WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulfie, powodzenia!
Bratku, dziewczyny fajnie, ze nie tylko ja mam takie odczucia i sie nimi dzielę
My juz standardowo po spaniu, bo wierzgania w brzuchu od rana, ale chyba wczoraj mnie zmeczyl ten placzacy dzień, bo nawet jakos spałam i na siku tylko z 3 razy wstawalam, wiec sukces pod tym względem. Brzuch bolał w nocy okresowo, wiec po staremu wszystko....Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEeee...ja tez dzisiaj mialam jakas koszmarna noc...nie moglam spac a jak usnelam to budzil mnie bol brzucha, jak nie to to sikanie pozniej znow spac nie moglam, juz zmeczona jestem ta ciaza
w dodatku jak wracalam z toalety nad ranem to byla, tak zaslana i pllprzytomna ze wyrznelam po drodze w komode i pospadaly z niej rzeczy az sie maz obudzil
co za poczatek dnia... a tetaz jem bo jestem glodna i wkurzona, corka pojechala juz do przedszkola a maz do pracy. Co za zasrany dzien.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBRATEK
co do olewanoa postow, zgadzam sie tez mam takie wrazenie i to prawda ze jezeli ikt nie reaguje na nasze posty, to jakos samoistnie rzadko tu sie zaglada i odpisuje innym...ja juz ostatnio stwierdzilam ze jesyem nie w temacie...
MARTTA
chyba bole okresowe nie sa oznaka porodu, bo ja mam caly czas takie a tu dupa nic , zero, null sie nie dzieje co prawda u mnie to jeszvze za wczesnie ale mimo wszystko u mnie nic to nie zwiasyuje
DARUSIA
fakt ze ja ez sie przewracam z boku na bok, noce coraz gorsze sa...ale musimy jakos przettwac ta nieszczesna komcowke,,, bo co innego plzostaje....mnie budzi w nocy taki ciagnacy bol od tych wiezadel , nie ma co ukrywac ze wage tez mam sllniowaprzez 3 tygodnie przytylam 3 kg kosz, ar jakis!!
LRF
hmm...tak sobie mysle, ze moze faktycznie dobrym rozwiazamiemjest pojechac na kilka dni do rodzicow jesli masz w nich oparcie, bedziesz mogla psychicznie odpoczac i sie wyciszyc chociaz na weekend dsien , dwa? Ja bym tak zrobila...jak mnie moj maz juz za bardzo meczyl to tez na tydzien do mamy jechalam na drugi koniec polski razem z corka a on siedzial sam i zawsze byla duza poprawa w jego zachowaniu..musisz robic jak czujesz
KAMILA, AGATIA
fajnie ze wasze dzieciaki daja wam pospac oby kazdy takie mialBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam ja też pomijam posty, nie mam jak zaglądać. Chciałam Wam napisać jak u mnie sprawa. Niestety nie ma lekko:/ zabrali mnie z patologii na porodowke. Wody się sączyły. Skurcze non stop po 120 w górę, rozwarcie na 2,5 palca. Ale po zdjęciu cewnika szyjka.wróciła a skurcze poszły pa pa:/ leżałam na korytarzu od kilku godzin i słucham jak.dziewczyna się drze i ciągle błaga by się skończyło. Mój entuzjazm minął.teraz.jestem.przerażona. Ile to u mnie potrwa.
Teraz rozwarcie na 3 palce i powoli skurcze wracają. Czekam na obchód chyba. Rozważają oxy ale u mnie ostrożnie, bo wody nie powinny opaść w całości.
Gratuluję mamuśkom nowym!
Ulfe trzymam kciuki, kończmy tą robotęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 07:11
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Cos przegapilam chyna.... jests juz w szpitalu ?? Wywowlywac porod beda ?
Wczoraj miałam silne skurcze u lekarza i mała się nie wierciła zbytnio. I lekarz powiedzial że bezpieczniej jak się położę na obserwacje w kierunku porodu. Jak nie urodzę do czwartku to wywołanie.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Magdziulla wrrrrrrr trzymaj się tam.
Może u ciebie poród będzie lżejszy szybszy czego ci życzę
Daj znać ........
Ulf co tam u ciebie na froncie?
Macioszczyczka gdzie ty?????? dom/szpital bo też zgłupiałam
U mnie nocka ok. Jeden raz na siku ale z bólem brzucha bo spałam na boku i nie mogłam brzucha ściągnąć z łóżka
Dziś wybieramy sie rodzinnie na duże zakupy niby tak mąż powiedział.
A na kolację zamawiam pizze
p.S. zastanawiam się co powiedzieć na IP że z czym mnie gin przysłał?????
-
nick nieaktualnyCo do olewania postów to też przy tym tempie pisania części się nie zauważa. Poza tym teraz to trochę dwa obozy - mamuski i ciezarne. Jedne o karmieniu inne o skurczach i porodzie. Podejrzewam, że ciezarowki troche zazdroszcza mamuskom że juz maleństwa mogą tulić. Sama tego nie ukrywam. Poza tym wkurwia mnie ze termin minal a ona dalej siedzi.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny