WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Darusia wrote:To które z nas pykają w tym tygodniu? Esmi, sarcia, AJrin, ja.
Czy o którejś zapomniałam?? -
Little Red Fox wrote:muszę się poradzić pediatry, w czwartek idziemy na te NFZowskie wg karty szczepień, a pneumo zobaczymy
jak będą robić znowu głupie akcje, że nie wiedzą o darmowych to wtedy zacznę coś działać
-
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Jeszcze Behemottka ale cos sie nie odzywa moze pyka.
Ja na pewno w tym tygodniu. Jak mnie wezmą w czwartek wieczorem, to nie wypuszczą bez Adasia w ramionachTak więc sobota lub niedziela będziemy mieli w domku naszego małego człowieczka
Dzisiaj rozwarcie na 2 cm, kurka wodna nie wiem, jak tłumaczyć "effaced" ale jest na 70% (szyjka skrócona 70%???). Miałam trzeci masaż szyjki, już te masaże to dla mnie pikuś... masaż? ---> bring it on!... Inna sprawa, że one guzik robią, miejmy nadzieję, że ten coś tam przyspieszy. Powiedziała, że czuje główkę pod palcami - czyli Adaś został troszkę pogłaskany, pewnie się chłopak zdziwił, bo siedzi teraz cichutko
Jak masaż nic nie da, to plan jest taki, że o 10:30 w czwartek dzwonie upewnić się, czy jest dla nas pokoik, jak jest to lekka kolacyjka i o 00:30 wio na porodówkę, podłączają kroplówkę z płynami i leci pitocynka, co pół godziny podkręcają... i tak 6-12 godzin. Jak nie będzie wystarczających postępów to przebijają pecherz i ogólnie czarują człowieka na wolność.
A jak nie będzie pokoiku, to oddzwonią około 4 rano i wtedy jedziemy. No, to tyle updatówBratek, haneczka, mk83, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja wlasnie sie wykapalam, umylam wlosy, zeby wiadomo
dostalam juz zastrzyk druga porcje , polozna jeszcze tetna przyjdzie posluchac no imna dzis koniec atrakcji, pojde spac odpoczywac bo glowa mnie pobolewa
emocje biora gore
*₩jutro jeszcze wykapac bede musiala sie w plynie dezynfekujacym przed operacja i gotowa na przyjscie synka na swiat az nie wierze ze zaledwie 12-14 godzin i sie z nim spotkam szok!!! Jak to zlecialoDarusia, agatia, violett, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo ja trzymam kciuki zeby u brzuchatek sie akcja rozwinela i malenstwa byly juz z wami
no i za szybkie i bezbolesne porody oczywiscie, na biezace relacjonujcie co sie dzieje, moze ktoras chefna zeby juteo pykac ze mna ???
Ja pewnie rano cos skrobne i przed pojsciem na cc, no a pozniej to juz wiadomo jak odpoczne odetchne to oczywiscie napiszebedzie ze mna maz takze bedzie okej.
Wraziemco juz dzisiaj prosze mocno trzymajcie kciuki zeby wzystko bylo ok!!!haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dzieaczyny jakos mi razniej
No wlasnie to moj synus sie spieszy do nas, ze od wczoraj rozwarxie z 2cm na 4 cm,zacAl odchodzic czop sluzowy no i weekendowe bole przepowaidajace , wiadomk wolala bym zeby jeazcze posiedzial w brzuchu, ale jesli kn juz jest gotowy to i my tez jestesmy aby go przywitac, no i nie spodziawalam sie ze to juz juteo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe mój mąż dzisiaj zasnął w 30 sekund po tym jak dotknął głową poduszki
chyba się szykuje na kolejną ciężką noc. Ja mam nadzieję, że dzisiaj już spokojniej będzie.
Mała już w łóżeczku kwęka, więc pewnie za 5 minut karmienie i mam nadzieję że trochę pośpi -
nick nieaktualnyagatia wrote:Foxiu ale szczepisz tymi NFZowskimi, czy skojarzonymi, które są za free z racji wczesniactwa?
Sarci ja w ciazyr z B brałam czopki glicerynowe, ale na mnie od razu nie działały. Ale każdy organizm jest inny
My po karmieniu, ale zostało ok 50 ml w butelce, więc czekam i badam sytuację - obudzi się za kilka minut wkurzony, że nie dojadł czy będzie spał dalej? Póki co ja zajadam się swoim monte