WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
Tez tlumaczylam sobie że ulewanie to normalne. ..ale były momenty przerażenia
Zwłaszcza ze nie było zasady -emilka ulała mimo odbicia a nie ulewala w nocy choć jej się nie odbiło
I szok -nagle minęło
Lekarz mi tylko tłumaczył że ilość może wydawać się duża a tak na prawdę to kropla w morzu tego co zjadła. Miał racje bo przybierała na wadze.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:żabko, póki co mamy Babilon, ale dla wcześniaków
No to jeszcze neutramigen albo enfamil.
No właśnie tylko nie wiem czy dla wczesniakiem można.
Musisz dopytać pediatra.
Jak będzie chlustal czyt ulewal to musicie zmienić mleko.
Sam w sobie Babilon jest rzadki i dziecko może się nim nie najadac oraz ulewac.
Lepiej zmienić mm niż dodawać do niego zageszczacza bo zaraz wyjdzie ze będą problemy z brzuszkiem.
Spadam:-)
Do jutra -
nick nieaktualnyMi tez pedtiara moeila ze jak dziecko ulewa po mm, to powinno sie zmienic mleko na inne bo moze dziecku nie sluzyc skoro mimo malych porcji ulewa, moze kup mu jakies Nan , bo Bebilon to ciezkie mleko moja corka po nim miala bole brzuszka i kolki, wiec zaraz przestalam jej to dawac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja corka jak jede okres non stop sie darla a ja zasypialam na siedzaxo i nie kontaktowalam, to robilam butle dawalam do teściowej i szlam spac a tesciowa np. Od 2 w nocy do rana bawila i pozniej o 5 dawala mleko a ja spalam i sie regenerowalam, dla mnie to byla duza ulga a jak mala plakala to teudno przykrylam glowe poduszka i spalam psychika tez tego potrzebowala.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nie jestem w stanie nadrobić.. dziękuję za gratulacje !
Mnie wypisali już wczoraj w drugiej dobie, ale dziewczynki zostały. Wszystko dobrze, ale muszą przybrać na wadze bo spadły do 1810g.
We wszystkich ciuszkach się topią, ale już nie leżą pod lampami i odstawione mają wszystkie leki
Ja ledwo siadam i chodzę, ból okropny.. zepsuło Nam się auto, kursujemy taksówkami 30 km to szpitala raz dziennie na kilka godzin. Nie mam czasu odpocząć, jeść, zrobić zakupów.. strasznie żal mi je tam zostawiać.
Pokarmu mam dużo, laktator się sprawdza super. Z jedzeniem z piersi gorzej, w domu będzie lepiej.. ale mogą pobyć jeszcze do 2 tyg. -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:w nocy mąż ma go karmić, kiedy będę odciągać swoje mleko
muszę się zastanowić czy na dłuższą metę ten układ da radę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 23:05
-
pirelka wrote:Dziewczyny, nie jestem w stanie nadrobić.. dziękuję za gratulacje !
Mnie wypisali już wczoraj w drugiej dobie, ale dziewczynki zostały. Wszystko dobrze, ale muszą przybrać na wadze bo spadły do 1810g.
We wszystkich ciuszkach się topią, ale już nie leżą pod lampami i odstawione mają wszystkie leki
Ja ledwo siadam i chodzę, ból okropny.. zepsuło Nam się auto, kursujemy taksówkami 30 km to szpitala raz dziennie na kilka godzin. Nie mam czasu odpocząć, jeść, zrobić zakupów.. strasznie żal mi je tam zostawiać.
Pokarmu mam dużo, laktator się sprawdza super. Z jedzeniem z piersi gorzej, w domu będzie lepiej.. ale mogą pobyć jeszcze do 2 tyg. -
nick nieaktualnypirelka wrote:Dziewczyny, nie jestem w stanie nadrobić.. dziękuję za gratulacje !
Pokarmu mam dużo, laktator się sprawdza super. Z jedzeniem z piersi gorzej, w domu będzie lepiej.. ale mogą pobyć jeszcze do 2 tyg.piękne masz dziewczynki nie wyglądają na Kruszynki ale dokonale wiem że to złudzenie
niech rosną szybciutko i niech wychodzą do domku. Jak najszybciej 2 kg i domek
-
nick nieaktualny