WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Zamna chodzi kfc a z niego mega box tam jest piers z kurczaka , skrzydelka , udko i frytki . Uwielbiam jutro moze skocze
Ja w ciąży z córką mogłam jeść kfc kubełek 11/11A teraz mc donald.. może jednak doktorek ma racje i synek siedzi
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja ostatnio kupiłam sobie chińszczyznę od prawdziwego Azjaty w budce, a później umierałam na drugi dzień, więc takie rzeczy to teraz tylko w chińskiej restauracji
polećcie jakiś lekki, ale nie głupi film
Lekki nie jest, ale bardzo bardzo dobry POKÓJ.Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja ostatnio kupiłam sobie chińszczyznę od prawdziwego Azjaty w budce, a później umierałam na drugi dzień, więc takie rzeczy to teraz tylko w chińskiej restauracji
polećcie jakiś lekki, ale nie głupi film
Ja jak chcę jakiś lekki, pozytywny film w bardzo prostej formule to wracam do Listów do Julii ze względu na włoskie klimaty, które uwielbiam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela chciałam to ostatnio oglądam, ale przyjaciółka powiedziała, że absolutnie nie powinnam tego oglądać w ciąży, bo film jest smutny, ostatnio popłakałam się na zwiastunie "Księgi dżungli", nie jetem pewna czy tak rozchwiana emocjonalnie sobie poradzę, ale to chyba nawet w kinach jeszcze leci?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela chciałam to ostatnio oglądam, ale przyjaciółka powiedziała, że absolutnie nie powinnam tego oglądać w ciąży, bo film jest smutny, ostatnio popłakałam się na zwiastunie "Księgi dżungli", nie jetem pewna czy tak rozchwiana emocjonalnie sobie poradzę, ale to chyba nawet w kinach jeszcze leci?
Można online już obejrzeć. Ale czy smutny? Nie chce zdradzać ale tak nie jest wesoły ale pozytywnie się kończy.Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mam jeden film na którego obejrzenie czekam już 2 rok, po tej ciąży usiądę i go obejrzę.Teraz nikomu z Nas nie pozwalam! http://www.filmweb.pl/film/Od+pocz%C4%85tku-2014-638554
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja ostatnio widziałam całkiem lekki i przyjemny film "Praktykant" z Robertem De Niro i Anne Hathaway
na weekendowy wieczór całkiem ok
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ooo akurat ostatnio to oglądałam, serio, ale mi się średnio podobał, troszkę mnie znudził, nie był zły, ale czegoś mi zabrakło:)
Też oglądałam i jakoś mnie nie zachwycił mimo że był tam De NiroA bardzo go lubię.
Teraz poluje na "Co Ty wiesz o swoim dziadku?" ale jeszcze nigdzie nie ma