X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas były upały i burze jak miałam CC :P
    Mały w końcu zasnął, chwilo trwaj! bo płakał znowu okrutnie i żałośnie, dostał bobotic i cisza, więc pewnie to brzuszek daje nam w dalszym ciągu popalić. Zastanawiam się właśnie między drzemką, a kawą :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Któraś z Was wrzucała tutaj linki do allegro z aukcjami toreb do wózków - AJrin Ty?
    Masz jeszcze gdzieś zapisane te linki? Bo nie potrafię się do nich dogrzebać a na telefonie nie mogłam ich otworzyć. A jak weszłam na allegro to się przeraziłam ile tego jest:P
    Proszę wrzuć jeszcze raz jeśli możesz i nie sprawi Ci to problemu:)
    http://allegro.pl/babyono-inteligentna-torba-dla-mamy-so-city-nowosc-i6435048917.html to te same co AJrin wrzucała :)

Broszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF

a co do mleka to mialam pisac ci ze jak my z corka tylko na mm przeszlismy to na poczatku zjadala 12 opakowań na miesiąc mleka a pozniej po 10 wiec to calkiem sporo bylo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, ja mam czasem wrażenie że bardzo dużo zjada, żołądek bez dna lub jak u krowy o.O

• AJrin Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Któraś z Was wrzucała tutaj linki do allegro z aukcjami toreb do wózków - AJrin Ty?
    Masz jeszcze gdzieś zapisane te linki? Bo nie potrafię się do nich dogrzebać a na telefonie nie mogłam ich otworzyć. A jak weszłam na allegro to się przeraziłam ile tego jest:P
    Proszę wrzuć jeszcze raz jeśli możesz i nie sprawi Ci to problemu:)
    Tak ja juz podaje mam caly czas linki otwarte w zakladce bo sie zastanawiam nadal.
    Obie sa firmy babyono i ponizej 100.
    http://allegro.pl/babyono-inteligentna-torba-dla-mamy-so-city-nowosc-i6435048917.html

http://allegro.pl/babyono-torba-spacerowa-do-wozka-1420-style-i6269314098.html

Broszka lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy ktoś sobie planuje zrobić lewatywe w domu?
    a w ogóle jak się robi lewatywę w szpitalu? to położna robi czy jak?
    wstyd się przyznac, ale kompletnie nie wiem, jak to wygląda. to od razu po tym leci?

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:
    a czy ktoś sobie planuje zrobić lewatywe w domu?
    a w ogóle jak się robi lewatywę w szpitalu? to położna robi czy jak?
    wstyd się przyznac, ale kompletnie nie wiem, jak to wygląda. to od razu po tym leci?
    W pierwszej ciąży miałam.robiona. Położna mi zrobiła a ja sprinter do wc :) dzięki Bogu ze była wolna ;) teraz tez będę mieć. U nas robią wszystkim. Nawet się zaopatrzylam, mam w walizce eneme ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nadal poluję na skip hopa, na OLXie co chwila się pojawiają nowe ogłoszenia, ale te bardziej atrakcyjne cenowo szybko są nieaktualne :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta

nie martw sie nie ty jedna nie wiesz jak to wyhlada bo ja tez jestem zielona w tym temacie :) a tez bede chciala przed cc prosic o lewatywe bo nie wiem czy u nas w szpitalu robia czy nie, a po operacji ja nie mam zamiaru sie jeszcze stolcem stresowac zeby zrobic , wiec wole miec calkiem puste jelita i niech na splkojnie one sobie zaczna pracowac po wszysytkim, bo im blizej konca tym mam gorszy problem z tymi sprawami... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

bo male dzieci to sa takie "krowy z zoladkiem bez dna" :) ja tez bylam w szoku ze male dziecko tyle razy dziennie plus w nocy je :)

• Darusia Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:25

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale gdzie ono to mieści? :O

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina ale się zdąży? :) ale połozna to na łożku robi czy jak? w ogóle sobie tego nie wyobrażam...

cięzko mi sobie wyobrazić siebie obecnie sprintującą, hi hi hi, ale kto wie, może jak poczuję ciśnienie.

Sabina lubi tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdąży się ;) Ale poslady trzeba sciskac :)
    Na ile dobrze pamiętam to takie uczucie jakbyś nagle dostała rozwolnienia tylko ze nie boli brzuch ;) i wtedy długa do wc.

• Broszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik, AJrin - wielkie dzięki!:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawa wypita, a mnie nadal chce się spać o.O
    i zjadłabym coś, będę musiała męża do sklepu przegonić chyba...

• AJrin Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, Macioszczyczka jak tam u was?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• marta258 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka, śliczna i słodka ta Twoja Daria, tylko pozazdrościć :)

Ja już po ostatniej wizycie u lekarza, Antoś zdrowy, przekroczył 2500 g więc już jestem spokojniejsza że nie będzie taki bardzo malutki, ma jeszcze tydzień na podrośnięcie więc liczę że jeszcze trochę przybierze na wadze, teraz mogę spokojnie czekać na 15.09 i poród :)

kamciaelcia, Bratek, Malutka92, AJrin, bisacz lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spać nie mogę o.O
    chłopaki śpią obok i zastanawiam się kiedy ten mniejszy się obudzi
    i czy jak zamówię pizzę to zdążę ją zjeść ciepłą :D

a tak poza tym przydałoby się dzisiaj kąpiel wziąć, a jak Fifi zje teraz to "wstanie" dopiero ok 22 pewnie, o ile w ogóle pójdzie w kimę, więc nastawiam się na szykowanie wanienki już teraz ;)

ale mnie w żołądku ssie, a lodówka pusta :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf

to napisz liste zakupow i niech maz wamzrobi liste zapasow :)ja tez robie takie zakupy na dluzej i zawsze kupuje produkty dlugoterminowe typu. Zapiekanka mrozona czy pizza mrozona, jakis zapas miesa zeby biegac nie musiala a an czarna godzine zawzze cos jest :) jogurty tez kupie zawszs ze 20 sztuk, parowki hermetycznie zamykane, tak samo ser i wedliny czy tam jakies puszki i problem mam z glowy :)

‹‹ 2356 2357 2358 2359 2360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ