WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Widzę że jest duża szansa na zbiorowe PYK w tym tygodniu:) Trzymam kciuki!!!
LRF The Five wg Harlana Cobena polecam, polski tytuł Porzucony, Zaginięcie Remigiusza Mroza, tylko one są o zaginionych dzieciach, więc nie wiem czy temat będzie na ten czas dobry.
Inżynierka, w takim razie najlepszego!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 13:11
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie siedzę w poczekalni u.mojej gin. Mam nadzieje ze to juz ostatnia wizyta. Ale trochę się boję bo wiem że gin będzie mi w szyjce gmerać a muszę dojechać do domu ponad 20 km i wolałabym nie spowodować wypadku przez skurcze
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę że mamy zastój w pykaniach ostatnio,ale trzymam kciuki za kolejne maluchy!
My dzisiaj wychodzimy do domu. Z jednej strony cieszę się ogromnie a z drugiej strony mam ogromny niepokój
Czuje się nieprzygotowana. Martwi mnie ze mala potrafi pospac z 5 godzin bez jedzenia,a wzbudzić ja graniczy z cudem żeby coś zjadła.
Do tego dzisiaj zrobiła tak wodnista kupę ze zabrakło pampersa i pobrudzila ubranie. normalnie woda stala w pieluszce. I już się martwię czy na pewno wszystko ok.
Mówię wam moje zmartwienia urosły o milion procent od czasu ciąży a już wtedy się bardzo martwilam.
I teraz też siedzę i płacze tak naprawdę być może bez powodu..
Mam nadzieje ze w domu nam się wszystko unormuje i będę częściej do Was zaglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 13:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Mały śpi, a ja nie potrafię ogarnąć nic w domu, jakaś niemoc dzisiaj przyszła.
Na dodatek boję się tych szczepień i jak zareaguje Mały
Szczepień też się boję i cały czas rozważam, co zaszczepić i kiedy. -
Dziewczyny podłamałam się
dziś rozmawiałam z koleżanką ze studiów ona miała termin na 16 września i CC miała się stawić w piątek a tam ją odesłali bo przepełniony połozniczy przez remont teraz chodzi co 2 dzień na KTG ... i nie wiadomo kiedy ją wezmą.
W drugim szpitalu zaś nie ma ZZO ... a ja w tym pierwszym bym chciała urodzić bo sobie nie wyobrażam rodzić bez znieczulenia. Załamałam się normalnie ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinzynierka wrote:Mk dziękuję
tylko nie wiem cy sciskac nogi do jutra, zeby prezent był
Alinka u mnie zmartwienia w pierwszym tygodniu były przeogromne, nie spałam nic a nic, takie czuwanie całodobowe odstawiałam. Z tygodnia na tydzień jest odrobinke lżej. Choć nie ukrywam, że przeraża mnie mnóstwo rzeczy, kolki, szczepienia, katarki itp. Lista nie zna końca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 14:39
inzynierka lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:któraś czyta kryminały i coś poleci?
Tu fragment o kryminałach:
Kryminał:
Nie jest to mój ulubiony gatunek, ale skoro lubisz to coś tam czytałam i mogę polecić.
1. Mons Kallentfot - http://lubimyczytac.pl/cykl/72/komisarz-malin-fors
Pan, jak to pisarze kryminałów mają w zwyczaju, piszę cyklami. Tu jest osiem powieści o jednej pani komisarz.
5 pierwszych tworzy cykl – pory roku.
Teraz pisze o żywiołach.
Ja zaczęłam od 8 części, Ziemna Burza. Potem przeczytałam 5 – Wodne Anioły.
Obie łyknęłam, obie były spoko. Były takie, jak powinny być kryminały. Trzymały w napięciu, nie były oczywiste (przynajmniej dla mnie – może dla fanów gatunku byłybyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 14:50
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:któraś czyta kryminały i coś poleci?
-
nick nieaktualnyesmi wrote:Dziewczyny podłamałam się
dziś rozmawiałam z koleżanką ze studiów ona miała termin na 16 września i CC miała się stawić w piątek a tam ją odesłali bo przepełniony połozniczy przez remont teraz chodzi co 2 dzień na KTG ... i nie wiadomo kiedy ją wezmą.
W drugim szpitalu zaś nie ma ZZO ... a ja w tym pierwszym bym chciała urodzić bo sobie nie wyobrażam rodzić bez znieczulenia. Załamałam się normalnie ! -
nick nieaktualny