X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, wypada jutro dwa tygodnie. Ciągle się zastanawiam czy dobrym system go szczepię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas położna przychodzi tak na 30 minut, waży małą, ogląda kupę - jeśli jest, przygląda się ciemiączku i skórze.\

Byliśmy 20 minut na spacerze, bo nawet nie wiało, ale zaczęło padać i trzeba było wracać, więc hartuję małą przy otwartym balkonie w pajacu welurowym, bluzie polarowej i czapce cieplejszej. Do tego kocyk do regulacji.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś spacer odpuszczamy bo po prostu nie ma na to czasu . Miałam do wyboru spacer
    Albo bez ale za to zjadłam, wykapalam się (golenie do gin ), potem korepetycji full,wrócę na kąpiel małego i szykowanie do spanka
    A pogoda i tak się już psuje

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, właśnie nie wiem, nie obeznałam się za dobrze w temacie, 22.09 mieliśmy 5w1, a 6.10 kazali przyjść na pneumo. Jak przeczytałam ulotkę to myślałam że ta przerwa 6 tygodni dotyczy pierwszej i drugiej dawki tej 5w1 .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia namówiłaś mnie do zarezerwowania wizyty u gina. Tak więc za 2 tygodnie.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka
    Tak naprawdę to mąż nalegał z lekarzem :D
    No i przy okazji wezmę zaświadczenie do becikowego

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Macioszczyczka
    Tak naprawdę to mąż nalegał z lekarzem :D
    No i przy okazji wezmę zaświadczenie do becikowego

Mi zaświadczenie wypełniła położna.

My daliśmy sobie z mężem radę bez lekarza, ale fakt, że ja to trochę inny przypadek - nie cc, zero nacięć. :D
    Edit - jak ordyntor przychodził do mnie n obchód to słyszałam "to ta pani co nie rodziła".

Teraz idę bardziej w kierunku antykoncepcji. Mam nadzieję, że rząd mi głowy nie urwie ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, mam nadzieję że będzie ok ;)
    mojemu od dwóch dni się tak spanie włączyło i w między czasie takie aniołek, że aż mi się nudzi o.O

wieczorne płacze zaczynają się ok godz. 18. jak już mąż wraca z pracy. Później chodzi taki zdenerwowany, ja mu wczoraj dałam Bąbla do noszenia, a sama poszłam toaletę szorować i wielce zdziwiony, że mnie na sprzątanie o 19. wzięło. My niestety toaletę mamy na klatce, a w dzień nie chcę zostawiać Fifiego samego na mieszkaniu to czekałam na męża. Będzie trzeba przy okazji remontu łazienki kibelek wrzucić, żeby nie trzeba było wychodzić ;D

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka, ja się ostatnio z mężem śmiałam, że chyba powinniśmy zrobić zapas póki rządowi nie odwali ;D z drugiej strony dobrze że mamy blisko do czeskiej granicy ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF to na grubszym posiedzeniu niezłe echo idzie..:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Macioszczyczka, ja się ostatnio z mężem śmiałam, że chyba powinniśmy zrobić zapas póki rządowi nie odwali ;D z drugiej strony dobrze że mamy blisko do czeskiej granicy ;D

Gorzej jak na bramkach z tego powodu będą prześwietlać. ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka, to teraz się będzie szmuglować zupełnie innym towarem ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:16

kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Mi zaświadczenie wypełniła położna.

My daliśmy sobie z mężem radę bez lekarza, ale fakt, że ja to trochę inny przypadek - nie cc, zero nacięć. :D
    Edit - jak ordyntor przychodził do mnie n obchód to słyszałam "to ta pani co nie rodziła".

Teraz idę bardziej w kierunku antykoncepcji. Mam nadzieję, że rząd mi głowy nie urwie ;D

też mąż kazał brać receptę :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem jak sobie założę spirale to co? Jak będą mnie podejrzewać to skierują mnie do śledczego na USG??:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak już bardziej co niektórym ludziom się rzuci na mózg, uciekniemy ;)
    mamy blisko, do rodziny nie będzie daleko, życie nie jest takie drogie jak w innych zakątkach Europy. Tylko ja jestem taka przywiązana do swojego miasta ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ciekawa jestem jak sobie założę spirale to co? Jak będą mnie podejrzewać to skierują mnie do śledczego na USG??:D
    a później będą domy przeszukiwać i sprawdzać czy w szafkach nie ma ukrytych gumek lub pigułek, tak jak niedawno słyszałam że listonosz może sprawdzić czy w domu nie ma TV, za którego nie płacimy ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 7.11 wizyte konttolna pomporodzie u gina to tez zaraz o anty bede gadac, mtym razem chyba tez spirale na 5 lat zaloze i z glowy :) ile teraz kosztuje spirala bo 4 lata temu 1000 zl bylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

haha to sie usmialam z tym listonoszem sprawdzsjacym tv xD a kto by go do domu wpuscil :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja mam 7.11 wizyte konttolna pomporodzie u gina to tez zaraz o anty bede gadac, mtym razem chyba tez spirale na 5 lat zaloze i z glowy :) ile teraz kosztuje spirala bo 4 lata temu 1000 zl bylo

Jak z hormonem to od 700 do 1000. Ja biorę miedziową za 300

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wróciliśmy od neonatolog.
    Zajebista pani doktor. W końcu dobre wrażenie.
    Przychodnia oczywiście młyn. Za dużo dzieci jak dla mnie. Takich dużych, chodzących.

Pani dr kazała sie nie martwi. Ona żadnego złego napięcia (ani w jedna ani w druga stronę) nie widzi.
    Młody spoko. Jedynie ma lekkie odparzenie i zaleca sudokrem.
    Za dwa tygodnie morfologia - bo mała waga urodzeniowa.

Sama zadzwoniła do działu usg nas umówić na wizytę!!! Wow!
    Mamy usg brzuszka i głowy 31.10.
    Kontrole 30.11.

Teraz tylko sie zastanowić czy prywatnie tez chodzić. Bo prywatnie usg brzucha mam już na sobotę.

mlody teraz przysypia przy cycu. Bardzo był dzielny :)

A ja jestem potwornie głodna. Zszedł ze mnie stres.

nick nieaktualny, kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, martta, nick nieaktualny, Skali89, nick nieaktualny, Anulka01, bbeczka91 lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 2602 2603 2604 2605 2606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: