WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehe ja 2 tygodnie temu zrobilam sobie doladnie te same zabiegi. Golenie, brwi, paznokcie ba nawet maseczke a junior dalej siedzi
No ale moze tym razem ruszy.
Kurde hormony zaczynaja sie odzywać poplakalam sie dzis bo kot zaginął. A od miesiaca jak chodze z M to ten kot zawsze w tym samym miescu nas wital a za pierwszym razem prawie go porwalam myslac ze to kot znajomej tak podobny skubaniec. Wiec codzienne spacery z M sie smialismy ze go prawie porwalam a on zawsze nas witał. A dziś na fb ogloszenie ze zaginąłbylismy go szukac z M ale 5 kilometrow i sladu nie widać.
Glupia ja ale lezki poplynely. Jutro tez pojde go szukać. -
Esmi nie przejmuj sie glowa do gory mi dzis odmówili w szpitalu usg. Bo z jakiej okazji jak wszystko jest ok na ktg. W piatek mi zrobią po przyjeciu. No i generalnie do piatku mam noe pojawiac sie w szpitalu nie ma potrzeby jak dla nich. Ale zobacze jak bede sie martwic to i tak pojade na ktg predzej nie moga mi odmówić.
-
U mnie 17 i okolice to jest jakaś godzina hormonów.
Tylko bym ryczała.
Młody zasnął na poduszce do karmienia. Ja go głaszcze i staram sie płakać tak, żeby go nie obudzic.
Post zaczęłam pisać ok 17. Niestety mamy znów jakaś masakrę.
Odłożony do łóżeczka ryczy. Tata wrócił to trochę go zajął.
Myśleliśmy ze kąpiel go wyciszy. Było niezle.
Ale potem nie chciał jeść. Szukał cyca i wypluwał.
Cały dzień wisiał na cyckach. Jak ściskam to leci mleko ale w głowie już ze wypluwa cyca bo nic nie leci.
Teraz tata próbuje go uspac.
Padam.
Cóż za dzień.
Ale wiem ze może być gorzej. Jejku.
-
MY szpital. Bilirubina z krwi 22%, zaczęla spadać podobno, bo zbadali już drugi raz. Małe cialko już z 3 razy pokłute. Mi serce pęka. Mały pod dwiema lampami plus kroplówka i druga pójdzie po tej aktualnej. Na szpitalnej wadze wynika, że przybrał jakieś 70g przez tydzień. Ja pilnuję, by mu nie spadały okulary. Morze łez juz wylałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas kąpanie poszło dobrze. Znalazłam sposób na Hanie w wodzie.. Otóż temperatura wody musi dosięgać HOT, a nie OK. Inaczej jest jej za zimno. No i przewijak na pralce a nie w pokoju.
Po kąpaniu ubrana w koszulkę, body, śpiworek i jest owinięta kocykiem. Nosiłam, pooglądała świat, najadła się i leży otulona w kokonie i śpi.... Oby tak ładnie w nocy też spała... Może potrzebuje większej dawki ciepła.
Coś Behemotka milczy... może ruszyło?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja pociumkała dwa razy pierś i śpi wtulona
dzisiaj waży 3900g, więc przybiera ładnie
A mnie jakieś przeziębienie bierze, a nie bardzo wiem, co można brać przy kp. Chyba herbata, cytrynka i tyle
Siedzę i zgłębiam szczepienia, bo na coś się trzeba zdecydować. Jutro będę dzwoniła do aptek dowiedzieć się o ceny pneumo, jak znajdę w dobrej cenie to szczepie już 4 dawki, a jak nie to czekam do roczku i zsszczepię tymi z UM.
Edit: dzieci śpią
Znalazłam pneumo Prevenar 13 za 239 zlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 20:21
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:zastanawiam się czy wziąć dziecko od męża czy niech się męczą razem?
przecież on nie może dawać mu butli co pół godziny, bo mi dziecko będzie heftać na prawo i lewo?
dlatego właśnie pytałam o te chwile aktywności, kiedy nie zawsze płacz oznacza że dziecko głodne. Bo ja obecnie też jak mała płacze to daje jej cyca. Ale moja to ma dopiero 5 dni, u Was trochę już inaczej -
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:MY szpital. Bilirubina z krwi 22%, zaczęla spadać podobno, bo zbadali już drugi raz. Małe cialko już z 3 razy pokłute. Mi serce pęka. Mały pod dwiema lampami plus kroplówka i druga pójdzie po tej aktualnej. Na szpitalnej wadze wynika, że przybrał jakieś 70g przez tydzień. Ja pilnuję, by mu nie spadały okulary. Morze łez juz wylałam.
tulę mocno. U mnie na sali leżała dziewczyna, której maleństwo miało żółtaczkę i leżało pod lampami i mi się serce krajało na jego widok. Ale powiem Ci, że u niej pierwsza noc była mega ciężka, a potem maluszek już zaczął się uspokajać. -
esmi wrote:Nie zapominaj o mnie
ale Ty też pykniesz szybciej niż ja , nawet jeśli "na siłę"
sama pewnie na październik zostanę. Chyba ze Pep mi z iespodziankę zrobi i wyskoczy jak brat , dwa dni przed terminem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny