WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde dziewczyny mam taka glia rawe moze tez ktos tak ma ?,
bo od kilku dni jak sie wyprozniam to ciagnie mnie cala blizna a w dodatku okropnie boli mnie wtedy kregoslup szczegolnoe w kiejscach gdzie mialam, znieczulenia, podoawane i siemzastanawia co do cholery ma kregoslup do wyprozniania ze mnie, boli ? -
nick nieaktualnyUlfe dane z pierwszej ręki prosto z patologii. Torba jak do porodu, ale ja wyjęłam podkłady te duże zostawiłam jeden. Piżamka tak, jeśli może być dłużej mi.się.dobrze sprawdza jedna na.dzień.druga na.noc. Sztućce widomo, ręcznik.papierowy, nie wiem.co masz w porodowej...
Mam nadzieję, że sprawdzą i Cię wypiszą zaraz. -
nick nieaktualnyA ona miala dzis rodzic ? Racja cos kojarzy mi sie ze chyba planowe cc tez miala
A u mnie sukces udalo mi sie porozmwawiac z jakas mila pigula z poloznictwa i dowiedzialam sie co i jak z umawiamiem na cc, w piatek kolo 9 mam dzwonic czy jest ordynator i jak bedzie to kolo 11 wtedy trzeba podjechać i podejsc na oddzialbo te babsztyle na ginekologii wredne s....i
-
Magdziulla wrote:Ulfe dane z pierwszej ręki prosto z patologii. Torba jak do porodu, ale ja wyjęłam podkłady te duże zostawiłam jeden. Piżamka tak, jeśli może być dłużej mi.się.dobrze sprawdza jedna na.dzień.druga na.noc. Sztućce widomo, ręcznik.papierowy, nie wiem.co masz w porodowej...
Mam nadzieję, że sprawdzą i Cię wypiszą zaraz.
Dziękuję.
Sztućce dopakowałam. I wyciągnęłam całe paczki podkładów, zostawiłam po sztuce. -
nick nieaktualny
-
Ulfie trzymaj się tam, będzie wszystko dobrze, poloza, przebadaja i jeszcze chwila bedzie Kostek z Wami. Dawaj znać co mówią lekarze.
Ksosia trzymam kciuki zeby porod zaczął się lada chwila
Pirelka super sobie radzicie, pare dni na przystosowanie i w ogóle bedzie oki, powodzenia
U nas z kiepskich wiadomości mąż właśnie wraca od lekarza, cos sobie w kregoslupie rozwalil na motorze ostatnio, jutro rtg, potem ortopeda, oby nuc poważnego, bo ja tu mam w planie rodzić niedługo!Ksosia, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF
Lekarzy na niektore temayy warto sluchac z przymruzonym okiem,to sa twoje piersi i twoje zdrowie i spokoj psychiczny, olej ja i rov tak jak ci instynkt podpowiada, najgorsze masz juz za soba maly waz ponad 3 kg czyli przybiera i jest zdrowy to najwazniejsze a reszta to tam wiesz mniej istotna,ja tez walczylam o pokarm i popadlam w depresje i nerwice po porodzie stracilam pokarm i jak ktos mnie pytam o kp to reagowalam agresywnie na to, takze ty nie daj sie zwariowac -
nick nieaktualnyJa podklady i podpaski sztucce i recznik papierowy mam w torbie na poporodowa...
Na porod to potrzebne bedzie?
LRF to chyba ten "terror laktacyjny". Jak sama nazwa wskazuje to cos strasznego dlatego nie bierz sobie gadania do glowy. Ty najlepiej wiesz co dobre dla Ciebie i dziecka! Glowa do góry -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNuuuuudy!!!
U mnie niestety zmieniło się towarzystwo. Dziewczyna, z którą dużo gadałam urodziła nad ranem. I przyszła na jej miejsce Pani Mruk, a druga Pani Patrząca w Ścianę. Nie ma z kim pogadać. Bateria w telefonie ciągle.pada.Sabina lubi tę wiadomość