WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:ale gdzie ono to mieści?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Lrf
to napisz liste zakupow i niech maz wamzrobi liste zapasow :)ja tez robie takie zakupy na dluzej i zawsze kupuje produkty dlugoterminowe typu. Zapiekanka mrozona czy pizza mrozona, jakis zapas miesa zeby biegac nie musiala a an czarna godzine zawzze cos jestjogurty tez kupie zawszs ze 20 sztuk, parowki hermetycznie zamykane, tak samo ser i wedliny czy tam jakies puszki i problem mam z glowy
ale wszystko co dobre szybko się kończy
Dzierzba wrote:Foksik ja pytałam lekarki wczoraj jak to jest z tym jedzeniem. Ponoć wcześniaki instynktownie nadrabiają masę i dlatego takie żarte są. Moje nadrabiać nie muszą a i tak jedzą za dwoje. Dziś po ważeniu Mikuś przybrał 400 g w 11 dni. Nie wiem czy to dużo czy mało ale na samej piersi są. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:25
Little Red Fox, Broszka, Bratek, Malutka92, żabka04, violett, kamciaelcia, Dzierzba, sarcia123, mk83, martta, alinka, AJrin, Jotc, Sophia, Sabina, stardust87, pestka, bisacz, marta258, Behemottka, bbeczka91, agatia, Pysiaczek89, Dariah lubią tę wiadomość
-
AJrin wrote:Ksosia, Macioszczyczka jak tam u was?
Ksosia pisała na fb, że pierwsza próba oxy niestety nieudana, rozwarcie 1 cm, ale szyjka się opiera. Jutro powtórka.
A Macioszczyczka to sama nie wiem, miała mieć jutro wywoływanie, ale może coś dziś samo poszło.
A Mysza jest na porodówce, ale chyba się wyciszyło u niej. No, ale może jednak wróciły skurcze. -
nick nieaktualnyMąż kąpie córe, Kubuś już czysty, cyckujemy. Ja już spokojna bo według mojej wagi przybrał w ciągu 2 dni 200 gram. Ważmy 4200
jutro położna ma nas odwiedzić więc jestem zadowolona ze jest przyrost i to spory.
Pożyczyla mi koleżanka medale swing i powiem wam że dziś na próbę sprawdziłam różnicę między nia a canpolem. Powiem jedno dobrze że nie kupowałam jejmoim zdaniem różnicy między nimi nie ma. Znaczy jest cenowa. W tej kwocie bym już wolała kupić podwójny.
Little Red Fox, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka łazi dalej i czeka. Jutro lekarz i szpital. W piątek może wywołanie. Do 10 września powinniśm być już z Hanią.
Dzisiaj miałam leniwy dzień, większość spałam. Potem byłam na zebraniu w przedszkolu.
Ciśnienie podniosła mi mama, bo moja siostra która jedzie do mnie przez całą Polskę prawie została okradziona w galerii w Warszawie. Ukradli jej portfel i trzeba było dzwonić i załatwiać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny