WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBisacz sory za lubię niechcący.
Ja mam sam simplex i podaje małemu max do mm 15 kropli nie częściej niż 3h wg zaleceń pediatry i położnej.
Jem wszystko oprócz smazonego,gazowanego.
Rzeczywiście mały pryka już się nie prezy i nie płacze.
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Ja tez jakąś jestem wyrodna matka bo mały śpi że mną w łóżku nie w swoim łóżeczku, w dzień śpi na kanapie koło mnie nie w łóżeczku.
Witamy w klubie wygodnych matek hihi
rano jednak było spanko w kolysce do samego końcaale dzień na kanapie lub w bujaczku najlepiej przespany
żabka04, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ja tez jakąś jestem wyrodna matka bo mały śpi że mną w łóżku nie w swoim łóżeczku, w dzień śpi na kanapie koło mnie nie w łóżeczku.
Witamy w klubie wygodnych matek hihi
teraz walczy z sennością, ale co uśnie to coś go budziżabka04 lubi tę wiadomość
-
czytalam wczoraj ciekawy artykul a sabsimplex i espumisanie.że to jest ta sama substancja aktywna, tylko dawkowanie sabsimplex wg niemieckiej ulotki (zresztą niemiecki i czeski espumisan tak samo) to jest 40mg przed kazdym karmieniem. a dawkowanie na polskiej ulotce to 40-80mg na dobę.
i stąd głosy, że sab simplex taki cudowny.
nie wiem ile w tym prawdy.
pani pediatra dzis wymacała brzuszek Kostka i to tak skutecznie, że zrobił kupę
i powiedziała, że wg niej jest ok. że espumisan nie zaszkodzi bo wspomaga pracę jelit, ale że dzieci po prostu muszą się nauczyć robić kupę i tyle.
mnie bardziej niepokoją te drżenia rąk. ale internety mówia, że to dość częste i w razie czego tylko jakas nieskomplikowana rehabilitacja domowa.
dziś mam dobry humor. dziecko śpi
wcoraj miał aktywność między 6 a 15, nie licząc krótkich 20-30m drzemek
dziś śpi po spacerku do przychodni.bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wlasniw czytalam ze te krople espumisam powyWj miesiaca hmmm zglupiec mozna
moj maly tez sie wlasniw prezy robi czerwony, steka az mi zal tego biednego malego czlowieczka ktory sie meczy zeby zrobic kupe
W LIDLU od 10.10 beda bodziaki z dlugim rekawem rozmiary 62-92 pom2 szt 19,99 zl jak by ktos byl zainteresowanyLittle Red Fox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:mnie bardziej niepokoją te drżenia rąk. ale internety mówia, że to dość częste i w razie czego tylko jakas nieskomplikowana rehabilitacja domowa.
ale jak byliśmy u lekarza, to gość sprawdzał u niego napięcie mięśniowe i inne odruchy i wychodzi że póki co wszystko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A mam pytanako gdzie dostane dla malego czapeczki takie na teraz ?? Moze macie jakoes sprawdzone i polecicie to pozniej skoczw kupic bo musze nabyc jeszcze kombinezon zimowy i chcialam sie rozejrzeć gdzie warto podjechac
ale że jestem wyrodną matką to nie zakładam dziecku czapeczki
u nas niemal wiosennie jest, zakładam jak już naprawdę chłodno się robi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny