WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A my dziś planujemy pierwsza nasza kąpiel
narazie Piotruś raz płakał w domu. Musi być zatem ten drugi raz
A mnie to zapalenie żyły tak boli ze niemal nie mogę ruszać prawa dłoniąsmaruje to ale nic lepiej. W nadgarstku ręki nie zegne w żadną stronę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi lód nie pomógł
Krewetki z makaronem tez nie....
Cała nadzieja w bułce z nutella...
W lidlu ludzie zrobili taki burdel z tymi ubrankami ze nie chciało mi sie oglądać
Tragedia!!! Aż słów mi brak na takich klientów
Dalej mi smutno wiec idę oglądać filmy.
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja już dziś myślałam że się zaczyna bo takie bóle miałam z krzyża brzuch spięty byłam akurat w Łagiewnikach bo rodzinka zrobiła nam niespodzianek i przyjechalu rano z babcią . Ale jak wróciłam to przeszło tylko okropnie dużo mam kleistego śluzu.
U mnie upał także odpoczywam wieczorem może spacer.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMały cały dzień był aniołkiem, a teraz powoli włączają mu się wieczorne marudzenia. Chyba postanowił że póki nie wyciśnie dwójeczki nie ma mowy o spaniu
przemęczymy się do ok 19, może kąpiel coś pomoże? czasem mi się pomysły kończą, biedne te bobasowe brzuszki
-
nick nieaktualny
-
Ech, Żabka jak ja Cie rozumiem... sama po ostatnich rewelacjach nie moge sie pozbierać. W tej ciazy w ogóle nie martwiłam sie porodem, a teraz nie dość ze siedzę z detektorem kilka razy dziennie to jeszcze wizja porodu, który jest zagrożony kompletnie mnie dołuje
Staram sie wierzyć ze wszystko będzie dobrze ale to oczekiwanie jest najgorsze... Żabka ściskam Cię mocno :*
Dziewczyny gratuluje szczęśliwych porodów. Strazaczka mam nadzieje ze u Ciebie i Twojego Kacperka juz wszystko dobrze!
Resztę oczekujących całuję w czółkaJeszcze troszkę dziewczyny i będziecie tulić Wasze maleństwa!
żabka04, Behemottka lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Ulfenstein lubi tę wiadomość