WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się
Ja po drzewie wlazilam i zejść nie mogłam hahaha a potem w biedronce podłogę mylam pracowałam tam hahahha
Mieliśmy jechać do Auschwiz ale autostrada zamknięta i zrezygnowałem bo przez korki wróciliśmy w nocy
Mieliśmy gdzieś bliżej jechać ale deszcz u mbie się rozpadal i chyba nici z każdej wycieczki wrrr
Miłej niedzieli:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Witam się
Ja po drzewie wlazilam i zejść nie mogłam hahaha a potem w biedronce podłogę mylam pracowałam tam hahahha
Mieliśmy jechać do Auschwiz ale autostrada zamknięta i zrezygnowałem bo przez korki wróciliśmy w nocy
Mieliśmy gdzieś bliżej jechać ale deszcz u mbie się rozpadal i chyba nici z każdej wycieczki wrrr
Miłej niedzieli:-) -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja swojego do kina bym wyciągła, ale nie wiem jaki repertuar, sprawdzę jak wrócę, bo jak ma siedzieć i grać całe popołudnie to tylko awaria prądu go odciągnie od komputera
Mojego odciągnęłabym od kompa jakbym zmieniła się w 20kg karpia
W co gra Twój m.? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Witam sie
slabo sie wyspalam, bo pozno poszlam spac, gosci mielismy - hit wieczoru ze zapomnialam wyjac z lodowki salatke gyros, wiec ide ja zpalaszowac na sniadanie. Skleroza nie boli :p
Macioszczyczka nie zamieniaj sie w karpia!
Przu tej ilości jedzenia prędzej będę hipopotamem ;P
-
nick nieaktualny
-
miniaturka31 wrote:A ja polecam once. Przyjemny, romantyczny. Przy okazji cudowny Glen i jego muzyka!!!
Kiedyś, jak byłam smutna, miałam depresje i brak chęci do życia to
Once i muzyka Glena to był motyw przewodni mojego życia.
W czwartek był koncert i kolega sie mnie pytał czy idę. No a ja wyrosłam ze smętow. Jestem szczęśliwa
(Plus tłum śmierdzących i prychajacych ludzi - nieee)
Ale film dobry. Chociaż tez wzruszający, nie dla tych co płaczą na reklamachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 09:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez w lozku! Ale po sniadaniu.
Dzierzba dolalaczam do klubu lezenia ze skacowanym facetem.
Padl mi!!! Z alkomatem w reku w ciagu 5minut chrapal! Od rana wietrze chalupe...
Dzis prosze trzymac kciuki! 2 egzaminy mam i spowiedz u promotora.
Milej niedzieli :*A_n_k_a_80, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:Witam sie niedzielnie:) U mnie nareszcie rodzinka w komplecie, zaraz mi lepiej:)
Ostatnio mam kłopoty z wyproznianiem:( muszę kupić ziółka na trawienie bo sie wykończę. Wszystko przez to cholerne żelazo w Elevicie.
Ksosia kciuki zaciśnięte.Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Witam sie i ja
przed chwila przegladalam usg mojej corci (z kciukiem w buzi) i tak sie zastanawiam czy moze druga sie szykuje czy jednak chlopak bedzie,ale wymiary diametralna roznica w tym samym tygodniu 12t3d (corcia) miala 59,3mm a teraz (drugie) ma w 12t5d 65,8mm.. tak mnie ciekawosc zżera z poznaniem plci,ze probuje sie doszukac w jakis sposob
Podobno jest tak, że drugie jest większe.
Ale jeżeli tak będzie to urodzę kloca w przedziale 4-4,5kg:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny