WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin wrote:Kamcia, Zabcia dzieki za pocieszenie.
Bo ja siedze i placze nad kazdym dokarmianiem a od godziny tak mi hormony uderzyły, ze zanosze sie szlochem.
Boze dopiero teraz wiem co przeszlas LRF!!!
Czytajac prędzej wspolczulam i podziwiałm twoja walkę ale teraz dopiero na własnej skórze rozumiem jak to ciężko. -
nick nieaktualny
-
Mój raz chowa kciuki a raz nie.
A jak sie rozpoznaje asymetrię w warunkach domowych?
Plus pytanie o smoczek.
Dałam małemu na spróbowanie. Czy nie wypluje.
Nie wypluł. Leży spokojnie i ciumka.
I tu pytania:
Smoczka sie daje jak płacze? Np w wózku?
Czy po co?
Do usypiania?
-
Ulfenstein wrote:Mój raz chowa kciuki a raz nie.
A jak sie rozpoznaje asymetrię w warunkach domowych?
Plus pytanie o smoczek.
Dałam małemu na spróbowanie. Czy nie wypluje.
Nie wypluł. Leży spokojnie i ciumka.
I tu pytania:
Smoczka sie daje jak płacze? Np w wózku?
Czy po co?
Do usypiania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak Was tak czytam to czeka mnie niezła przeprawa brzuszkowa pamiętam, że Kuba też mial koleczki i potrafił dobrą godzinę płakać ale ja zawsze jego na brzuszek kładłam i zasypiał. Mam bobiotic forte ale jak będzie tragicznie to kupię espunisan
AJrin dasz sobie radę wrócicie do domu to od razu poczujesz ulgę i mały będzie spokojniejszy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFoxik
a co tam .... na tapczanie siedzi len nic nie robi caly dzien !!! Kochana wykonujesz bardzo ciezka prace od lipca i nie daj sobie wyrzutow sumienia ze sie lenisz bo odpoczynek tez ci jest potrzebny i masz do tego prawo. A pieluchy nie zajac nie uciekna. Ja tam odkad maly jest z nami 9 dni pranie robilam ale nic nie prasowalam i nie mam zamiaru wszystko poskladalam do szafy i finito combede sobie robote robic jesli za 5 minut znow to wszystko bedzie brudne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoo, ubranka też przydałoby się pochować do szafy.
jestem po dwóch kawach i nadal czuję się mega senna...
jutro jedziemy w gości, przez te płacze i kolki Małego boję się aż do ludzi z nim wychodzićwszyscy mówią że kolki tylko wieczór i w nocy, a mój się męczy w dzień, a późnym popołudniem i wieczorem to już chyba po całym dniu jest zmęczony wszelkimi bodźcami i tym że sam jest senny, ale będzie walczył z własną niemocą
-
a my po spacerku-słońce wyszło
weszliśmy do pepco (kupiłam kurteczkę na przyszła jesień), bylismy w lidlu
zakocghałam sie w tym zabezpieczeniu przed przeciagami
cudeńko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c705596f1d14.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74b7a3d38c39.jpg
teraz pędzę na korepetycjeLittle Red Fox, żabka04, martta, mk83, Skali89, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia, no tak zapomniałam że na MM się hoduje wielgachne dzieci
cieszy mnie to, że ładnie przybiera, nawet nie żałuję że nie kp, choć jak Smoczątko zaczyna coraz więcej jeść to będę potrzebować dofinansowania na mleko. Dobrze że na gemini lub feedo jest dużo taniej niż w rossku lub marketach, a póki co odpukać nie potrzebuje specjalistycznych. U nas ta duża paczka starcza średnio na tydzień, choć rano od kilku dni domaga się dodatkowej miarki, w ciągu dnia i w nocy nadal 4 miarki.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:a my po spacerku-słońce wyszło
weszliśmy do pepco (kupiłam kurteczkę na przyszła jesień), bylismy w lidlu
zakocghałam sie w tym zabezpieczeniu przed przeciagami
cudeńko
teraz pędzę na korepetycje
Fajne to.
W gazetce wyglądało to nieciekawie.
A i ciebie Kamcia na oknie naprawdę rewelacja wygląda
Ja też na podwórku.
Musiałam małego rozbierać bo nie chciał usunąć i się darl.
Rozegrałam go i śpi od godziny i ulał mm chyba za bardzo w wózku go wytarmosilo :-(albo za dużo zjadł bo całe 80ml zjadł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 21:36
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny