WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dalej umieram:-(
Muszę się zebrać i kolacje zjeść bo przy cukrzycy muszę coś wcisnąć w siebie wrrrrr.
Dziewczyny gdyby wam można zgaga dokuczajac tak jak mnie w ciąży z córką że tylko oczy otworzyłam w łóżku i już byłanie pamiętam nazwy leku ale są to tabletki które może lekarz przepisać mi to gin zawsze wypisywać bo mówiłam i widział jak się męczę bardzo szybko miałam zgage.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi, czy Was też bolą żołądki? Takie ssanie wieczne, rozpiera mi żołądek jakby od gazów i ciągle mi się odbija. Nie miałam tak w 1. ciąży i już świruję, że mam jakieś inne problemy gastryczne niż sam gluten.
Ciągle mam też biegunki, strzelające kupki. Nie wiem już sama co z tym robić. Mdłości już jakoś zelżały, a to ciągle mnie męczy, budzę się w nocy z bólem żołądka. Macie coś takiego?
-
Ja przy przeziębieniu i bólu głowy smarowałam się za pozwoleniem lekarza wicksem (plecy, klatkę piersiową tylko u góry, obojczyki i skronie).
Na zgagę pomagają mi dwie szklanki zimnego mleka. Jeśli to by nie pomagało moja gin. zalecał Gastrotuss ale jeszcze nie używałam. -
haneczka wrote:Nowicjuszka, gratulacje, a który to tydzień u Ciebie?
Możesz nam potem wrzucić fotkę z nickiem z bbf, chyba, że już przeszłaś niesławną weryfikację.Szczegóły w pierwszym poście naszego wątku.
Wybacz formalizm.
nie jeszcze nie przeszlam weryfikacji heh jakos mi to umkneło
-
Malutka92 wrote:Co do zgagi dziewczyny ja sie z nia mecze non stop dosc dlugo. Chyba mialam ja zamiast mdlosci i innych dolegliwosci
po malu mi odpuszcza
najdalam sie liczi i dorwalam granata
mniam mniam.. u mnie codziennie owoce i slodycze,przed snem jakis kisiel,galaretka czy budyn musi byc
moze bedzie dziewczynka
Ja też kisielek właśnie zjadam z bitą śmietaną i syropem żurawinowymmniammm....
Malutka92 lubi tę wiadomość
-
Właśnie jest epidemia AH1N1 i nie radzę bagatelizować objawów, groźna dla ciężarnych, ginekolog mi mowił, że mieli przypadek przy 37 stopniach gorączki więc wcale nie trzeba mieć mega objawów. Profilaktycznie radzę się przebadać nawet przy 37 stopniach temperatury.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 22:54
-
nick nieaktualnywróciłam do domku, w pracy okazało się że po moim wyjściu jakaś afera, bo nie widziałam się z swoją kierowniczką, więc zostawiłam wiadomość na mailu i wszyscy mają pretensje, że się u niej osobiście nie upomniałam, że zapomniała w grafiku zaznaczyć że mnie jutro nie ma, mam nadzieję że nie będzie dymu jak się jutro nie pokażę w pracy, mam podkładkę na mailu i gdzieś w firmie, o ile myszy go nie zjadły - wniosek o urlop
nie lubię takich sytuacji...