WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Inzynierka jak tam lezysz pod oxy? Ja tu normalnie co chwila sledze czy już poszło 3 mam kciuki.
Haneczka dzieki za patent z mizianiem brzuszka czy jest zasada w ktora strone? W senie jak wskazówki zegara bedzie ok?
Mlody leży w bujaczku i zero myśli o smapniu ale bez bujania wyje. Majatek strace na te baterie cos czuje. Ale mam spokuj i moge was nadrobić i popisać.
My jutro do pediatry z młodym kurde mam nadzieje, że pogoda ciut sie poprawi.
A w piatek na zdjecie szwów ciekawe co powiedza na tą rope z jednej strony no nadal mam polożna mowila, że jest ok troche może sie pojawić a rana nie jest zaogniona poprostu troche zle mnie zszyli na zakładke skóre mam w jednym miejscu.
No zobaczymy co powiedzą w szpitalu.inzynierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypołożna była u nas raz i wpisała w notatkach "karmi piersią na żądanie" haha, będzie pamiątka
Maleństwo się obudziło, czas na mleczko. Jest sukces bo już daje się ładnie przewijać, nawet stópki i brzuszek daje ucałować i się tak szybko nie złościhaneczka, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Oj dziwnie ja 2 test mialam 9 godzin i podkrecili mi oxy do 8 i trzymali na 8 az 3 godziny. A nie pojawił sie ani jeden skurczybyk w tym czasie.
-
AJrin wrote:Inzynierka jak tam lezysz pod oxy? Ja tu normalnie co chwila sledze czy już poszło 3 mam kciuki.
Haneczka dzieki za patent z mizianiem brzuszka czy jest zasada w ktora strone? W senie jak wskazówki zegara bedzie ok?
Mlody leży w bujaczku i zero myśli o smapniu ale bez bujania wyje. Majatek strace na te baterie cos czuje. Ale mam spokuj i moge was nadrobić i popisać.
My jutro do pediatry z młodym kurde mam nadzieje, że pogoda ciut sie poprawi.
A w piatek na zdjecie szwów ciekawe co powiedza na tą rope z jednej strony no nadal mam polożna mowila, że jest ok troche może sie pojawić a rana nie jest zaogniona poprostu troche zle mnie zszyli na zakładke skóre mam w jednym miejscu.
No zobaczymy co powiedzą w szpitalu.
Tak, smyram zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara:) ale tak bardzo delikatnie opuszkami palców. I od razu słychać pierdy i kupa bęc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Oj dziwnie ja 2 test mialam 9 godzin i podkrecili mi oxy do 8 i trzymali na 8 az 3 godziny. A nie pojawił sie ani jeden skurczybyk w tym czasie.
-
haneczko
mąż włąsnie z kocykiem małego z garnął z kanapy i z tym kocykiem położył w kolysce (Piotrus nawet się nie przebudził)pytanie ile czasu tak się nabierze
a patent z koszulka próbowałam zastosować i niestety nie dzialapewnie dlatego, ze moja koszulka nie pachnie mleczkiem
haneczka lubi tę wiadomość
-
Ajrin u mnie jak sie huśtawka wyłączy po jakimś czasie to tez jest ryk. Nie żałuję ze kupiłam samo bujającą sie, ale tez plusem jest ze jest na zasilacz do prądu lub na baterie. Wiec ja zabulę na prąd:P
No ale moja huśtawka lionelo jest za głęboka dla noworodka, wiec sobie wsadziłam wkładkę redukującą którą dostałam do fotelika do karmienia chicco i nigdy nie używałam. Pasuje jak ulał. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój nie cierpi leżenia na brzuchu, po chwili płacze. Tylko po jedzeniu lubi sobie leżeć na klatce mojej lub męża. W nocy ładnie zasypia za to do południa jest z tym problem sam poleży może z 5 minut a potem w ryk, dobrze jest tylko na rękach i to najlepiej w pionowej pozycji i chodzić po domu.
Dziewczyny jak dzieliłyście czopki glicerynowe przed podaniem dziecku? Mały ma problemy z kupką i chciałabym wiedzieć w razie czego jak podać.
U nas położna była już 3 razy (w książeczce wpisała 4) i mówi, że będzie do nas jeszcze zaglądać. Jej wizyta trwa średnio 40min ale to bardzo fajna i pomocna kobietka.
Inżynierka trzymam kciuki żeby w końcu poszło. -
nick nieaktualnyhaneczka wrote:A gdzie to sie wpisuje? Ktos na to patrzy w ogóle?
Z pierwszym synkiem była też tylko raz u nas.
W ksiazecske zdrowia dziecka episuje kazda wizyte tam gdzie jest haslo opieka poloznicz od 1-6 tygodniahaneczka lubi tę wiadomość
-
inzynierka wrote:W poniedziałek miałam test 3 godz. Dziś chyba godzinę, oxy podawana przez lekarza strzykawka. Mówili na to mały test. Chyba zaczynają mówić o cesarce, jutro albo piątek o ile dobrze podsluchalam.
jak by sie nie skończyło to życzę szybkiego powrotu do zdrówka.
-
nick nieaktualny