WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Ja sie obawiam ze ktg to mi dopiero zrobia przy przyjeciu do szpitala, moj lekarz jezeli sie nic ne dzieje nie kaze maszerowac na ktg bez potrzeby
-
nick nieaktualnyLRF
nie martw sie mi tez sie nic nie chce, ale zebralam sily i zrobilam maly ogar wynioslam nawet smieci bo moj mazbjak zwykle oo drodze do auta ciezko wziac, zrobilam pranie wypakowslam zmywarke, ogarnelam lozka, a teraz siedze i czekam na przyplyw mocy zeby odkurzyc i zmyc podlogi ale to moje sprzatanie ayglada tez tak wiesz pobieznie i po lebkach na dokladne to sipy znajde po porodzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny w badaniu słuchu wyszło Antkowi ze lewe jest cos nie halo...
Tzn. "Zapaliła sie kontrol". Jeszcze nie panikuje bo to mogą byc wody, ale smutna juz jestem przez to.... (Aparatura kupiona przez WOŚP)
Misiu moj znów mleczko modyfikowane wypił -
Bratek wrote:Żabcia... Strasznie dziwna akcja. Tzn.przede wszystkim to kosmos, jeśli faktycznie powiedziała o kasie... Przecież to jest namawianie do....
No comments....
A ja ubiję tego smroda!!!!!!! Znowu się fochnął. Z rana się ruszał - bez szału, ale się ruszał. A na KTG prawie 40 minut i JEDEN ruch. Macica cuduje... a ten cicho siedzi. W kulki sobie leci???????
A trafiliśmy znowu na jakąś obowiązkową panią dr, więc... odesłali nas na IP. Czyli coś czuję, że posiedzimy do późneeeeeego popołudnia. Buuuuuuuu.....
P.S. A teraz mnie kopie... ;]
Bratku jakbym o swoim czytała:) Ja jestem ciekawa jacy ci nasi chłopcy będą po urodzeniu - czy równie grzeczni:D
Mi na ostatnim KTG ani jeden ruch się nie zapisał.
A z miesiąc wcześniej jak jechałam na KTG ze łzami w oczach bo Mały się nie ruszał bardzo długo to jak tylko się położyłam i mnie położna podpięła to zaczął wierzgać.
No takie te nasze dzieci nieusłuchane:P
Oby Ci szybko poszło na IP i oby Mały już nie stresował mamusi:) -
nick nieaktualnySabina wrote:Dobrze, że ja mam ktg dopiero w poniedziałek. Będę mieć spokojny weekend. Ale Karolus też dziś niezwykle spokojny. Może to przez pogodę?
Zaczynam wierzyć, że zawsze będę chodzić już z takim brzuchem
U mnie tez maly spokojny, a ja w mega stresie.
Juz nie wiem jak go zmobilizowac do ruszania, chyba zaczne lazic po schodach czy cos.
Ja tez mam teraz tylko ktg plus sprawdzanie szyjki, na tym etapie to chyba u wiekszosci osob tak jest.
Ale mam dzisiaj stresa, ale nic, czekam na meza i jedziemy sprawdzic co i jak.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Dziewczyny w badaniu słuchu wyszło Antkowi ze lewe jest cos nie halo...
Tzn. "Zapaliła sie kontrol". Jeszcze nie panikuje bo to mogą byc wody, ale smutna juz jestem przez to.... (Aparatura kupiona przez WOŚP)
Misiu moj znów mleczko modyfikowane wypił
A laktacja jeszcze się rozkręci. Daj sobie czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Broszka - ja się śmieję, że takie zachowanie, to właśnie NIEgrzeczność
Jakby był grzeczny, to by posłuchał mamy, kopnął parę razy w czujkę i byłoby z głowy
)))
P.S.Haha - zawsze się tego obawiałam - że się Mały schowa, a potem nagle "tadaaaaaam")))
Sarcia - bez powodu na KTG nie wysyłają. I dobrze - masz więcej spokoju)))
Ja miałam zlecone od 36tc z powodu cukrzycy (btw-po drodze siadały nam przepływy).
Violett - tak. Tzn.nie musiałam jechać, bo prowadzą mnie w przychodni przyszpitalnej
Młody nie pierwszy raz robi cyrki - już mnie położne znają i sobie żartujemy))) Potrafi fundować mi jednego dnia 3-4 podejścia do KTG, a za dwa dni jest ok... Potem znowu....
Dziś łaskawie ruszył się podczas zapisu... razChociaż miałam nadzieję, że mi darują, bo na spinanie się macicy reagował zwyżkami tętna - miał więc nadzieję, że nam się upiecze...
)))
Ale coś słyszałam położne, że to taka pani dr, co za brak ruchów odsyła))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 13:12
-
nick nieaktualnyNooo ja z 1 corka tez na ktg bylam chyba raz o ile sie nie myle w 39 tc, i pozniej w zzpitalu nam robili mak lezalam, ale moj maly to znow adhd ciagle sie ruszy, prezy i wygina zw chwilami to juz mnie wkurza bo tak mi wzzystko naciaga ze mam checi plakac bolu
-
Ksosia wrote:Dziewczyny w badaniu słuchu wyszło Antkowi ze lewe jest cos nie halo...
Misiu moj znów mleczko modyfikowane wypił
a u nas żadne ucho nie wyszłoniby awaria sprzetu więc mamy umówione badanie w por angiol. 27 września
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:KAMILA
Mam pytanie, jak wygladalo przygotowanie do planowaneg cc, bo tytez dzien szybciej lezalas ? I ske zastanawiam co beda mi robic
głownie krew i mocz zbadali, ktg i tętno badane, z rana lewatywa, prysznic z tą ich myjka, rozmowa z anestezjologiem
czyli nic waznego, ale wczesniej musialam być -
nick nieaktualny
-
No Bratku moja pierwsza wizyta na ip tez z powodu płaskiego wykresu bylo i cukrzycy. Trzymam kciuki żeby u Ciebie nie bylo 7h czekania....
Moj tez dzisiaj strasznie leniwy i ospaly i pomimo ze jestem w szpitalu to i tak mam nerwy i stresa. Czekam na popoludniowe ktg jak na zbawienie, bo na porannym spał! -
nick nieaktualnyKamila
aa czyli cala papierologia , bo przyjecie i wszystko a pozniej nic szcsevolmego i lezenie bezczynneee to tez wolala bym przyjsc od razu na cc niz lezec tam dzien szybciej, ale jak mus to mus co zrobic
pytanie. Golilas sie w domu przed pljsciem do szpitala w sensie pole operacyjne itd ? Bojak w czwartek pojde do szpitala to chyba we srode bym musiala machnac cos nie cos