X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Sarcia, Haneczka to i ja sie wotam w tym klubie przy tej pogodzie to masakra najgorzej to właśnie w kroku zapach mnie niepokoi bo juz myslalam ze moze jakas infekcja ale noc mnie nie piecze uplawy to juz mam od.tygodni mega a teraz doszedl niemily zapach.
    Co do nog non stop mam spuchniete dzis to juz mnie tak bola i spuchly ze kucnac nie ma jak bo zaraz eksploduja. Jak tu rodzic jak chodzic ciężko.

Całe szczęście to mija zaraz po porodzie. Nie mogę się doczekać!

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza na macierzyńskim jesteś traktowana jak zatrudniona, normalnie widać Cię w Ewusiu, bo masz odprowadzane składki.

Foxiku mi trenerka motania chusty polecała kupno używanej, na razie ma mi pożyczyć chustę, ale nie wiem, czy się zdecyduję, żeby synuś nie zniszczył. Chcę kupić max do 150 zl, ale dobrze, że prawie za tą samą cenę można sprzedać. Moje nosidełko Tula kupiłam za 400 zl i za tyle samo sprzedam, bo nie tracą na wartości :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 16:50

• haneczka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, ekwiwalent dostaniesz, bo Ci się należy jak psu zupa. ;) Razem z ostatnią wypłatą pewnie.

Albo, jak będą Ci płacić za ten 1 dzień porodu to wtedy. :)

Uciekam z kompa teraz na obiadek. Proszę się ładnie rozpakowywać dziewczyny. :)

mysza0406 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospalam sobie :) prawie 2h :D
    Jednak wstawanie o 6 nie dla mnie. No i 2h biegania poza domem dało się we znaki. Nie powiem ile wody we śnie straciłam

AJrin lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis pije i pije a sikalam tylko 2 razy juz sie boje gdzie to sie pomiesci i jak jutro bede wyglądać. No nic wizyte mam u gina to moze sie bardziej przejmnie.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin
    Ja tak miałam po cc
    Dużo piłam o nie sikalam. Teraz w oczach mi opuchlizna schodzi a kabelek co chwilę zaliczam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też bym chciała używaną, ale nie wiem czy uda mi się znaleźć, najwyżej się z nią umówię na 9 września, bo mąż na konferencję wtedy jedzie. Wszystko zostanie między mną, trenerką, a Filipem. On się nie wygada, a jak zobaczy u mnie chustę to mu powiem, że sama sobie na nią odłożyłam kasę i kupiłam, bo chciałam. Dziwne, że cena szumisia na niego nie zrobiła wrażenia o.O

ale ma spanie po tych badaniach, obudził się na 16:30 na butlę i śpi dalej. Zastanawiam się czy skoro przejdziemy na MM to czy powinnam mu stopniowo cyca ograniczać? Trochę mi smutno z tego powodu, z drugiej strony psychicznie się wypalam z KP.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciotki kochane, bilirubina nam spadła do 4,02!!! :D
    ohh me serce się raduje!

pestka, kamciaelcia, mysza0406, AJrin, agatia, żabka04, marta258, Sabina, A_n_k_a_80, Anulka01, martta, Pysiaczek89, violett, claudiuszek, Dariah, stardust87 lubią tę wiadomość

• pestka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    też bym chciała używaną, ale nie wiem czy uda mi się znaleźć, najwyżej się z nią umówię na 9 września, bo mąż na konferencję wtedy jedzie. Wszystko zostanie między mną, trenerką, a Filipem. On się nie wygada, a jak zobaczy u mnie chustę to mu powiem, że sama sobie na nią odłożyłam kasę i kupiłam, bo chciałam. Dziwne, że cena szumisia na niego nie zrobiła wrażenia o.O

ale ma spanie po tych badaniach, obudził się na 16:30 na butlę i śpi dalej. Zastanawiam się czy skoro przejdziemy na MM to czy powinnam mu stopniowo cyca ograniczać? Trochę mi smutno z tego powodu, z drugiej strony psychicznie się wypalam z KP.
    Na fb jest grupa chusty sprzedam/wymienie itp. Jest maaaasa chust. Ja swoją używaną własnie tam kupiłam za 150 zł z przesyłką. Polecam :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF na OLX jest sporo chust używanych :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdzę więc :)
    mam nadzieję, że Filip polubi kangurowanie :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku super wieści z bilirubiną :-D
    Na olx jest masa chust używanych. Tylko musisz patrzeć na długości, bo jesteś drobna, ale to Ci trenerka powie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, bardzo dobrze :) na samym moim mleku byłby nadal głodny, a żółtaczka by się przeciągała w nieskończoność

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam u fryzjera podciac końcówki i tak mnie zaczęło w szyjce kluc ze myślałam że zaraz mi wody odejdą i urodze.

Do domu dotarłam ale brzuch twardy i napięty, więc leżę i mam nadzieję ze przejdzie bo mąż dzisiaj w nocy w pracy

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    agatia, bardzo dobrze :) na samym moim mleku byłby nadal głodny, a żółtaczka by się przeciągała w nieskończoność
    Moja na samym moim by nie dała rady ;) ale dokarmiam mm, do tego piję femaltiker na laktacje i jest ok. Obyśmy do 3 mc dociągnęły na karmieniu mieszanym. Zawsze to choć trochę maminych przeciwciał.

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinko ja też mam te kłucia takie silne. Dziś rano już tylko czekałam aż popłynę ale cisza... Poleż i pewnie to minie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak się złoży wniosek o macierzyński i pracodawca go wyśle do ZUS to długo się czeka na jakąś decyzję?

• AJrin Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia super wierzę ze do 3 miesiaca sie uda a tak jak piszesz zawsze to przeciwciala nie ważne ze z mm. Woadomo nie zawsze sie udaje a dziecka godzić sobie nie wyobrażam.

agatia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestko dzięki Ci za namiary na tą grupę na fb. Ile tam jest chust! :)

pestka, agatia lubią tę wiadomość

‹‹ 2218 2219 2220 2221 2222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ