WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze Behemottka ale cos sie nie odzywa moze pyka.Darusia wrote:To które z nas pykają w tym tygodniu? Esmi, sarcia, AJrin, ja.
Czy o którejś zapomniałam?? -
wcześniaki mają chyba jeszcze 5w1 za darmo. Tak przyjaciółki synek z 28 tyg jest szczepiony + pneumo.Little Red Fox wrote:muszę się poradzić pediatry, w czwartek idziemy na te NFZowskie wg karty szczepień, a pneumo zobaczymy
jak będą robić znowu głupie akcje, że nie wiedzą o darmowych to wtedy zacznę coś działać 
-
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Jeszcze Behemottka ale cos sie nie odzywa moze pyka.
Ja na pewno w tym tygodniu. Jak mnie wezmą w czwartek wieczorem, to nie wypuszczą bez Adasia w ramionach
Tak więc sobota lub niedziela będziemy mieli w domku naszego małego człowieczka 
Dzisiaj rozwarcie na 2 cm, kurka wodna nie wiem, jak tłumaczyć "effaced" ale jest na 70% (szyjka skrócona 70%???). Miałam trzeci masaż szyjki, już te masaże to dla mnie pikuś... masaż? ---> bring it on!
... Inna sprawa, że one guzik robią, miejmy nadzieję, że ten coś tam przyspieszy. Powiedziała, że czuje główkę pod palcami - czyli Adaś został troszkę pogłaskany, pewnie się chłopak zdziwił, bo siedzi teraz cichutko 
Jak masaż nic nie da, to plan jest taki, że o 10:30 w czwartek dzwonie upewnić się, czy jest dla nas pokoik, jak jest to lekka kolacyjka i o 00:30 wio na porodówkę, podłączają kroplówkę z płynami i leci pitocynka, co pół godziny podkręcają... i tak 6-12 godzin. Jak nie będzie wystarczających postępów to przebijają pecherz i ogólnie czarują człowieka na wolność.
A jak nie będzie pokoiku, to oddzwonią około 4 rano i wtedy jedziemy. No, to tyle updatów
Bratek, haneczka, mk83, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNo ja wlasnie sie wykapalam, umylam wlosy, zeby wiadomo
dostalam juz zastrzyk druga porcje , polozna jeszcze tetna przyjdzie posluchac no imna dzis koniec atrakcji, pojde spac odpoczywac bo glowa mnie pobolewa
emocje biora gore 
*₩jutro jeszcze wykapac bede musiala sie w plynie dezynfekujacym przed operacja i gotowa na przyjscie synka na swiat az nie wierze ze zaledwie 12-14 godzin i sie z nim spotkam szok!!! Jak to zlecialo
Darusia, agatia, violett, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo ja trzymam kciuki zeby u brzuchatek sie akcja rozwinela i malenstwa byly juz z wami
no i za szybkie i bezbolesne porody oczywiscie, na biezace relacjonujcie co sie dzieje, moze ktoras chefna zeby juteo pykac ze mna ???
Ja pewnie rano cos skrobne i przed pojsciem na cc, no a pozniej to juz wiadomo jak odpoczne odetchne to oczywiscie napisze
bedzie ze mna maz takze bedzie okej.
Wraziemco juz dzisiaj prosze mocno trzymajcie kciuki zeby wzystko bylo ok!!!
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dzieaczyny jakos mi razniej

No wlasnie to moj synus sie spieszy do nas, ze od wczoraj rozwarxie z 2cm na 4 cm,zacAl odchodzic czop sluzowy no i weekendowe bole przepowaidajace , wiadomk wolala bym zeby jeazcze posiedzial w brzuchu, ale jesli kn juz jest gotowy to i my tez jestesmy aby go przywitac, no i nie spodziawalam sie ze to juz juteo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe mój mąż dzisiaj zasnął w 30 sekund po tym jak dotknął głową poduszki
chyba się szykuje na kolejną ciężką noc. Ja mam nadzieję, że dzisiaj już spokojniej będzie.
Mała już w łóżeczku kwęka, więc pewnie za 5 minut karmienie i mam nadzieję że trochę pośpi
-
nick nieaktualnychcę NFZowskimi, nie jestem przekonana do skojarzonych...agatia wrote:Foxiu ale szczepisz tymi NFZowskimi, czy skojarzonymi, które są za free z racji wczesniactwa?
Sarci ja w ciazyr z B brałam czopki glicerynowe, ale na mnie od razu nie działały. Ale każdy organizm jest inny
My po karmieniu, ale zostało ok 50 ml w butelce, więc czekam i badam sytuację - obudzi się za kilka minut wkurzony, że nie dojadł czy będzie spał dalej? Póki co ja zajadam się swoim monte

[