WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulfenstein wrote:Zawinęła go w rożek. Nie mocno, ale żeby czuł z każdej strony. I śpi.
Za namowa mamy, która stwierdziła, ze on taki malutki a łóżeczko takie ogromne
No właśnie chciałam sie pytać czy płacze i jest niespokojny mimo ze odkładasz go w tym woombie?
Zastanawiam sie nad kupnem tego ale jak wydam prawie 200 zł a młody to oleje to się pochlastamMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka01 wrote:Ulfenstein wrote:Zawinęła go w rożek. Nie mocno, ale żeby czuł z każdej strony. I śpi.
Za namowa mamy, która stwierdziła, ze on taki malutki a łóżeczko takie ogromne
No właśnie chciałam sie pytać czy płacze i jest niespokojny mimo ze odkładasz go w tym woombie?
Zastanawiam sie nad kupnem tego ale jak wydam prawie 200 zł a młody to oleje to się pochlastam
staram się nie uzywac woombie w dzien. zeby umial spac tez normalnie.
wiec teraz zawinelam go w zwykly rozek, kocyk.
a woombie coz. nie zawsze działa, jak mlodego boli brzuszek i nie moze sie zebrac do kupy to nie pomaga, ale jak chodzi tylko o zasypianie to dziala.Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Fajna jest ta butelką z Canpol haberman anyykolkowa Ja mam i jestem zadowolona.
U lekarZa ok, mam odstawić mleko bo mały ma krostki na twarzy a ja cały czas Bawarii i kawy zbożowe z mlekiem bez laktozy ale jednak kazała mi kupić herbatki laktacyjne, mały waży 3150 tydzień temu 2890 Więc ponad 200 gr w tydzień to chyba ok oczka żółte mogą być nawet do 8 tygodnia ale skórka ładna ogólnie wszystko ok o szczepieniach było trzeba wybrać
-
Dziewczyny mi tez do placzu moje dziecie wazy 4400 i na sama mysl o porodzie robi mi sie nie dobrze mam na granicy wody plodowe i podlamalam sie jak ja urodze... A najlepsze ze w szpitalu w ktorym bym chciala urodzic przyjmuja jak cos sie dzieje.... Bo malo miejsc z tytulu remontu
do meza zadzwonilam az ... Plakac mi sie chce nooooo
-
Esmi a 4400 to nie zrobia Ci cesarki?
Kiedy mialas poprzedni usg i ile wazyl maluszek? Z ciekawości bo u mnoe w 37 i 6 dniu bylo 3600 nie mam bladego pojecia ile ma w 41 tygodniu. -
nick nieaktualnyAnulka01U nas właśnie czas tej magicznej długiej drzemki, gdzie jest tylko w między czasie cyc i śpi dalej. Dlatego korzystam i idę spać. Mam godzinę, bo Filipa do 17 wzięła babcia.
Haneczka Najpierw spróbuje smoczek zamoczyć w swoim mleku. Jak to nie pomoże pójdę po espumisan...
Hania jest cycoholikiem. Wisiałaby na nim cały czas, jakby mogła. Ale fakt, że po zaciągnięciu z cyca robi się fontanna mleka już jej nie odpowiada. Bo ona nie chce jeść tylko leżeć.
LRF powinnaś skorzystać z pomocy mamy...
Bratek z jakiego miasta Ty jesteś, że tam taki natłok rodzących i ciężarnych? U nas pusto...haneczka, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem z tym woombie. Nie chce polecać
Używkę za stówę kupiłam i pewnie za niewiele mniej upchnę.
Myśle ze gdyby nie brzuszek to byłby spoko rozwiązaniem na samouspokojenie i moro. Ale przy problemach z brzuszkiem. Nie wiem. -
esmi wrote:Dziewczyny w 38 tygodniu 3500 wazyl....
-
nick nieaktualnyEsmi
nool to potezny facet, ale tez pewnie jakis vlad pomiarku trzeba brac plus, minus. U mojego synka wczoraj waga u lekarza byla 3300, a w szpitalu niby 2600 sie okaze jutro kto byl blozej bo az w taka rozbieznosc to mi sie wierzyc nie chce, bo z tego by wynikalo ze moj syn od 1.09 19.09 urosl by 200 gramow tylko wg szpitalnych pomiarow wiec smiem twierszic ze to jakas bzsura. Takze tez sie tym az tak nie sugeruj. Bedzie szzystko dobrze ja sobie ucielam mala drzemke bo jakas padnieta jestem.... -
nick nieaktualnya my znowu nie śpimy, ale jesteśmy w miarę spokojni, powyciągałam już z szafy pierwsze zabawki, bo Mały zaczyna się powoli interesować
będę musiała je też wrzucić do prania, ale póki nie ma fazy na wkładanie do buzi niech będą, chwytać też nie chwyta, co najwyżej wyciąga rączki, ale reaguje na dzwoneczki i grzechotki
no i Mozarta dla dzieci z YT zapodałam
oby nie wymyślił sobie że jedna drzemka na dzień wystarcza, ile Wasze spały w tym wieku?haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:U mnie mocny ból podbrzusza i krzyża. Ale to najpewniej nic nie znaczy.
Dzień urodzin mojego taty powoli się kończy i chyba będzie bez "prezentu". Ugotowałam zupkę jarzynową, bo za mną chodziła.
U mnie to samo.. Do tego okrutnie bolą mnie uda... Cóż... Może nie zacznę rodzic na rocznicowej kolacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny