WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mówiłam, że brzuszkowe dzieci lubią nagłe "pyk" w święta i długie week
A my tu mam podwójne "Pyk, Pyk".
Pirelko ogromne gratulacje dzielna mamusiuniech córeczki zdrowo rosną, a Ty dochodź do siebie. Mam nadzieję, że Kruszynki rekompensują Ci ciężki poród sn.
Co do tętna dziecka to u nas na KTG norma jest 110-160. Tętno powyżej i poniżej utrzymujące się 30 sek jest nieprawidłowe.
Co do kąpieli to synka kąpałam codziennie i był to znak koniec dnia, pora na mleko u spaniedziałało super. Potem dopiero przeszliśmy na kąpanie, co 2 dzień.
Mmargol dam znać co i jakw wolnej cheilipo cc napisze Ci, jak to wygląda. Sądzę, że wiele się nie zmieniło przez 2,5 roku
Foxiku jeśli coś pomaga, to jest dobrym rozwiązaniem. Jeżeli Filip śpi dobrze po mm, a i Ty masz szansę zasnąć i zregenerować siły, to ja bym dała mm.
Jedna butla na noc to nie grzech.
A ja leżę i spędzam ostatnie chwile z brzuchem... o 10 zacznie się nowy etap. Będę za nim troszkę tęsknić i łezka kręci się w oku. Liwia się wypycha do glaskania, chyba czuje, że coś się szykuje. Za niedługo będzie po tej stronie brzucha. Oby wszystko z Nią było dobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 03:51
Robotka1, Dzierzba, Anulka01, violett, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPirelka gratuluję! Jesteś dzielna dwoje dzieci sn. Życzę, żebyś jak najszybciej doszkar do siebie i cieszyła się Dziewczynkami.
Agatia a Ty czemu nie śpisz o tej porze?regeneruj się przed jutrem. Trzymam kciuki.
Ja znowu spać nie mogę. No i dalej nie podoba ma się słaba aktywność Małej do czego innego mnie przyzwyczaiła. Może zadzwonię jutro do sr i się doradzę, może pojadę do nich na ktg, ale dopiero po południu jak mąż wróci. Nie wiem.co robić. Zawsze wieczorem i w.nocy była mega aktywna. -
nick nieaktualnyDziewczynki dobrze,nie leza ze mna na sali tylko na neonantologii w termolozeczku. Oddychaja samodzielbie i jedza z butelek mm,ale chce zaczac sciagac. Nie moge sie nimi duzo zajmowac bo sama ledwo siedze i bie dan rady ich wziac sobie. Wczoraj pierwszy raz trzymalam Marcelinke.
Sa takie maluskie i kruche,ze boje sie je brac i dotykac. -
nick nieaktualny
-
O rany,ja tu zaglądam a tu już niektóre mamami zostały, wielkie gratulacje!
U nas odliczanie przed CC i walka ze zgagą. Pozdrawiam wszystkie Was!
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualnyAgatia trzymam kciuki! Koniecznie daj znać jak będziesz miała chwilkę czasu po, a z Liwia na pewno wszystko ok!
proszę mi się tu nie zamartwiac.
Pirelka najważniejsze ze z maluchami wszystko ok. Tak jak Magdziulla napisała to całkiem spore dziewczyny jak na bliźniaki.mam nadzieje ze niedługo dojdziesz do siebie i zapomnisz o tych złych stronach porodu.
A mnie obudził straszny ból żołądka. Chyba mój organizm ma już dość leków. 8 lat temu miałam zapalenie błony śluzowej żołądka i boję się żeby się nie odnowiloale leków na razie odstawić nie mogę
jeszcze 2 tygodnie,mam nadzieję ze wytrzyma
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z ranka:-)
Pirelko a to mi nowinka.
Super:-)
Gratuluję córeczek i życzę wam wszystkiego dobrego,dużo zdrówka i cierpliwości dla mamuśki:-)
P.s. Dzielna jesteś podziwiam bliźniaki SN!!!!! Ufffffffff:-)
Zaraz zapomnisz o bóludziewczyny ci to wynagradza:-)
Czy moglibyście mamuśki świeżo upieczone wstawić tutaj też fotkę waszych pociech (nie tylko na fb)?
-
nick nieaktualnyWitam się.
Pirelka gratuluję zdrowych córeczek! :*
Agatia trzymam kciuki!
A sama przez ostatnie trzy dni w najbardziej podłym humorze w całej ciąży. Powoli zaczynam mieć dosyć brzucha, chociaż wiem, że małej tam dobrze to chce ją przytulić i pozbyć się tego balastu o który się ciągle potykam i przez który mąż boi się mnie dotknąć.
Zazdroszcze dziewczynom z cc, że wiedzą kiedy, co i jak. U nas ciągle skurcze, ale nic konkretnego się nie dzieje. -
nick nieaktualnyWitam się po nieprzespanej nocy.
GRATULUJE PIRELKO! Troche mnie przestraszylas tym postem ale najwazniejsze ze wszystkie 3 macie sie dobrze
Agatia pogadalam z kim trzeba teraz trzymam kciuki i czekam na info:-)
Biodra bolą mnie strasznie całą noc. Nie moge spac na dodatek czuje jak mi serce przyspiesza mocno momentami...padam na twarzagatia lubi tę wiadomość
-
Ja już po kąpieli, pole operacyjne uyte ponownie smierdziuchem
nowa koszulka założona i czekam na 7 żeby zejść piętro niżej
Boję się i cieszę jednocześnie. Mam nadzieję, że już mnie nie odeślą z cięcia bo zaprogramowalam na nie psychikę
Też się zastanwiam, czy u Żabci nie było "pyk".
mysza0406, Pysiaczek89, mmargol, Magdziulla, martta, violett, bisacz, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny