WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Któraś z Was wrzucała tutaj linki do allegro z aukcjami toreb do wózków - AJrin Ty?
Masz jeszcze gdzieś zapisane te linki? Bo nie potrafię się do nich dogrzebać a na telefonie nie mogłam ich otworzyć. A jak weszłam na allegro to się przeraziłam ile tego jest:P
Proszę wrzuć jeszcze raz jeśli możesz i nie sprawi Ci to problemu:)Broszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Broszka wrote:Któraś z Was wrzucała tutaj linki do allegro z aukcjami toreb do wózków - AJrin Ty?
Masz jeszcze gdzieś zapisane te linki? Bo nie potrafię się do nich dogrzebać a na telefonie nie mogłam ich otworzyć. A jak weszłam na allegro to się przeraziłam ile tego jest:P
Proszę wrzuć jeszcze raz jeśli możesz i nie sprawi Ci to problemu:)
Obie sa firmy babyono i ponizej 100.
http://allegro.pl/babyono-inteligentna-torba-dla-mamy-so-city-nowosc-i6435048917.html
http://allegro.pl/babyono-torba-spacerowa-do-wozka-1420-style-i6269314098.htmlBroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:a czy ktoś sobie planuje zrobić lewatywe w domu?
a w ogóle jak się robi lewatywę w szpitalu? to położna robi czy jak?
wstyd się przyznac, ale kompletnie nie wiem, jak to wygląda. to od razu po tym leci?dzięki Bogu ze była wolna
teraz tez będę mieć. U nas robią wszystkim. Nawet się zaopatrzylam, mam w walizce eneme
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta
nie martw sie nie ty jedna nie wiesz jak to wyhlada bo ja tez jestem zielona w tym temaciea tez bede chciala przed cc prosic o lewatywe bo nie wiem czy u nas w szpitalu robia czy nie, a po operacji ja nie mam zamiaru sie jeszcze stolcem stresowac zeby zrobic , wiec wole miec calkiem puste jelita i niech na splkojnie one sobie zaczna pracowac po wszysytkim, bo im blizej konca tym mam gorszy problem z tymi sprawami...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina ale się zdąży?
ale połozna to na łożku robi czy jak? w ogóle sobie tego nie wyobrażam...
cięzko mi sobie wyobrazić siebie obecnie sprintującą, hi hi hi, ale kto wie, może jak poczuję ciśnienie.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia, Macioszczyczka jak tam u was?
-
Malutka, śliczna i słodka ta Twoja Daria, tylko pozazdrościć
Ja już po ostatniej wizycie u lekarza, Antoś zdrowy, przekroczył 2500 g więc już jestem spokojniejsza że nie będzie taki bardzo malutki, ma jeszcze tydzień na podrośnięcie więc liczę że jeszcze trochę przybierze na wadze, teraz mogę spokojnie czekać na 15.09 i poródkamciaelcia, Bratek, Malutka92, AJrin, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyspać nie mogę
chłopaki śpią obok i zastanawiam się kiedy ten mniejszy się obudzi
i czy jak zamówię pizzę to zdążę ją zjeść ciepłą
a tak poza tym przydałoby się dzisiaj kąpiel wziąć, a jak Fifi zje teraz to "wstanie" dopiero ok 22 pewnie, o ile w ogóle pójdzie w kimę, więc nastawiam się na szykowanie wanienki już teraz
ale mnie w żołądku ssie, a lodówka pusta -
nick nieaktualnyLrf
to napisz liste zakupow i niech maz wamzrobi liste zapasow :)ja tez robie takie zakupy na dluzej i zawsze kupuje produkty dlugoterminowe typu. Zapiekanka mrozona czy pizza mrozona, jakis zapas miesa zeby biegac nie musiala a an czarna godzine zawzze cos jestjogurty tez kupie zawszs ze 20 sztuk, parowki hermetycznie zamykane, tak samo ser i wedliny czy tam jakies puszki i problem mam z glowy