WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do spania z dzieckiem... Walczyłam o to jak lwica, efekt? Do dzisiaj sie zdarza ze śpi z nami
Jak tylko brałam młodego do łóżka to przesypialismy całe nocki. Tylko mój małżowin panikował ze go przydusi wiec sam spał w nogach
agatia, Sabina lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Foxiku ja mam ochraniacz, bo Liw się turla z jednego brzegu na drugi i wiecznie głowa w szczebelkach. Gdyby nie ochraniacz to miałaby czoło w pręgach
A powiedz mi kiedy obcinalas Filipkowi paznokcie? Położna kazalar 2 tyg nie obcinać, żeby się płytka zrosła. Liw ma takie pazurki, że muszę jej obciąć albo pomalowaćcałą buzię ma podrapaną.
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:LRF podsylam do tych bambusowych sa rewelacyjnej jakości a rozmiar wiekszy 120x120
http://allegro.pl/show_item.php?item=6375670344tylko mniejszy
AJrin, Sabina lubią tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:AJrin to w kotki to bambusowa pieluszka? Mam taka samą!
A ze mnie oczywiscie niezdara, oparzylam sie wrzątkiem w palucha! -
nick nieaktualny
-
U mnie nowość. Siara się pojawiła.
Zawsze to jakiś kolejny objaw
Humor wciąż na wyżynach. Oby tylko na usg wszystko było dobrze.
Dziękuję za kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 09:51
agatia, AJrin lubią tę wiadomość
-
esmi wrote:Od kilku dni mam gorsze dni...
Esmi ja tylko mam nadzieję, że to minie...mam wrażenie że nikt mnie nie rozumie i szlag mnie trafia o wszystko. Wiem, że łatwo mówić, ale musimy wytrzymać i starać się myśleć pozytywnie. Jak Ci coś leży na wątrobie to wyrzuć tu to z siebie - po to jesteśmy. Ja wczoraj przed snem sobie popłakałam jak to mi źle w tej ciąży. Dla mnie to żaden stan błogosławiony - wyglądam i czuje się jak orka, nikt mnie nie rozumie a mąż jeszcze fochy strzela. A o pytanie "jak się czujesz" będę zabijać wzrokiem chyba. -
nick nieaktualnyagatia wrote:Foxiku ja mam ochraniacz, bo Liw się turla z jednego brzegu na drugi i wiecznie głowa w szczebelkach. Gdyby nie ochraniacz to miałaby czoło w pręgach
A powiedz mi kiedy obcinalas Filipkowi paznokcie? Położna kazalar 2 tyg nie obcinać, żeby się płytka zrosła. Liw ma takie pazurki, że muszę jej obciąć albo pomalowaćcałą buzię ma podrapaną.
nawet nie ma ich jakiś masakrycznie długich... -
Little Red Fox wrote:mam taki w pączki (jako że na męża mówię Pączek, a na synka Pączek Junior)
tylko mniejszy
link do kocyka slonia
http://allegro.pl/ewa-klucze-zdrowy-kocyk-100-bawelna-nowosc-wzory-i5808629618.htmlLittle Red Fox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas w domu cieplo wiec raczej minky nie bedzie używany stawiam właśnie na bawełniane chyba ze bedzie chłodniej to mamy spiworek.
-
inzynierka wrote:A co do kocykow... Chcialam kupic taki grubszy jesienno zimowy, wszedzie tylko minky... Chcialam akrylowy, siostra ma juz 4 lata, jest bialy i non stop prany i wyglada jak nowy. Nie moge takich namierzyc nigdzie
sa na allegro
http://allegro.pl/kocyk-akrylowy-tloczony-gruby-cieply-jesien-zima-i5720259699.html
ja mam taki ecru (jeszcze po Emilce0, mimo prania, używania, wyglada jak nowy, super gruby i mięciutki(służył nam zimą)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 10:15
-
Broszka wrote:Esmi ja tylko mam nadzieję, że to minie...mam wrażenie że nikt mnie nie rozumie i szlag mnie trafia o wszystko. Wiem, że łatwo mówić, ale musimy wytrzymać i starać się myśleć pozytywnie. Jak Ci coś leży na wątrobie to wyrzuć tu to z siebie - po to jesteśmy. Ja wczoraj przed snem sobie popłakałam jak to mi źle w tej ciąży. Dla mnie to żaden stan błogosławiony - wyglądam i czuje się jak orka, nikt mnie nie rozumie a mąż jeszcze fochy strzela. A o pytanie "jak się czujesz" będę zabijać wzrokiem chyba.
Broszka ja nie dość ze zabijam wzrokiem to jeszcze sie nadzieram! Wczoraj trochę głupio mi sie zrobiło bo wieczorem do męża zadzwonił znajomy i jak usłyszałam ze mąż mówi "nie jeszcze nie" to jakiś szatan mnie opętał! Zaczęłam sie drzeć ze zaraz sie porzygam od tych ciągłych pytań czy juz urodziłam! A mąż zrobił wieeelkie oczy i mówi "ale kolega pyta czy ja juz przypadkiem nie spie..." :pBroszka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyinzynierka wrote:A co do kocykow... Chcialam kupic taki grubszy jesienno zimowy, wszedzie tylko minky... Chcialam akrylowy, siostra ma juz 4 lata, jest bialy i non stop prany i wyglada jak nowy. Nie moge takich namierzyc nigdzie
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela
a jak wrażenie obsługi tak "dużego" dzieciaczka ?
No ale powiem tak on dla mnie mimo wszystko jest malutkimoże jest to spowodowane tym że Martyna jest duża i jest różnica
Ale porównaniu do tego jaką mała była Martyna ledwo 2300 miała jak była W domu to jest różnica kolosalna.
Dobrze że nie kupowałam ubranek 56 że mam tylko te które zostały po młodej. Bo już są na styk.