X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little może 50 twarzy Greya;);):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie też nieco przeciętny, bo dość cukierkowy, przewidywalny, ale lubię i Roberta i Anne, więc można obejrzeć, a mój mózg póki co nie przetwarza głębszych treści, mam nadzieję że się to wkrótce zmieni. A tak na poważnie ostatnio byłam w kinie na "Zwierzogrodzie" i to jedna z lepszych animacji jakie widziałam dotychczas - wybrałam się z przyjaciółką i byłyśmy jedyne, które przyszły bez dziecka, no można tak powiedzieć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 20:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    dla mnie też nieco przeciętny, bo dość cukierkowy, przewidywalny, ale lubię i Roberta i Anne, więc można obejrzeć, a mój mózg póki co nie przetwarza głębszych treści, mam nadzieję że się to wkrótce zmieni. A tak na poważnie ostatnio byłam w kinie na "Zwierzogrodzie" i to jedna z lepszych animacji jakie widziałam dotychczas - wybrałam się z przyjaciółką i byłyśmy jedyne, które przyszły bez dziecka, no można tak powiedzieć :D
    Ej no jak bez dziecka?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla bez takiego dziecka na zewnątrz :D ale kto by to wiedział?

Magdziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki napiszcie blondynce jak ustawić suwaczek. W co po kolei wejść?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapominajka wrote:
    Dziewczynki napiszcie blondynce jak ustawić suwaczek. W co po kolei wejść?
    ustawienia - społeczność - Twój podpis na forum
    link pobierasz z strony na której generujesz suwaczek, możesz kliknąć w któryś z naszych suwaczków i zostaniesz przekierowana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje:)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczorem. Dzień zaliczony i zakończony awanturą z teściową o arabów. Synuś zdrowieje, jutro zgarniamy go do domku. :) Oglądamy z moim ksw i popijam lecha free. Mniam ;) Fajne brzuszki macie, mnie też zaczęło wywalać już, a perspektywa 120 cm w pasie mnie przeraża. Chyba muszę podnośnika poszukać na allegro. Chwalić się nie będę na razie bęckiem. Zdziadział mi humor.

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc.Zasypiam

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie tez juz czas . Dobranoc . Spokojnej nocy maminki ❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 21:39

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę i oglądam wybuchowa para na tv puls:) wesoło:)

_izunia_ lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio na wieczór czuje że puchną mi całe ręce i nogi.. Obejrzeliśmy z Fifim małych gigantów i się przytulamy teraz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:00

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już też powoli odpływam, więc uciekam do łóżka :) dobranoc mamusie!

• miniaturka31 Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam once. Przyjemny, romantyczny. Przy okazji cudowny Glen i jego muzyka!!!

Tęsknimy 29.05.2015
    10 tc.
    oar83e3k2d9rg7wq.png
  • Moonicorns Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2016, 03:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mam jeden film na którego obejrzenie czekam już 2 rok, po tej ciąży usiądę i go obejrzę.Teraz nikomu z Nas nie pozwalam! http://www.filmweb.pl/film/Od+pocz%C4%85tku-2014-638554

Oglądałam ten film jakis rok temu i rownież zdecydowanie odradzam kobietom w ciazy go ogladac. Ja sie nim skatowałam.
    .

f2w3ugpj6tnh1br3.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanki, idę spać.

Tak cichutko poproszę, żeby przykrych filmów nie polecać, bo potem idę sprawdzać o co chodzi i też mi się przykro robi :(

Mąż mi powiedział, że świruję. Przedwczoraj cały dzień uczyłam go co to przezierność u maluszka i co tam trzeba wiedzieć (jakby co), a dzisiaj cały dzień nawijam o kątach nachylenia siurka. Chyba ma chłop już dość, a ja po prostu nie mogę się powstrzymać :) Takie malutkie, kochane ludziąko, rączki, nóżki, paluszki... i to MOJE!!! :)

Sabina, _izunia_, YvonnElizabeth, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamusie, ja sobie kawkuję, a mam też w planach podjechać do smyka, wczoraj jak byliśmy w lumpku ogromny wybór ciuszków dla maluszka był, więc pewnie tam też będziemy kompletować wyprawkę - klasyczne, białe body za 2-3 zł, śpiochy, pajacyki, bluzeczki za ok 6-10 zł, tylko będzie trzeba dobrze szukać, bo z tym to różnie - czasem jest coś wyjątkowo ładnego, a czasem coś czego nawet nie warto brać do ręki i nadal nie mogę przeboleć tej bluzeczki z reniferami, po co słuchałam męża?? Szkrab miałby na gwiazdkę :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Koleżanki, idę spać.

Tak cichutko poproszę, żeby przykrych filmów nie polecać, bo potem idę sprawdzać o co chodzi i też mi się przykro robi :(

Mąż mi powiedział, że świruję. Przedwczoraj cały dzień uczyłam go co to przezierność u maluszka i co tam trzeba wiedzieć (jakby co), a dzisiaj cały dzień nawijam o kątach nachylenia siurka. Chyba ma chłop już dość, a ja po prostu nie mogę się powstrzymać :) Takie malutkie, kochane ludziąko, rączki, nóżki, paluszki... i to MOJE!!! :)

Behemotka mój też ma dość jak gadam o ciąży, brzuchach, wózkach. Mówi, że śmiać mu się ze mnie chce. To ja mu odpowiadam, że mi się chce śmiać, że gada o rybach wącha zanęty i ogląda branie karpia na youtube

Dzierzba, żabka04, Behemottka lubią tę wiadomość

‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ