X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka mam nadzieję ze sytuacja u Ciebie się wyjaśni i nie będą na to cc naciskać.

U mnie coś może zacznie się ruszać :D od tej 4 rano boli mnie brzuch okresowo i dużo białego sluzu mam,ale to chyba jeszcze nie czop. Mała też taka leniwa, może siły zbiera?

Kurczę nie chce panikowac z tymi ruchami bo są i spokojnie nalicze 10 w ciągu 2 godzin,ale jeszcze tydzień temu były częstsze i mocniejsze. Dobrze ze jutro rano mam ktg.

A dzisiaj chyba okna umyje :) moja babcia ma urodziny dzisiaj, może jej prawnuczka zrobi prezent niespodziankę? :D

żabka04, bisacz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chcialam dzis w domu posprzatac.... ale nie wiem czy sily na to znajde...a dzis kiepsko z tym

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladalam pogode....i zapowiadaja upaly przez najblizsze dni o.O wcale mnie to nie cieszy ! Wrrr..ze tez lato sobie we wrzesniu o nas przypomnialo...pomylone to wszystko na maksa.. o.O

A z planow wrzesniowych to mam jeszcze spakowac sobie torbe do szpitala, ale z tym sie bardzo spieszyc nie bede wczesniej tylko laktator wyparze i przygotuje bo chce go wziac i smoczka wyparze bo tez wezme, jesli do konca wrzesnia nic sie nie wydarzy to wszystkie rzeczy dla malego wysatawie na poczatku pazdziernika zanim pojde do szpitala... :) icze tez na przyplyw mocy zebym wyprasowac sobie mogla rzeczy, a jak nie to trudno :) do szpitala bore jedna stara koszule ktora ubiora mi zaraz po cc, a po kapaniu ubiore sobie nowa

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi
    dzis moje dziecko pierwszy raz zapłakalo w domu :) krótko, ale było
    i co? głodny...mamuska nie przewidziala, że dziecko z głodu płacze :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze teraz ten czas szybko leci faktycznie za 10 dni mam wizyte u mojego gina...mam nadzieje ze to juz ostatnia przed pojsciem do szpitala....

• martta Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja oczywiście dalej w szpitalu, ciśnienia po lekach w miare ok, na ktg skurcze od wczoraj wieczora na poziomie 50-60 caly czas, ale nieodczuwalne i to jeszcze dluga droga moze byc, bo nic innego sie nie dzieje. Laze tu po parku i schodach, moze wychodze tego Lobuza, coraz mniej sie rusza, wiec pewnie rosnie i juz miejsca brak mu. Niech juz wyjdzie nooo..
    Zabka to jakis kiepski żart, mam nadzieję że Twoja ginka wszystko załatwi, głowa do góry!
    No i znowu mam za duzo bakterii w moczu, furagine mi włączyli....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 11:22

Sabina lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta
    ciebie tez przemeczą tym pobytem w szpitalu :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    hihi
    dzis moje dziecko pierwszy raz zapłakalo w domu :) krótko, ale było
    i co? głodny...mamuska nie przewidziala, że dziecko z głodu płacze :D
    no chyba żartujesz, że Twoje dzecię dotąd nie płakało?? o.O
    zazdroszczę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co moj maz wczoraj powiedział ? Az zadziwiona bylam tym , cytuje "dobrze ze za miesiac rodzisz, to przestanesz przesiadywac na tym glupim forum" o.O co on chcial mi przekazac, ze jst zazdrosny o to czy co ? A wczesniej gadal ze fajnie ze mam z kim gadac na ciazowe tematy ird. Skad ta zmiana zdania u niego o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta

A maja jakis konkretny plan na Ciebie? Mowil cos ?czy lezysz bo lezysz i na porod masz czekac ? Hmm

• martta Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia raczej leze bo leze bo zaraz 40tc i to ciśnienie do kontroli i jeszcze cukrzyca i tak se połączyli i mnie trzymają grrrr..... :-\

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w końcu Pisklak zasnął! :D
    to teraz kawa i zakupy..

a na jutro jestem umówiona do kosmetyczki i muszę ogarnąć kilka rzeczy na mieście.
    czy w pepco dostanę te obrotowe pojemniki na MM? czy muszę iść do jakiegoś smyka?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    no chyba żartujesz, że Twoje dzecię dotąd nie płakało?? o.O
    zazdroszczę...

własnie o to chodzi, ze Piotruś dzis pierwszy raz w domu zapłakał, mąż też pierwszy raz go usłyszał :) (ja drugi raz bo widziałam to w szpitalu)
    ale ogólnie mały się złosci, prezy i cos biadoli pod nosem (zwłaszcza w pozycji na boku i bez smoka)
    dzis uzył głosu :)

a z tymi pojemnikami nie wiem-mam jeden po Emilce ale kupiłam na allegro

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja doszłam do wniosku że się nam przyda jak gdzieś wybędziemy na dłużej np do rodziców, czy tak jak ostatnio pojechaliśmy na Błonia po obiedzie i wracaliśmy wieczorem.

kurczę, nie chce mi się gotować, nie chce mi się sprzątać
    nie chce mi się nawet ruszyć tyłka do kuchni umyć butelkę i zrobić kawy

ciekawe o której mąż wróci i czy starczy nam mleka do jutra :O
    Smoczysko ma ostatnio apetyt

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    Filipek starszy, ale ile teraz zjada mm?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, 3-4 miarki co 3-4 godziny

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    czyli w sumie 'normalnie" :)
    nasz też 3 standard i zaczyna juz 4

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia... Strasznie dziwna akcja. Tzn.przede wszystkim to kosmos, jeśli faktycznie powiedziała o kasie... Przecież to jest namawianie do....
    No comments....

A ja ubiję tego smroda!!!!!!! Znowu się fochnął. Z rana się ruszał - bez szału, ale się ruszał. A na KTG prawie 40 minut i JEDEN ruch. Macica cuduje... a ten cicho siedzi. W kulki sobie leci???????
    A trafiliśmy znowu na jakąś obowiązkową panią dr, więc... odesłali nas na IP. Czyli coś czuję, że posiedzimy do późneeeeeego popołudnia. Buuuuuuuu.....
    P.S. A teraz mnie kopie... ;]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 12:42

Behemottka lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że ja mam ktg dopiero w poniedziałek. Będę mieć spokojny weekend. Ale Karolus też dziś niezwykle spokojny. Może to przez pogodę?
    Zaczynam wierzyć, że zawsze będę chodzić już z takim brzuchem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie obawiam ze ktg to mi dopiero zrobia przy przyjeciu do szpitala, moj lekarz jezeli sie nic ne dzieje nie kaze maszerowac na ktg bez potrzeby :)

‹‹ 2376 2377 2378 2379 2380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ