WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja nie mam serca zostawiać męża sam na sam z kupą stulecia, więc czekam jeszcze do godzinki, aż Bobas zrobi co ma zrobić
wiem że by sobie poradził, ale moje pozostałości perfekcyjnej pani domu chciałyby uniknąć kupy na synku, mężu, ubranku, przewijaku, łóżeczku lub nawet na ścianie...
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:wszystko mozliwe, bedzie juz skończony 38 tc
a 09.09 to fajna data
no tak mi po cichaczu się marzy ta data i łudze się/licze że zrobi cc no i w papierach będzie ten 38tc hahahaha
własnie się skapłam ze nie mam coli do pizzy na kolację -
nick nieaktualnyBehemottka -Co do metody Karpa u nas położna zwracała też uwagę, żeby przy spowijaniu nie prostować rączek.
LRF trzeba dość ciasno to burito zawinąć, podobnie jak przy chustowaniu, tak żeby maluch tych rączek sam nie wyjął właśnie...Ponoć jest to jedna z najtrudniejszych rzeczy bo rodzice boją się malucha ściskać,a to ma imitować mu sytuację w brzuchu mamy więc faktycznie ciasno ma być -
nick nieaktualny
-
Kamcia patrzac na te śpiące słodkości czlowoek chce juz miec takiego w domu. Mnie ta kolyska stojaca w pokoju caly czas rozczula bo co na nia patrze to widze maluszka tam leżącego i sie usmiecham.
żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Behemottka -Co do metody Karpa u nas położna zwracała też uwagę, żeby przy spowijaniu nie prostować rączek.
LRF trzeba dość ciasno to burito zawinąć, podobnie jak przy chustowaniu, tak żeby maluch tych rączek sam nie wyjął właśnie...Ponoć jest to jedna z najtrudniejszych rzeczy bo rodzice boją się malucha ściskać,a to ma imitować mu sytuację w brzuchu mamy więc faktycznie ciasno ma być
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:LRF: Ty miałaś umówione spotkanie z Panią od chust prawda? Myślę, że Ona Ci pomoże wyczuć napięcie jakie ma mieć chusta czy kocyk przy spowijaniu...Ja też się tego boję i będę swoją położną prosić, żeby mi przypomniała jak to ma być
ewentualnie napiszę maila, bo już się pytałam jej co i jak, ma przywieźć swoje chusty i zobaczymy która nam spasuje najbardziej i takiej będę szukać
gorzej, że ja niska jestem a one mają po 4 metry
ja się już wyszykowałam i za pół godz. mam autobus
Matka się wypuszcza na miastożabka04, kamciaelcia, mysza0406, bbeczka91, Broszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny