WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ewcia91 wrote:Wiecie może czy mogę chociaż melise wypić. ? Bo tylko becze po kontach że strachu przed czwartkiem:/
ja pije regularnie
ale na mnie takie ziółka jakoś nie działają - bardziej juz chyba z przyzwyczajenia
Dzień dobry mamusieu mnie nocka nawet nawet - nie było dzis skurczy, za to o 2.33 sie przebudziłam i wciągnęłam 2 paczki oraz banana
ojjjjj
-
nick nieaktualnyewcia91 wrote:Zabcia ja to jestem mega panikara boję się porodu sn po moich 2 ostatnich więc załatwiłem sobie cc na 1.09 i też tak się nowe że ostatnie dni mam wyjęte z rzyciorusu ☺
No przestań.......
Wiem rozumiem że masz stresa i nerwy i......................
Ja tez sobie załatwiłam cc ale nie wiem kiedy pokroją mnie bo do szpitala kładę sie juz 5.09
Ty lepiej sprawdź czy masz wszystko
Będzie dobrze.
Tylko musisz psychikę ustawić taj jak dziewczyny nasze po cc.
Ból na pewno jest ale beda dawać leki przeciwbólowe .
Trzeba wstać i rozchodzić z zębami pewnie zaciśniętymi.
Będziesz pod dobra opieką nic się wam nie stanie.ewcia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Rano humor już lepszy. Dzięki za wsparcie. Ok 9 obchód mam nadzieję, że usłyszę coś więcej niż "obserwujemy". 38tc skończony jutro.
Sabina Ty też swoje wyleżałaś się w tej nobliwej placówce, no ale teraz tylko na poród.
LFR wszystkiego najlepszego na pierwszy miesiąc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 07:35
Sabina, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLewandowskaAnna wrote:Można
ja pije regularnie
ale na mnie takie ziółka jakoś nie działają - bardziej juz chyba z przyzwyczajenia
Dzień dobry mamusieu mnie nocka nawet nawet - nie było dzis skurczy, za to o 2.33 sie przebudziłam i wciągnęłam 2 paczki oraz banana
ojjjjj
hahahah
ja z córka w ciązy jak byłam to o 22 wchłonełam 10 pączków
Na raz!!!!
Teściowa mi podała przez męża:-)
Mąż nie dowierzał.
A wczoraj najadłam sie kabanosów i w nocy mnie zgaga obudziła to było straszne Rennie poszło w ruch
LewandowskaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry w dniu terminu porodu!!!
Jutro jest drugi tp, a w piątek trzeci (ostatni)
Ogarnij to człowieku!!!
Wczoraj sobie popłakałam całe popołudnie, pomodlilam sie ładnie i jakoś lepiej mi...
Zobaczymy na jak długo
O 10.20 wizyta!:o
Trzymać kciuki proszę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 07:39
kamciaelcia, violett, LewandowskaAnna, Sabina, martta, Broszka, Macioszczyczka, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Dzis ma byc chlodniej, ehhmoze tka nie spuchne. W dzien trzymam wode, a w nocy, po wieczornej pokrzywie i melisie sie jej pozbywam.
LRF gratulacje dla Ciebie i maluszka wspolnego miesiaca
Magdziulla, podpytaj ich na tym obchodzie co w ogole zamierzaja z Toba zrobic. Wierze, ze jest Ci strasznie ciezko, szpital i takie czekanie to nic fajnego, ale masz prawo znac ich plany, bo dotycza Ciebie i maluszka
A to dobry szpital? Bo ja w przypadku kolki widzialam duza roznice miedzy wojewodzkim, a takim malutkim szpitalem. I jesli akcja sama sie zacznie to wole rodzic w tym malym, bardziej kameralnie i niby tez wiekszy komfort, ale jak wczesniej dorwie mnie jeszcze ta kolka lub jakikolwiek problem sie pojawi to jednak wybieram wiekszy szpital, gdzie jest przemial i czesto brak miejsc, ale tez specjalisci w nocy na dyzurach i ogolnie pod tym wzgledem lepiej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
ja wstalam ubralam siebie i moja, corcie i, zaraz smigam do labo powtorzyc wyniki po antybiotyku, mM nadzieje ze mocz i to crp juz sa ok i do konca ciazy spokoj z infekcjami !! Ja tez jakiegos stresa mam przed wizyta w czwartek, kurde u mnie sie zaczal w niedziele 36 tc...kiedy to zlecialo a nie dawmo marudzilam ze oby dp 30 haha,
gratulacje LRF za to ze jesteś taka dzielna i, przez miesiac nie dalas sie mimo wszystko!
Kamcia noo Pioteus juz kawal cjlopa nie ma cozazdraszczam ze juz mozecie tulic te male robaczki kochane !!? Ja mam duzego robaczka do tulenia ktory ciagle burczy "mamo przestan mnie calowac, no czemu ciagle wszyscy chca mniemcalowac??":)hah
kamciaelcia lubi tę wiadomość