WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Foksik ja pytałam lekarki wczoraj jak to jest z tym jedzeniem. Ponoć wcześniaki instynktownie nadrabiają masę i dlatego takie żarte są. Moje nadrabiać nie muszą a i tak jedzą za dwoje. Dziś po ważeniu Mikuś przybrał 400 g w 11 dni. Nie wiem czy to dużo czy mało ale na samej piersi są.Little Red Fox wrote:ale gdzie ono to mieści?

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż tak robię odkąd Smoczątko jest na świecie,sarcia123 wrote:Lrf
to napisz liste zakupow i niech maz wamzrobi liste zapasow :)ja tez robie takie zakupy na dluzej i zawsze kupuje produkty dlugoterminowe typu. Zapiekanka mrozona czy pizza mrozona, jakis zapas miesa zeby biegac nie musiala a an czarna godzine zawzze cos jest
jogurty tez kupie zawszs ze 20 sztuk, parowki hermetycznie zamykane, tak samo ser i wedliny czy tam jakies puszki i problem mam z glowy 
ale wszystko co dobre szybko się kończy
z MM to chyba inna bajka, bo mój bardzo szybko zaczął przybierać jak go zaczęłam dokarmiać, a teraz to zupełnie bez cycka się musi obejść. Piersią nie karmię ale podczas tulenia wsadza łapy pod stanik jak rasowy facetDzierzba wrote:Foksik ja pytałam lekarki wczoraj jak to jest z tym jedzeniem. Ponoć wcześniaki instynktownie nadrabiają masę i dlatego takie żarte są. Moje nadrabiać nie muszą a i tak jedzą za dwoje. Dziś po ważeniu Mikuś przybrał 400 g w 11 dni. Nie wiem czy to dużo czy mało ale na samej piersi są.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:25
nick nieaktualny, Broszka, Bratek, Malutka92, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kamciaelcia, Dzierzba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, martta, nick nieaktualny, AJrin, Jotc, Sophia, nick nieaktualny, stardust87, pestka, nick nieaktualny, marta258, Behemottka, bbeczka91, agatia, Pysiaczek89, Dariah lubią tę wiadomość
-
AJrin wrote:Ksosia, Macioszczyczka jak tam u was?
Ksosia pisała na fb, że pierwsza próba oxy niestety nieudana, rozwarcie 1 cm, ale szyjka się opiera. Jutro powtórka.
A Macioszczyczka to sama nie wiem, miała mieć jutro wywoływanie, ale może coś dziś samo poszło.
A Mysza jest na porodówce, ale chyba się wyciszyło u niej. No, ale może jednak wróciły skurcze.
-
nick nieaktualnyMąż kąpie córe, Kubuś już czysty, cyckujemy. Ja już spokojna bo według mojej wagi przybrał w ciągu 2 dni 200 gram. Ważmy 4200
jutro położna ma nas odwiedzić więc jestem zadowolona ze jest przyrost i to spory.
Pożyczyla mi koleżanka medale swing i powiem wam że dziś na próbę sprawdziłam różnicę między nia a canpolem. Powiem jedno dobrze że nie kupowałam jej
moim zdaniem różnicy między nimi nie ma. Znaczy jest cenowa. W tej kwocie bym już wolała kupić podwójny.
nick nieaktualny, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka łazi dalej i czeka. Jutro lekarz i szpital. W piątek może wywołanie. Do 10 września powinniśm być już z Hanią.
Dzisiaj miałam leniwy dzień, większość spałam. Potem byłam na zebraniu w przedszkolu.
Ciśnienie podniosła mi mama, bo moja siostra która jedzie do mnie przez całą Polskę prawie została okradziona w galerii w Warszawie. Ukradli jej portfel i trzeba było dzwonić i załatwiać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[
Smacznego! Zjedz też za mnie