WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Sabina, masz pewnie wykupione konto?
Ja tu siedze już tak długo, a czarny wykres na owu mnie tak dolowal, ze na Boże Narodzenie 2014 sprezentowalam sobie abonament Plus punkty za wykresy i mam jeszcze ważnyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 09:30
-
Ja nacieszyłam się próbnym miesiącem jak przeszłam z ovu na bbf punktów za wykresy mam chyba 60, więc niestety brakuje
Ale generalnie bardzo dużej różnicy nie zauważyłam jak wyłączyli mi premium - zniknęły tylko procenty ile już minęło ciąży i na wykresie interpretacja znaczków (ale jest dostępna częściowo w kalendarzu) i opis w cotygodniowych informacjach o mamusi częściowo zablokowany. Ale chyba nic więcej?
Mi to się podoba kalendarz ciąży, że łatwo mogę przejrzeć sobie co i jak kiedy miało miejsce, dlatego nie wykupywałam ale jakbym była tu tyle czasu co Ty, to pewnie też bym się skusiła - to uzależnia, zwłaszcza ovuSabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry;)
Dzis lepiej się czuje..
A co do snu...śnił mi się seks z moim Sławkiem haha poszedł do pracy rano do obudziłam się przed chwilą i mu napisała "mam ochotę na seks" a on odpisał"eh Ty a czemu dopiero teraz" hehe zaraz wstaje i lece do Taty;) -
mmargol wrote:mycha, śliczne są! ja to póki co tylko oglądam, bo boję się, że jak już 1 kupię to poleci jak z płatka, a jeszcze nie wiem co dostanę, bo cały wór mam dostać ubranek
-
mychakruszyna wrote:A ja bym już chętnie kupowała....ale boje się...boje się ze coś nie daj Boże pójdzie nie tak...nie zniosłabym obecności tych rzeczy