X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ale gdzie ono to mieści? :O
    Foksik ja pytałam lekarki wczoraj jak to jest z tym jedzeniem. Ponoć wcześniaki instynktownie nadrabiają masę i dlatego takie żarte są. Moje nadrabiać nie muszą a i tak jedzą za dwoje. Dziś po ważeniu Mikuś przybrał 400 g w 11 dni. Nie wiem czy to dużo czy mało ale na samej piersi są.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tego mamy w domu "kosz przekasek" czyli duzy wiklnowy kosz z zachciankami typu paluszki, ciastka, wafelki, chrupki i zawsze na w razie w cos mamy w domu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba masz przeslicznych synkow :) i jak widzę rosną jak na drożdżach!

Dzierzba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Lrf

to napisz liste zakupow i niech maz wamzrobi liste zapasow :)ja tez robie takie zakupy na dluzej i zawsze kupuje produkty dlugoterminowe typu. Zapiekanka mrozona czy pizza mrozona, jakis zapas miesa zeby biegac nie musiala a an czarna godzine zawzze cos jest :) jogurty tez kupie zawszs ze 20 sztuk, parowki hermetycznie zamykane, tak samo ser i wedliny czy tam jakies puszki i problem mam z glowy :)
    też tak robię odkąd Smoczątko jest na świecie,
    ale wszystko co dobre szybko się kończy :D
    Dzierzba wrote:
    Foksik ja pytałam lekarki wczoraj jak to jest z tym jedzeniem. Ponoć wcześniaki instynktownie nadrabiają masę i dlatego takie żarte są. Moje nadrabiać nie muszą a i tak jedzą za dwoje. Dziś po ważeniu Mikuś przybrał 400 g w 11 dni. Nie wiem czy to dużo czy mało ale na samej piersi są.
    z MM to chyba inna bajka, bo mój bardzo szybko zaczął przybierać jak go zaczęłam dokarmiać, a teraz to zupełnie bez cycka się musi obejść. Piersią nie karmię ale podczas tulenia wsadza łapy pod stanik jak rasowy facet :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak poza tym nadal się biję z myślami czy jechać na kilka dni do rodziców czy lepiej zostać dla małżeńśkiego spokoju...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    Ty potrzebujesz jechać do rodziców
    Wiec tylko jechać !!!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy
    Ale cudna pogoda
    Mały jeszcze odsypia świeże powietrze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza pewnie urodziła. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wykąpani, nakarmieni, teraz tylko ululać do spania i zamawiam pizzę :)

Sabina lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    my wykąpani, nakarmieni, teraz tylko ululać do spania i zamawiam pizzę :)
    I tego zazdroszczę butelkowym mamom ;) Smacznego! Zjedz też za mnie :P

Sabina lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    I tego zazdroszczę butelkowym mamom ;) Smacznego! Zjedz też za mnie :P
    musiał jeszcze dopić jedna miarkę :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja obzarlam się pierogami :) dziś ruskie , z serem i z kapusta i pieczarkami :) jutro czartek-trzeba świeże kupić :) nawet budzik nastawie by cukry zmierzyć

Little Red Fox, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:25

Little Red Fox, Broszka, Bratek, Malutka92, żabka04, violett, kamciaelcia, Dzierzba, sarcia123, mk83, martta, alinka, AJrin, Jotc, Sophia, Sabina, stardust87, pestka, bisacz, marta258, Behemottka, bbeczka91, agatia, Pysiaczek89, Dariah lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Ksosia, Macioszczyczka jak tam u was?

Ksosia pisała na fb, że pierwsza próba oxy niestety nieudana, rozwarcie 1 cm, ale szyjka się opiera. Jutro powtórka.

A Macioszczyczka to sama nie wiem, miała mieć jutro wywoływanie, ale może coś dziś samo poszło.

A Mysza jest na porodówce, ale chyba się wyciszyło u niej. No, ale może jednak wróciły skurcze. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż kąpie córe, Kubuś już czysty, cyckujemy. Ja już spokojna bo według mojej wagi przybrał w ciągu 2 dni 200 gram. Ważmy 4200 :) jutro położna ma nas odwiedzić więc jestem zadowolona ze jest przyrost i to spory.

Pożyczyla mi koleżanka medale swing i powiem wam że dziś na próbę sprawdziłam różnicę między nia a canpolem. Powiem jedno dobrze że nie kupowałam jej :) moim zdaniem różnicy między nimi nie ma. Znaczy jest cenowa. W tej kwocie bym już wolała kupić podwójny.

Little Red Fox, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka łazi dalej i czeka. Jutro lekarz i szpital. W piątek może wywołanie. Do 10 września powinniśm być już z Hanią.

Dzisiaj miałam leniwy dzień, większość spałam. Potem byłam na zebraniu w przedszkolu.

Ciśnienie podniosła mi mama, bo moja siostra która jedzie do mnie przez całą Polskę prawie została okradziona w galerii w Warszawie. Ukradli jej portfel i trzeba było dzwonić i załatwiać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza gratulacje!!

Oczywiście mimo nerwów Hania twardo siedzi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody śpi u mnie na kangura i czekany na pizzę :)
    ciekawe czy da mi zjeść :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 19:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza gratulacje. Wspolczuje ciezkiego porodu, ale na szczescie to juz za Toba :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszk
    gratulacje, dojdziesz do siebie niebawem , wszystko juz jest dobrze mala jest na swiecie i zdrowa i to jest najwazniejsze :)

‹‹ 2357 2358 2359 2360 2361 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ