WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarusia powodzenia
Trzymam kciuki:-)
A my mieliśmy dziś gościprzyjechali teście poznać wnuka.
Dostałam kwiata od nich za te trudy na porodowce i banknocik w ramach grudniowy urodzin (oni tak dają).
Już wydałam odłożyłam i zamówiłam już serwis obiadowy hihihi
Małego obkupili w ciuszki, córka zwróciła iluwage teściowej że jedno ubranko jest dla dziewczynki.
Faktycznie kolor bodziaka miętowy wykończenie damskie plus kwiatek dla ozdoby:-)
Potem poszliśmy na spacer przy okazji rosmana zachaczylismy kupiliśmy mm,pampersy bo rozmiar 2 jednak jeszcze za duży i chusteczki mokre.
A od godziny walczymy chyba z kolkami:-(
Położyłam termofor i chwilkę usnal.
Właśnie oczy otworzył dalej się prezy
Chyba z szafki wyciagne Sabina simplex:-( -
nick nieaktualnyJa pępek psikam dwa razy dziennie. Choć mówili żeby raz.
Wiecie ze dalej termoforka nie zamówiłam? Nie mogę znaleźć czasu żeby przesiąść przed kompem
A we wtorek mąż kończy urlop i jedzie do pracy. Powiem Wam ze jestem tym przerażona. Jak wyjeżdżał po porodzie córki to tak płakałam że mi oczy popuchly. Teraz martwie sie jak pogodze opiekę nad moją dwójką. Wiem ze jakoś to bedzie, ale i tak sie martwię -
Uwaga , będzie marudzenie ciężarówki wiec możecie jechać dalej
Chciałam tylko powiedzieć, że te cholerne skurcze przepowiadające to się powinny nazywać wkur***jące. Od 3 dni codziennie o 18 zaczynają się bolesne jak diabli skurcze , coraz częstsze, trwają ok minuty każdy, ja się nakręcam i co? Dupa. Aż mi się nie chce siedzieć i ich liczyć. Jeszcze dojdzie do tego ze jak przyjdą te prawdziwe to ja je oleję bo będę myślała ze to znowu te wkur***jące i z nienacka urodzę w domu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 21:19
Sabina, kamciaelcia, inzynierka, violett, Bratek, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A mialyscie po cc zastrzyki do domu w brzuch ? Bo ja dostalam do wziecia 10 zastrzykow jeszcze w domu
My byliśmy dziś u moich rodziców
Mały był grzeczny praktycznie cały czas, więc jak wróciliśmy to się zaczął płacz.
Na szczęście już śpi, najedzony, wyściskany, utulony i mi odpłynął
Za chwilę i ja pójdę w kimę, muszę tylko ogarnąć zamówienie na gemini
i dokupić brakujące rzeczy... mam wrażenie że za niedługo mała butelka będzie za mała -
nick nieaktualnystardust87 wrote:Uwaga , będzie marudzenie ciężarówki wiec możecie jechać dalej
Chciałam tylko powiedzieć, że te cholerne skurcze przepowiadające to się powinny nazywać wkur***jące
Mam tylko nadzieję ze urodzicie nim nasze dzieci pójdą do przedszkola -
Sabina wrote:Jesteś dzielna. to juz tyle trwa. Kazdy by mial disyc. A wiekszosc mezczyzn wynarla
Mam tylko nadzieję ze urodzicie nim nasze dzieci pójdą do przedszkolaSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia też muszę, póki zjada 4 miarki to się w małej butelce wszystko mieści
ale boję się, że apetyt będzie wzrastał (chociaż z jednej strony to dobrze)
zostajemy przy LOVI, kupię większą i smoczki w zapasie do niej
uciekam spać, póki Mały daje mi szansę na sen! u rodziców spał od 13 i obudził się ok 19. jak wróciliśmy tylko do domu. Od rana do tej 13. spał tyle co w samochodzieczyli praktycznie nic...
-
stardust87 wrote:Uwaga , będzie marudzenie ciężarówki wiec możecie jechać dalej
Chciałam tylko powiedzieć, że te cholerne skurcze przepowiadające to się powinny nazywać wkur***jące. Od 3 dni codziennie o 18 zaczynają się bolesne jak diabli skurcze , coraz częstsze, trwają ok minuty każdy, ja się nakręcam i co? Dupa. Aż mi się nie chce siedzieć i ich liczyć. Jeszcze dojdzie do tego ze jak przyjdą te prawdziwe to ja je oleję bo będę myślała ze to znowu te wkur***jące i z nienacka urodzę w domu...a dziś już myślałam, że to to i dupa, ucichły.
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNam dzis odpadl kikucik
Tam w srodku taki strupek zostal, u Was tez?
Oczyszczam ile sie da.
Moj maluch dzis niespokojny, caly dzien by na cycu wisial, juz jestem umeczona, mam nadzieje, ze chociaz w nocy pospi.
Sabina, jak znajdziesz fajny termofor daj znac, no tez musze zamowic, a jakis problem mam ze znalezieniem.
Dziewczyny nierozpakowane, trzymam kciuki, to juz za chwilke, choc wiem, jak sie dluzy.stardust87 lubi tę wiadomość