WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Ja miałam zrobić markery rożne, wlasnie PAPPA i coś jeszcze, dokładnie tydzień przed USG. USG w piątek, boje sie jak nie wiem co...
Nie boj sie, problemy takie jak moje zdarzaja sie w max 5% ciaz. Bedzie wszystko dobrze!!!Behemottka lubi tę wiadomość
-
Witam w weeken moj synek mial swoje pierwsze urodziny wiec na nic nie mialam czasu.
Gratuluje udanych wizyt ciesze sie i przezywam z wami
Blablabla bardzo ci wspolczujewiem co przechodzisz bo tez stracilam mojego aniołka w ten sam sposób
Boje sie piatkowej wizyty bo tez nie bylo serduszka ostatnio i malutki byl mniejszy o tydz niz.powinienboje sie ze czeka mnie to samo co Ciebie blablabla ale staram sie być dobrych myśli.
Ps. Wczoraj jadlam mcflurry ale dopiero dzis doczytalam ze o nich pisalyscieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 15:38
-
nick nieaktualnyJa wróciłam do domu, w żabce jak kupowałam chipsy jakaś starsza babka mnie okrzyczała że jest post przecież i się chyba zapominam, skoro się tak objadam
ehh Ci obcy ludzie i ich moralizowanie innych. Byłam przy okazji w trzech miejscach gdzie podobno miałyby znajdować się sklepy z odzieżą ciążową i żadnego nie było - przenieśli? zlikwidowali? Dwa lumpki obskoczyłam i w żadnym spodni ciążowych, chyba będę faktycznie śmigać w leginsach i dłuższych tunikach...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba nie rodz w marcu! Zostan z nami do wrzesnia!
Zmieniam termin wizyty:)
Blablabla przykro mi bardzo. To bylo ciezkie zeby liste skrocic o jedna osobe... Naprawde bardzo tego nie chcialam, ale sama o to poprosilas i mowilas ze to juz jest pewne... Jedynie to mna kierowalo....
Mam nadzieje ze dasz znac co u Ciebie, bo mimo ze nie urodzisz we wrzesniu to zycze Ci z calego serca zeby to marzenie sie spelnilo w niewiele pozniejszym terminie.
Trzymaj sie kochana, a ja sie za Ciebie pomodle.A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:wow, szybko rosną te Twoje maluchy
Hahaha popitoliłam! To z nerwów. 20.09 Ksosia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 16:07
ggohaa, Ksosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:wow, szybko rosną te Twoje maluchy
Łaaaaaaaa ale by było pięknie!!!! 3-4 miesiące i pyk!!!
A tak w ogóle - gratulacje! Fajne bąble
Jejusiu, a ja wstałam i czuje sie gorzej niż przed drzemka. Głowa pęka i mam wrażenie, jakby wszystkie dolegliwości na nowo powróciłyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 16:05
-
te ciążowe chimery jedzeniowe mnie wykończą! Poszłam zrobic sobie koktail owocowy a wróciłam z 4 ogórkami kiszonymi... Paliło gardlo ze szok! Ale pyszne były! Juz w trakcie jedzenia ogórków zezowałam na ten słoik kompotu czereśniowego co sie na niego obraziłam... No i sie z nim przeprosiłam... i teraz mi niedobrze:(Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Ja wróciłam do domu, w żabce jak kupowałam chipsy jakaś starsza babka mnie okrzyczała że jest post przecież i się chyba zapominam, skoro się tak objadam
ehh Ci obcy ludzie i ich moralizowanie innych. Byłam przy okazji w trzech miejscach gdzie podobno miałyby znajdować się sklepy z odzieżą ciążową i żadnego nie było - przenieśli? zlikwidowali? Dwa lumpki obskoczyłam i w żadnym spodni ciążowych, chyba będę faktycznie śmigać w leginsach i dłuższych tunikach...
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Wróciłam od mamy z blacha ciasta hmmm ale zjadliwa dopiero jutro:-( pogadaliśmy, skrócona mi spodnie mam w czym śmigać łiiiii:-) Zjadłam obiadek zachciało mi się surówki z kapusty kiszonej i żałuję że ja zjadłam siedzę nabuzowana źle się czuję po niej nie służy mi kapusta:-(
Dzierzba gratki oooooo matko przeżyłas nerwa stresa itp. Dzięki Bogu że drugi się znalazł bąbelek
Piękne bąbelki cuuuuuuuudowne.
Postaraliscie się hahaha
A te 5mm tym bym się nie przyjmowała na żywo jak byś zmierzyla pewnie wyszły by dwa takie same nie są w stanie lekarze dokładnie wymierzyć.
Ważne aby rosły zdrowo:-)
P.s. Nie dobre wy prosiłam żebyście nie naskrobalyscie dużo i co tyle stron do nadrobienia wrrrrr nununu! -
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Trzeba było jej powiedziec, ze masz dyspense od biskupa. U mnie w kościele ksiądz powiedział, ze post nie jest o jedzeniu, ale o byciu dobrym dla bliźniego i zbliżaniu sie do Boga, wiec Twoja stara babka chyba nie jest na najlepszej drodze...
Hahahha bo ona chodzi na mocherowe mszę a tam co innego prawia hahaha -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Zrównały się z terminem miesiączki, ale jeden jest większy o 5mm od drugiego, niby w normie ale i tak się martwię. Na centylach ten drugi jest na granicy dolnej.
Hahaha popitoliłam! To z nerwów. 20.09 Ksosia!
Kochana! A ja zrobilam wizyte:)
A masz nowy termin wizyty? -
nick nieaktualny