X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little może 50 twarzy Greya;);):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie też nieco przeciętny, bo dość cukierkowy, przewidywalny, ale lubię i Roberta i Anne, więc można obejrzeć, a mój mózg póki co nie przetwarza głębszych treści, mam nadzieję że się to wkrótce zmieni. A tak na poważnie ostatnio byłam w kinie na "Zwierzogrodzie" i to jedna z lepszych animacji jakie widziałam dotychczas - wybrałam się z przyjaciółką i byłyśmy jedyne, które przyszły bez dziecka, no można tak powiedzieć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 20:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    dla mnie też nieco przeciętny, bo dość cukierkowy, przewidywalny, ale lubię i Roberta i Anne, więc można obejrzeć, a mój mózg póki co nie przetwarza głębszych treści, mam nadzieję że się to wkrótce zmieni. A tak na poważnie ostatnio byłam w kinie na "Zwierzogrodzie" i to jedna z lepszych animacji jakie widziałam dotychczas - wybrałam się z przyjaciółką i byłyśmy jedyne, które przyszły bez dziecka, no można tak powiedzieć :D
    Ej no jak bez dziecka?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla bez takiego dziecka na zewnątrz :D ale kto by to wiedział?

Magdziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki napiszcie blondynce jak ustawić suwaczek. W co po kolei wejść?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapominajka wrote:
    Dziewczynki napiszcie blondynce jak ustawić suwaczek. W co po kolei wejść?
    ustawienia - społeczność - Twój podpis na forum
    link pobierasz z strony na której generujesz suwaczek, możesz kliknąć w któryś z naszych suwaczków i zostaniesz przekierowana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje:)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczorem. Dzień zaliczony i zakończony awanturą z teściową o arabów. Synuś zdrowieje, jutro zgarniamy go do domku. :) Oglądamy z moim ksw i popijam lecha free. Mniam ;) Fajne brzuszki macie, mnie też zaczęło wywalać już, a perspektywa 120 cm w pasie mnie przeraża. Chyba muszę podnośnika poszukać na allegro. Chwalić się nie będę na razie bęckiem. Zdziadział mi humor.

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc.Zasypiam

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie tez juz czas . Dobranoc . Spokojnej nocy maminki ❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 21:39

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę i oglądam wybuchowa para na tv puls:) wesoło:)

_izunia_ lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio na wieczór czuje że puchną mi całe ręce i nogi.. Obejrzeliśmy z Fifim małych gigantów i się przytulamy teraz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:00

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już też powoli odpływam, więc uciekam do łóżka :) dobranoc mamusie!

• miniaturka31 Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam once. Przyjemny, romantyczny. Przy okazji cudowny Glen i jego muzyka!!!

Tęsknimy 29.05.2015
    10 tc.
    oar83e3k2d9rg7wq.png
  • Moonicorns Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2016, 03:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mam jeden film na którego obejrzenie czekam już 2 rok, po tej ciąży usiądę i go obejrzę.Teraz nikomu z Nas nie pozwalam! http://www.filmweb.pl/film/Od+pocz%C4%85tku-2014-638554

Oglądałam ten film jakis rok temu i rownież zdecydowanie odradzam kobietom w ciazy go ogladac. Ja sie nim skatowałam.
    .

f2w3ugpj6tnh1br3.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanki, idę spać.

Tak cichutko poproszę, żeby przykrych filmów nie polecać, bo potem idę sprawdzać o co chodzi i też mi się przykro robi :(

Mąż mi powiedział, że świruję. Przedwczoraj cały dzień uczyłam go co to przezierność u maluszka i co tam trzeba wiedzieć (jakby co), a dzisiaj cały dzień nawijam o kątach nachylenia siurka. Chyba ma chłop już dość, a ja po prostu nie mogę się powstrzymać :) Takie malutkie, kochane ludziąko, rączki, nóżki, paluszki... i to MOJE!!! :)

Sabina, _izunia_, YvonnElizabeth, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamusie, ja sobie kawkuję, a mam też w planach podjechać do smyka, wczoraj jak byliśmy w lumpku ogromny wybór ciuszków dla maluszka był, więc pewnie tam też będziemy kompletować wyprawkę - klasyczne, białe body za 2-3 zł, śpiochy, pajacyki, bluzeczki za ok 6-10 zł, tylko będzie trzeba dobrze szukać, bo z tym to różnie - czasem jest coś wyjątkowo ładnego, a czasem coś czego nawet nie warto brać do ręki i nadal nie mogę przeboleć tej bluzeczki z reniferami, po co słuchałam męża?? Szkrab miałby na gwiazdkę :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Koleżanki, idę spać.

Tak cichutko poproszę, żeby przykrych filmów nie polecać, bo potem idę sprawdzać o co chodzi i też mi się przykro robi :(

Mąż mi powiedział, że świruję. Przedwczoraj cały dzień uczyłam go co to przezierność u maluszka i co tam trzeba wiedzieć (jakby co), a dzisiaj cały dzień nawijam o kątach nachylenia siurka. Chyba ma chłop już dość, a ja po prostu nie mogę się powstrzymać :) Takie malutkie, kochane ludziąko, rączki, nóżki, paluszki... i to MOJE!!! :)

Behemotka mój też ma dość jak gadam o ciąży, brzuchach, wózkach. Mówi, że śmiać mu się ze mnie chce. To ja mu odpowiadam, że mi się chce śmiać, że gada o rybach wącha zanęty i ogląda branie karpia na youtube

Dzierzba, żabka04, Behemottka lubią tę wiadomość

‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ