WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas położna przychodzi tak na 30 minut, waży małą, ogląda kupę - jeśli jest, przygląda się ciemiączku i skórze.\
Byliśmy 20 minut na spacerze, bo nawet nie wiało, ale zaczęło padać i trzeba było wracać, więc hartuję małą przy otwartym balkonie w pajacu welurowym, bluzie polarowej i czapce cieplejszej. Do tego kocyk do regulacji. -
Dziś spacer odpuszczamy bo po prostu nie ma na to czasu . Miałam do wyboru spacer
Albo bez ale za to zjadłam, wykapalam się (golenie do gin ), potem korepetycji full,wrócę na kąpiel małego i szykowanie do spanka
A pogoda i tak się już psuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Macioszczyczka
Tak naprawdę to mąż nalegał z lekarzem
No i przy okazji wezmę zaświadczenie do becikowego
Mi zaświadczenie wypełniła położna.
My daliśmy sobie z mężem radę bez lekarza, ale fakt, że ja to trochę inny przypadek - nie cc, zero nacięć.
Edit - jak ordyntor przychodził do mnie n obchód to słyszałam "to ta pani co nie rodziła".
Teraz idę bardziej w kierunku antykoncepcji. Mam nadzieję, że rząd mi głowy nie urwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:10
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia, mam nadzieję że będzie ok
mojemu od dwóch dni się tak spanie włączyło i w między czasie takie aniołek, że aż mi się nudzi
wieczorne płacze zaczynają się ok godz. 18. jak już mąż wraca z pracy. Później chodzi taki zdenerwowany, ja mu wczoraj dałam Bąbla do noszenia, a sama poszłam toaletę szorować i wielce zdziwiony, że mnie na sprzątanie o 19. wzięło. My niestety toaletę mamy na klatce, a w dzień nie chcę zostawiać Fifiego samego na mieszkaniu to czekałam na męża. Będzie trzeba przy okazji remontu łazienki kibelek wrzucić, żeby nie trzeba było wychodzićagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Macioszczyczka, ja się ostatnio z mężem śmiałam, że chyba powinniśmy zrobić zapas póki rządowi nie odwali
z drugiej strony dobrze że mamy blisko do czeskiej granicy
Gorzej jak na bramkach z tego powodu będą prześwietlać.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Mi zaświadczenie wypełniła położna.
My daliśmy sobie z mężem radę bez lekarza, ale fakt, że ja to trochę inny przypadek - nie cc, zero nacięć.
Edit - jak ordyntor przychodził do mnie n obchód to słyszałam "to ta pani co nie rodziła".
Teraz idę bardziej w kierunku antykoncepcji. Mam nadzieję, że rząd mi głowy nie urwie
też mąż kazał brać receptę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Ciekawa jestem jak sobie założę spirale to co? Jak będą mnie podejrzewać to skierują mnie do śledczego na USG??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Ja mam 7.11 wizyte konttolna pomporodzie u gina to tez zaraz o anty bede gadac, mtym razem chyba tez spirale na 5 lat zaloze i z glowy
ile teraz kosztuje spirala bo 4 lata temu 1000 zl bylo
Jak z hormonem to od 700 do 1000. Ja biorę miedziową za 300 -
My wróciliśmy od neonatolog.
Zajebista pani doktor. W końcu dobre wrażenie.
Przychodnia oczywiście młyn. Za dużo dzieci jak dla mnie. Takich dużych, chodzących.
Pani dr kazała sie nie martwi. Ona żadnego złego napięcia (ani w jedna ani w druga stronę) nie widzi.
Młody spoko. Jedynie ma lekkie odparzenie i zaleca sudokrem.
Za dwa tygodnie morfologia - bo mała waga urodzeniowa.
Sama zadzwoniła do działu usg nas umówić na wizytę!!! Wow!
Mamy usg brzuszka i głowy 31.10.
Kontrole 30.11.
Teraz tylko sie zastanowić czy prywatnie tez chodzić. Bo prywatnie usg brzucha mam już na sobotę.
mlody teraz przysypia przy cycu. Bardzo był dzielny
A ja jestem potwornie głodna. Zszedł ze mnie stres.Macioszczyczka, kamciaelcia, sarcia123, Sabina, Little Red Fox, mysza0406, martta, żabka04, Skali89, bisacz, Anulka01, bbeczka91 lubią tę wiadomość