WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEsmi
to ja mam taka kolezanke co miala jedno dziecko i tez wczesniej nie pracowala i miala isc do pracy to ske navle okazuje ze w 2 ciazy jest , nie, nie co ci ludzie maja w glowach
najbardziej przeraza mnie bezmyslnosc i nieswiadomosc kobiet ze jesli same sobie nie zarobia tl na statosc emeryture beda mogly sobie narysowac, bo skonczylo sie dziedziczenie emerytur po mezu kurde...a zreszta ja nie rozumiem co mozna ciagle robic w domu ja na chorobowym z musu jestem i mnie cos trafia a co dopiero z wyboru....podziwiam takich ludzj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywystarczyło dziecko wziąć do siebie do łóżka, otulić we własny koc i śpi jak aniołek. Próbowałam odłożyć Małego do jego łóżeczka, bo obiad na gazie, a matka też coś jeść musi, skończyło się płaczem, a więc znowu do nas go biorę, znowu otulam we własny koc i znowu śpi jak aniołek. A od 10:00 się bujamy
brzuszek pełen, pielucha czysta, przytulanie, kołysanie i śpiewanie było... niech śpi choć na chwilkę...
haneczka lubi tę wiadomość
-
Moja tesciowa ostatnio wypalils, ze zalatwia nam kobiete, ktora byla polozna i bedzie nam kapac dziecko bo przeciez tonasze pierwsze-skad mam wiedziec jak... powiedzialam, ze jak nie umiem to sie naucze. I temat poloznej poki co skonczylam, wrrr!
-
nick nieaktualnyAngela, z całego serca gratuluję i życzę zdrówka
Musi być przesłodki Twój Kubus
Moja teściowa zabroniła mi jeździć autem i pić kawę.nabierając łyka popołudniowej kawki z rozkoszą powiedziałam jej, że zawiozę się sama na porodówkę.
Powiedziała mojemu mężowi, że jak mogliśmy kupić wyprawkę, a zwłaszcza wózek przed narodzinami dziecka.
Pewnie będzie biegać jeszcze z czerwoną wstążeczką wokół wózka, żeby mi nik dziecka nie zauroczyłhahaha A taka zagorzała katoliczka w pierwszej ławce siedzi w kościele.
Imię Leoś też jej nie pasowało, bo nie święte... A ja jej mówię, że 3 Papiepieży Leonów było to czego chce?! walnęła buraka i nie śmie więcej się do mnie odezwać odnośnie mojego synka
Kornelia85, mysza0406, claudiuszek, Broszka, Ulfenstein, Madziuuuula, stardust87, violett, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emilcia przywitala nas o 11.04, zdrowa, 3640g i 58 cm
caly czas jestesmy razem
Kornelia85, alinka, martta, Jotc, staraczka_85, żabka04, bbeczka91, mysza0406, Skali89, stardust87, AJrin, LewandowskaAnna, kamciaelcia, claudiuszek, marta258, Ksosia, Miśka***, violett, inzynierka, Malutka92, Broszka, Sabina, Pysiaczek89, Bratek, haneczka, bisacz, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny