WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin wrote:Sarcia, Haneczka to i ja sie wotam w tym klubie przy tej pogodzie to masakra najgorzej to właśnie w kroku zapach mnie niepokoi bo juz myslalam ze moze jakas infekcja ale noc mnie nie piecze uplawy to juz mam od.tygodni mega a teraz doszedl niemily zapach.
Co do nog non stop mam spuchniete dzis to juz mnie tak bola i spuchly ze kucnac nie ma jak bo zaraz eksploduja. Jak tu rodzic jak chodzic ciężko.
Całe szczęście to mija zaraz po porodzie. Nie mogę się doczekać! -
Mysza na macierzyńskim jesteś traktowana jak zatrudniona, normalnie widać Cię w Ewusiu, bo masz odprowadzane składki.
Foxiku mi trenerka motania chusty polecała kupno używanej, na razie ma mi pożyczyć chustę, ale nie wiem, czy się zdecyduję, żeby synuś nie zniszczył. Chcę kupić max do 150 zl, ale dobrze, że prawie za tą samą cenę można sprzedać. Moje nosidełko Tula kupiłam za 400 zl i za tyle samo sprzedam, bo nie tracą na wartościWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 16:50
-
Mysza, ekwiwalent dostaniesz, bo Ci się należy jak psu zupa.
Razem z ostatnią wypłatą pewnie.
Albo, jak będą Ci płacić za ten 1 dzień porodu to wtedy.
Uciekam z kompa teraz na obiadek. Proszę się ładnie rozpakowywać dziewczyny.mysza0406 lubi tę wiadomość
-
A ja dzis pije i pije a sikalam tylko 2 razy juz sie boje gdzie to sie pomiesci i jak jutro bede wyglądać. No nic wizyte mam u gina to moze sie bardziej przejmnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż bym chciała używaną, ale nie wiem czy uda mi się znaleźć, najwyżej się z nią umówię na 9 września, bo mąż na konferencję wtedy jedzie. Wszystko zostanie między mną, trenerką, a Filipem. On się nie wygada, a jak zobaczy u mnie chustę to mu powiem, że sama sobie na nią odłożyłam kasę i kupiłam, bo chciałam. Dziwne, że cena szumisia na niego nie zrobiła wrażenia
ale ma spanie po tych badaniach, obudził się na 16:30 na butlę i śpi dalej. Zastanawiam się czy skoro przejdziemy na MM to czy powinnam mu stopniowo cyca ograniczać? Trochę mi smutno z tego powodu, z drugiej strony psychicznie się wypalam z KP. -
nick nieaktualnyCiotki kochane, bilirubina nam spadła do 4,02!!!
ohh me serce się raduje!pestka, kamciaelcia, mysza0406, AJrin, agatia, żabka04, marta258, Sabina, A_n_k_a_80, Anulka01, martta, Pysiaczek89, violett, claudiuszek, Dariah, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:też bym chciała używaną, ale nie wiem czy uda mi się znaleźć, najwyżej się z nią umówię na 9 września, bo mąż na konferencję wtedy jedzie. Wszystko zostanie między mną, trenerką, a Filipem. On się nie wygada, a jak zobaczy u mnie chustę to mu powiem, że sama sobie na nią odłożyłam kasę i kupiłam, bo chciałam. Dziwne, że cena szumisia na niego nie zrobiła wrażenia
ale ma spanie po tych badaniach, obudził się na 16:30 na butlę i śpi dalej. Zastanawiam się czy skoro przejdziemy na MM to czy powinnam mu stopniowo cyca ograniczać? Trochę mi smutno z tego powodu, z drugiej strony psychicznie się wypalam z KP. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:agatia, bardzo dobrze
na samym moim mleku byłby nadal głodny, a żółtaczka by się przeciągała w nieskończoność
ale dokarmiam mm, do tego piję femaltiker na laktacje i jest ok. Obyśmy do 3 mc dociągnęły na karmieniu mieszanym. Zawsze to choć trochę maminych przeciwciał.
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia super wierzę ze do 3 miesiaca sie uda a tak jak piszesz zawsze to przeciwciala nie ważne ze z mm. Woadomo nie zawsze sie udaje a dziecka godzić sobie nie wyobrażam.
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny