sie patrzy. A teraz mnie nosi, zeby pojechać do prach
Normalnie przewrocilabym dom do gory nogami jakbym mogła! Chyba pierwszycraz tak mam od początku ciąży!Gumcia, Behemottka, żabka04, claudiuszek lubią tę wiadomość
-
Witam sie z wami mialam problem z forum, od rana probowalam Was czytac ale wyswietlalo mi komunikat, ze konc trojanski z tej strony chce mi wejsc na kompa i zrezygnowalam, a teraz bez przeszkod wyswietlilo strone hmm nie kumam
Wieczorkiem Was nadrobie, a teraz powiem krotko co u mnie
Moje rogaliki o ktorych Wam pisalam ze robie w sobote zniknely w mgnieniu oka pierwsze ze stolu az bylo mi milo, bo babcia nawet pochwalila ktora stroni od komplementow takich, bo ona jest miszczem rogalikow u nas w rodzinie hihi
Dowiedzialam sie wczoraj, ze duzo rzeczy dostane od mojego chrzestnego po jego corkach (ma 4 dziewczyny, najmlodsza 3 latka, wiec rzeczy musieli zmieniac bo sie niszczyly i tak zostali teraz z ladnym zaladunkiem ktory jak najbardziej nadaje sie do uzycia, m.in. bujaki, bujaczki, łozeczko drewniane, turystyczne, ubranka, zabawki, przewijak itp celowali w syna, a wyszly 4 baby (biedny wujaszek )
Mam jeszcze takie pytanie, orientujecie się ile czasu czeka sie na wyniki TSH, ft4 i antyTPO? musze zrobic na ostatnia chwile przed wizyta i zastanawiam sie ile czasu na to liczyc.. zeby miec wyniki na czas -
Hej, wpadam na chwile, przejrzalam kilka lstatnich stron, Dzierzba kciuki za zabieg trzymam.
Bylo pytanie o zelazo, to w poprzedniej ciazy bralam szelazo 1xdziennie, jest bez recepty, na recepte z kolei dostalam sorbifer, ale nie bralam bo szelazo u mnie dalo rade i czulam sie wtedy ok
Sabina mozesz zachustowac malucha na plecy i wtedy bedziesz miala czas dla starszaka, Ty przynajmniej swojemu starszakowi wytlumaczysz ze jest dzidzia ktora potrzebuje uwagi a ja to jeszcze nie wiem jak mam mojej lilce ktora bedzie mialam 1,5 roku jak sie siostra urodzi powiedziec czemu nie moge juz dac jej 100 proc uwagi ..moj maz tez niestety poza domem duzo..bo plywa..wiec jak wyplywa to 6 tyg jestem ciagiem sama ale my kobiety silne jestesmy stfory ;pSabina lubi tę wiadomość
-
Witam Kochane:)
Powodzenia na wizytach i trzymam kciuki za małego pacjenta
Takie kolejki właśnie są do endokrynologów. Dzwoniłam w grudniu do mojego endo, żeby się zapisać na dwie wizyty na ten rok to pani mi powiedziała, że już nie ma miejsc na ten rok. Jak się okazało, że jestem w ciąży to zapisałam się do przychodni endokrynologiczno-ginekologicznej przy szpitalu i tam też zapisy na maj-czerwiec ale skoro jestem w ciąży to za 2 tygodnie kazali przyjść ze skierowaniem i teraz mam wizyty co miesiąc.
Jeśli chodzi o termin porodu z daty OM wychodzi mi na 1.09 a z usg na 31.08
Mam nadzieję, że mogę tu u Was pisać???
Pozdrawiam
kamciaelcia, AniaLewandowska, Sabina, Behemottka, ggohaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 14:10
mychakruszyna, Gumcia, mmargol, Sabina, Dzierzba, Angela89, Behemottka, żabka04, maluutka90, szpilka, claudiuszek lubią tę wiadomość