WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza gratulacje! Szkoda ze takie okropienstwa u Ciebie, ale juz po na szczęście.
No ja znowu na ip dziewczyny! Ginka dala skierowanie bo pomimo lekow na obniżenie ciśnienia mam 140/100, 148/98 itd. Czekam na szpitalne ktg i wizyte u lekarza. Ginka powiedziała że pewnie mnie juz zostawia do porodu, ale mam nadzieję że jednak nie... -
Mysza gratulacje
super ze już jestescie razem i współczuję męki.
-
nick nieaktualnyMysza gratulacje!
A ja mam jakąś złą passę. Najpierw ból zęba i dentysta, potem ból żołądka, a teraz leżę rozłożona przeziebieniem albo grypa. Totalnie bez sił, z bolacym gardłem, bólem skroni i okropnym kaszlemchyba wykaszle swoje dziecko
Piję prenalen i wodę z miodem i cytryna, mam nadzieję ze przejdzie. Najgorsze to ze mój organizm odmawia leżenia pod przykryciem i nie mogę się wypocic. Chyba ze się ubiore na cebulkę
-
nick nieaktualnymartta wrote:Mysza gratulacje! Szkoda ze takie okropienstwa u Ciebie, ale juz po na szczęście.
No ja znowu na ip dziewczyny! Ginka dala skierowanie bo pomimo lekow na obniżenie ciśnienia mam 140/100, 148/98 itd. Czekam na szpitalne ktg i wizyte u lekarza. Ginka powiedziała że pewnie mnie juz zostawia do porodu, ale mam nadzieję że jednak nie...
Kurczę ja wczoraj u lekarza miałam 137/82 i powiedział że dobre mimo iż mu powiedziałam że jak na mnie wysokie. -
Mysza, jeszcze raz hip hip hura!
A ja nie mam siły nadrabiać... powinna był jakaś opcia BellyAudio, żeby Belly czytało wpisy od wybranej godziny, a my w tym czasie byśmy coś mogły porobićJa na przykład siedzę i niebieskie słonie wycinam dla Adasiska
U mnie porodowo nic a nic się nie ruszyło, przynajmniej z mojego punktu widzenia, więc masaż szyjki to chyba ściema na resorach... niby efekt do 48 godzin, więc zamelduję jutro czy coś się dzieje
Tymczasem nowe okna wjeżdżają i dom trochę rzeczywiście jak nowy zaczął wyglądać (dodatkowo efekt wzmaga fakt, że te stare były okrutnie brudne..... ;P).
Pozdrawiam wszystkie rodzące, indukowane i oczekujące porodu tuż tuż (nieśmiale i siebie włączam do tej grupy). Idę powolutku nadrabiać to, coście w nocy powypisywały -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno a mnie bol kregoslupa trzyma caly czas ze dobrze siedziec nawet nie moge koszmar
...
idę oglądac Singielke bo za chwile sie zaczyna, wlacze corce dobranocke, maz sie kąpie wiec co tu robic...
chwilami maly tak mi wsyztsko napreza ze az gorace poty mnie oblewaja i mam wrazenie ze pęknę
jutro od rana musze budzik nastawic na 8 bo core do pzredszkola tzreba zawiezc i ruszyc do miasta po papiery... pewnie caly dzien zejdzie na tym jezdzeniu i zalatwianiu ;/ w dodatku zgubilam gdzies moja kartke od meldunku i musze isc po nowa do miastamam nadzieje ze od reki to wydaja..bo inaczej sie wkurze nie na zarty
-
nick nieaktualny
-
A ja jutro ide wizytowac do mojego gin. Ale powoem wam im bliżej tp tym uważam, ze mam wiecej czasu i tym bardziej wszystko jest mi obojętne to chyba nie do końca normalne?
No nic bynajmniej nie mam spinki nie denerwują mnie pytania czy już urodziłam i sama jakoś sie tym nie stresuje wiec chyba dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:Ciebie tez jeszcze trzyma?
Kurczę ja to czarno widzę, nie mam siły ręką ruszyć, a trzeba w tym mieszkaniu ogarnąć. Może sprzątanie wypędzi chorobe?antybiotyk mam do niedzieli. Alinka! Nie idź ta droga!
-
nick nieaktualny
-
AJrin ja też jutro wizytuję. I też staram się nastawiać na luzie na poród, ale u mnie inna bajka bo cc planowane więc wiem co mnie czeka.
Gdybyś była ciekawa to ja zamawiam tą torbę Baby Ono So City. Mogę zdać relacje jak przyjdzie jeżeli się jeszcze nie zdecydowałaś
A ja dzisiaj czuję że umieram więc idę już się położyć.
Sabina, Alinka - co to za choroby - a kysz! Sabinko że też Tobie jeszcze to nie przeszło...zdrowiejcie szybciutko!
Martta a Ty w końcu zostajesz w tym szpitalu?
Pykajcie tu ładnie te co już mogą i chcąJa odezwę się jutro jak dożyje:P
Sabina lubi tę wiadomość