WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Bogu jakoś przespałam tę noc i pełnię, ale było mi duszno i miałam jakieś pokręcone sny. Oczywiście śniło mi się, że wody mi uciekają, że muszę jechać do szpitala, ale najpierw powinnam zmyć paznokcie, które pomalowałam na sesję zdjęciową.
Co za śmietnik w tym mózgu.
Miłego dnia życzę mamusie.Ja też podświadomie czekam na kolejne pyknięcia i zaglądam tu co rano, a Wy nic. Przestój mamy.
Od poniedziałku się zacznie, mówię Wam.
-
nick nieaktualnyDzien dobry, ja wstalam koncze jesc jogurt ide sie umyc wciagnac czyste gatki i do lekarza spadam... nie wyspalam sie no oczywiscie od 3 nie moglam usnac i zasnalam chwile po 6 jak o 7 ttzeba bylo wstac....i wyhladam jak zombie. Kuzwa ale jest mi zimno chyba zaraz wyjme czepke,szalik i rekawiczki!
-
haneczka wrote:Agatia, ładnie przesypia noc Twoja malutka.
O której ją kładziesz spać wieczorem?
Sarcia powodzenia na wizycie
Zimno jest mega, taka jesienna już pogoda... brrrrr. -
Witam sie i ja...budzik na 8 a ja już siedzę z kawą ...To sobie pozwoliłam na koncówce pospać
nasz ostatni wolny weekend
pierwsza mysl męża
Gdzie te nasze dzioeciaczki o pełni księzyca????
ja wiem, że pełnia chwilę trwa, że jej urok dzieła ciut przed i ciut po...ale chyba basze dzieciaczki szykuje sie na wrześniowa...
spałam super, jedno siku w nocy bo zapomnialam o herbatce z pokrzywy
i ketonów brak-czego juz totalnie nie rozumiemale wolę knoppersa na kolacje (a dokładnie dwa) niż duży posiłek
słonko świeci, zdązę pranie zrobić przed szpitalem
-
nick nieaktualnyWitam się.
Ja spalam jak dziecko nareszcie się wyspalam choć dwa razy leciałam na siku:-(
Nad ranem chyba byłam głodna ale usunęłam.
Za to cukry z nową się sypia na czczo:-(
Kolejny magiczny zestaw nocny (kanapka plus kiszony) upada:-(
Jadę córkę zawieść do przedszkola. Miała nie iść bo mamuśka chciała poleniuchowac a córka chce iść wrrr.
Potem z mężem polatam po mieście.
Zus,US i market.
Aaaaaa i wyniki muszę odebrać.
Mi się snila kuzynka ta co chcemy żeby była chrzestna.
Pytałam czy będzie chrzestna juniora i powiedziała że tak
Oby sen był prawdziwy.
Wczoraj zagadalam do niej SMSem popisalysmy także jest narazie ok:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 07:47
-
Angela89 wrote:Witam się ja też nie urodziłam, ba spałam całą noc jak dziecko. Wczoraj to mnie w nocy jeszcze skurcze budziły a dziś nic zero.
Już nie nastawiam się że urodze coś szybciej. Czekam do 29 sierpnia przecież to tylko 9 dniwyjatkowo mocny sen mialam dzisiaj, nawet nie wiem kiedy maz polozyl sie spac ani kiedy wstal.
Dzien doberek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka ja rozmawialam o tym u mnie w pracy w tym tygodniu. Powiem jak jest u mnie. Mi zalezy, zeby miec 80% przez rok. W zwiazku , ze wyplaty u nas sa do 28, a ja prawdopodobnie bede miala cc 25-26 to musze jak najszybciej po urodzeniu to zalatwic, bo od dnia urodzenia juz sie kwota zmienia. Jesli przegapie i wyplata wplynie mi za okres do 28 w wysokosci 100% lacznie z tymi 2-3dniami po urodzeniu to podobno automatycznie wskocze w tryb 100% i 60%
-
nick nieaktualny
-
Kamcia moze u mnie w pracy kadrowy troche koloryzowal bo moze latwiej w papierach bedzie mial, niz pozniej wyrownywac z 3dni ze 100% juz wyplaconych na 80%
Tak mi powiedzieli w kazdym badz razie, ale ogarnelam temat i wszystko gotowe czeka na date porodu i kierownik za mnie to zaniesie -
no własnie
cos mi tu formalnie nie pasuje
bo to byłoby zbyt proste, ze biore sobie 100& a potem 60% ...wyrównane
u mnie wyrównania nie byłoby duzo...ale serio o tym nie słyszłam...słyszalam o wyrównaniu podstawy do 1000zł...a podstwa to nie 60% czy 100% -
mmargol wrote:Kamcia moze u mnie w pracy kadrowy troche koloryzowal bo moze latwiej w papierach bedzie mial, niz pozniej wyrownywac z 3dni ze 100% juz wyplaconych na 80%
Tak mi powiedzieli w kazdym badz razie, ale ogarnelam temat i wszystko gotowe czeka na date porodu i kierownik za mnie to zaniesie
tez tak pomyslałam
a u ciebie zus czy pracodawca teraz chorobowe wypłaca???(tzn zakład zatrudni <czy> niz 20 osób?)