WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻabka mam nadzieję ze sytuacja u Ciebie się wyjaśni i nie będą na to cc naciskać.
U mnie coś może zacznie się ruszaćod tej 4 rano boli mnie brzuch okresowo i dużo białego sluzu mam,ale to chyba jeszcze nie czop. Mała też taka leniwa, może siły zbiera?
Kurczę nie chce panikowac z tymi ruchami bo są i spokojnie nalicze 10 w ciągu 2 godzin,ale jeszcze tydzień temu były częstsze i mocniejsze. Dobrze ze jutro rano mam ktg.
A dzisiaj chyba okna umyjemoja babcia ma urodziny dzisiaj, może jej prawnuczka zrobi prezent niespodziankę?
żabka04, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgladalam pogode....i zapowiadaja upaly przez najblizsze dni
wcale mnie to nie cieszy ! Wrrr..ze tez lato sobie we wrzesniu o nas przypomnialo...pomylone to wszystko na maksa..
A z planow wrzesniowych to mam jeszcze spakowac sobie torbe do szpitala, ale z tym sie bardzo spieszyc nie bede wczesniej tylko laktator wyparze i przygotuje bo chce go wziac i smoczka wyparze bo tez wezme, jesli do konca wrzesnia nic sie nie wydarzy to wszystkie rzeczy dla malego wysatawie na poczatku pazdziernika zanim pojde do szpitala...icze tez na przyplyw mocy zebym wyprasowac sobie mogla rzeczy, a jak nie to trudno
do szpitala bore jedna stara koszule ktora ubiora mi zaraz po cc, a po kapaniu ubiore sobie nowa
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja oczywiście dalej w szpitalu, ciśnienia po lekach w miare ok, na ktg skurcze od wczoraj wieczora na poziomie 50-60 caly czas, ale nieodczuwalne i to jeszcze dluga droga moze byc, bo nic innego sie nie dzieje. Laze tu po parku i schodach, moze wychodze tego Lobuza, coraz mniej sie rusza, wiec pewnie rosnie i juz miejsca brak mu. Niech juz wyjdzie nooo..
Zabka to jakis kiepski żart, mam nadzieję że Twoja ginka wszystko załatwi, głowa do góry!
No i znowu mam za duzo bakterii w moczu, furagine mi włączyli....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 11:22
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie co moj maz wczoraj powiedział ? Az zadziwiona bylam tym , cytuje "dobrze ze za miesiac rodzisz, to przestanesz przesiadywac na tym glupim forum"
co on chcial mi przekazac, ze jst zazdrosny o to czy co ? A wczesniej gadal ze fajnie ze mam z kim gadac na ciazowe tematy ird. Skad ta zmiana zdania u niego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:no chyba żartujesz, że Twoje dzecię dotąd nie płakało??
zazdroszczę...
własnie o to chodzi, ze Piotruś dzis pierwszy raz w domu zapłakał, mąż też pierwszy raz go usłyszał(ja drugi raz bo widziałam to w szpitalu)
ale ogólnie mały się złosci, prezy i cos biadoli pod nosem (zwłaszcza w pozycji na boku i bez smoka)
dzis uzył głosu
a z tymi pojemnikami nie wiem-mam jeden po Emilce ale kupiłam na allegro -
nick nieaktualnyja doszłam do wniosku że się nam przyda jak gdzieś wybędziemy na dłużej np do rodziców, czy tak jak ostatnio pojechaliśmy na Błonia po obiedzie i wracaliśmy wieczorem.
kurczę, nie chce mi się gotować, nie chce mi się sprzątać
nie chce mi się nawet ruszyć tyłka do kuchni umyć butelkę i zrobić kawy
ciekawe o której mąż wróci i czy starczy nam mleka do jutra
Smoczysko ma ostatnio apetyt -
nick nieaktualny
-
Żabcia... Strasznie dziwna akcja. Tzn.przede wszystkim to kosmos, jeśli faktycznie powiedziała o kasie... Przecież to jest namawianie do....
No comments....
A ja ubiję tego smroda!!!!!!! Znowu się fochnął. Z rana się ruszał - bez szału, ale się ruszał. A na KTG prawie 40 minut i JEDEN ruch. Macica cuduje... a ten cicho siedzi. W kulki sobie leci???????
A trafiliśmy znowu na jakąś obowiązkową panią dr, więc... odesłali nas na IP. Czyli coś czuję, że posiedzimy do późneeeeeego popołudnia. Buuuuuuuu.....
P.S. A teraz mnie kopie... ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 12:42
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny