X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Angela a nie masz w pobliżu marketu? :D

Mam ale córa śpi :P Jakoś sobie poradzę. Na pocieszenie zjem chałkę z nutelą :P

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ten makaron..... O jezu! Orgazm! Jestem szczęśliwa. :D
    Mój to jada to pałeczkami ....jak makaron napuchnie

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis czytalam że przy bolach porodowych pomaga masturbacja...ja sobie siebie nie wyobrażał w trakcie boli porodowych tarmosze dzyndzla by ukoic ból ;)

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio kupiłam sobie chińszczyznę od prawdziwego Azjaty w budce, a później umierałam na drugi dzień, więc takie rzeczy to teraz tylko w chińskiej restauracji :P

polećcie jakiś lekki, ale nie głupi film :)

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamna chodzi kfc a z niego mega box tam jest piers z kurczaka , skrzydelka , udko i frytki . Uwielbiam jutro moze skocze :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Zamna chodzi kfc a z niego mega box tam jest piers z kurczaka , skrzydelka , udko i frytki . Uwielbiam jutro moze skocze :)

Ja w ciąży z córką mogłam jeść kfc kubełek 11/11 :D A teraz mc donald.. może jednak doktorek ma racje i synek siedzi :D

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja ostatnio kupiłam sobie chińszczyznę od prawdziwego Azjaty w budce, a później umierałam na drugi dzień, więc takie rzeczy to teraz tylko w chińskiej restauracji :P

Lekki nie jest, ale bardzo bardzo dobry POKÓJ.

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

Ja jak chcę jakiś lekki, pozytywny film w bardzo prostej formule to wracam do Listów do Julii ze względu na włoskie klimaty, które uwielbiam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Lekki nie jest, ale bardzo bardzo dobry POKÓJ.
    Właśnie mam już na komputerze i czeka na odtworzenie:)

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela chciałam to ostatnio oglądam, ale przyjaciółka powiedziała, że absolutnie nie powinnam tego oglądać w ciąży, bo film jest smutny, ostatnio popłakałam się na zwiastunie "Księgi dżungli", nie jetem pewna czy tak rozchwiana emocjonalnie sobie poradzę, ale to chyba nawet w kinach jeszcze leci?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja jak chcę jakiś lekki, pozytywny film w bardzo prostej formule to wracam do Listów do Julii ze względu na włoskie klimaty, które uwielbiam.
    ten już widziałam :) bardzo uroczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Angela chciałam to ostatnio oglądam, ale przyjaciółka powiedziała, że absolutnie nie powinnam tego oglądać w ciąży, bo film jest smutny, ostatnio popłakałam się na zwiastunie "Księgi dżungli", nie jetem pewna czy tak rozchwiana emocjonalnie sobie poradzę, ale to chyba nawet w kinach jeszcze leci?

Można online już obejrzeć. Ale czy smutny? Nie chce zdradzać ale tak nie jest wesoły ale pozytywnie się kończy.

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno lepszy wybór z oskarowych, niż "zjawa" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ten już widziałam :) bardzo uroczy :)
    Jest absurdalnie przewidywalny, a mimo to lubię go czuję się lekko po nim, a poza tym lubię patrzeć na Amandę.

W takim razie absolutnie fenomenalny - Nietykalni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:

W takim razie absolutnie fenomenalny - Nietykalni.

Lubie!

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mam jeden film na którego obejrzenie czekam już 2 rok, po tej ciąży usiądę i go obejrzę.Teraz nikomu z Nas nie pozwalam! http://www.filmweb.pl/film/Od+pocz%C4%85tku-2014-638554
    to absolutnie nieodpowiednia pozycja dla kobiet w ciąży :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    to absolutnie nieodpowiednia pozycja dla kobiet w ciąży :O

Dlatego czekam na ten film 2 lata.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio widziałam całkiem lekki i przyjemny film "Praktykant" z Robertem De Niro i Anne Hathaway :) na weekendowy wieczór całkiem ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja ostatnio widziałam całkiem lekki i przyjemny film "Praktykant" z Robertem De Niro i Anne Hathaway :) na weekendowy wieczór całkiem ok :)
    Ooo akurat ostatnio to oglądałam, serio, ale mi się średnio podobał, troszkę mnie znudził, nie był zły, ale czegoś mi zabrakło:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ooo akurat ostatnio to oglądałam, serio, ale mi się średnio podobał, troszkę mnie znudził, nie był zły, ale czegoś mi zabrakło:)

Też oglądałam i jakoś mnie nie zachwycił mimo że był tam De Niro :P A bardzo go lubię.

Teraz poluje na "Co Ty wiesz o swoim dziadku?" ale jeszcze nigdzie nie ma :(

‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ