WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Witam się i ja
Wróciłam od mamy z blacha ciasta hmmm ale zjadliwa dopiero jutro:-( pogadaliśmy, skrócona mi spodnie mam w czym śmigać łiiiii:-) Zjadłam obiadek zachciało mi się surówki z kapusty kiszonej i żałuję że ja zjadłam siedzę nabuzowana źle się czuję po niej nie służy mi kapusta:-(
Dzierzba gratki oooooo matko przeżyłas nerwa stresa itp. Dzięki Bogu że drugi się znalazł bąbelek
Piękne bąbelki cuuuuuuuudowne.
Postaraliscie się hahaha
A te 5mm tym bym się nie przyjmowała na żywo jak byś zmierzyla pewnie wyszły by dwa takie same nie są w stanie lekarze dokładnie wymierzyć.
Ważne aby rosły zdrowo:-)
P.s. Nie dobre wy prosiłam żebyście nie naskrobalyscie dużo i co tyle stron do nadrobienia wrrrrr nununu! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:kSOSIU
TP 20.09
USG Prenatalne 17.09
Wizyta u gina 8.09
Tak chyba łatwiej będzieSorry że motam. Budyń ciążowy...
Jakbym Cie "nie znala" zapytalabym czy w ciazy czy zakochana?Dzierzba, haneczka, Żabcia_, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Mycha! No co Ty z tymi miesiacami?
Jakbym Cie "nie znala" zapytalabym czy w ciazy czy zakochana?
TP 20.09
USG prenatalne 17.03
Wizyta 8.03
No już kuwa musi być dobrze. hahahahżabka04, maluutka90, Żabcia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Dziękuję. Faktycznie przeżyłam to, pobeczałam się a potem trzęsłam całe usg. Pocieszyłaś mnie z tą różnicą, tym bardziej, że to ten zgrywus, który się schował i strasznie wiercił. Zobaczymy na kolejnym usg. Stres jest zbędny.
Czyli nie chce wykrakac jeden będzie aniołki drugi diabelkiem????? Hihi
Mi gin ostatnio tłumaczyl jak mierzyłaś babla że jest wygięty to też faktycznie daje inny pomiar.
Przypomnij sobie jak mierzą bąbelki nasze koniec zaznacza( niby koniec a może 1-3 mm wcześniej był koniec np. Dupka????? I odwrotnie także na realu wyszło by faktycznie.
A w nagrodę odetchnąć i zjedz to na co masz ochotę.
Współczuję stresów ale co zrobić ja jak czytałam twój post oczy robiłam i babkę już wyzwalam.
Ważne że jest dwóch i jest ok:-)
P.s. Nie wytrzymała zezarlam dwa kawałki ciasta od mamydobrze mi:-) jednak wolimy kebaba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 16:52
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ja pierd*** no budyń jak nic! Hahahah nie zwacajcie na mnie uwagi, bo sama się za łeb łapię co za bzdury pisze
TP 20.09
USG prenatalne 17.03
Wizyta 8.03
No już kuwa musi być dobrze. hahahah
Hahaha
Jesteś pewna?!
Żartuję no raczej już dobrze
Odreagowujesz stres???????Dzierzba lubi tę wiadomość