WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydla mnie też nieco przeciętny, bo dość cukierkowy, przewidywalny, ale lubię i Roberta i Anne, więc można obejrzeć, a mój mózg póki co nie przetwarza głębszych treści, mam nadzieję że się to wkrótce zmieni. A tak na poważnie ostatnio byłam w kinie na "Zwierzogrodzie" i to jedna z lepszych animacji jakie widziałam dotychczas - wybrałam się z przyjaciółką i byłyśmy jedyne, które przyszły bez dziecka, no można tak powiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 20:42
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:dla mnie też nieco przeciętny, bo dość cukierkowy, przewidywalny, ale lubię i Roberta i Anne, więc można obejrzeć, a mój mózg póki co nie przetwarza głębszych treści, mam nadzieję że się to wkrótce zmieni. A tak na poważnie ostatnio byłam w kinie na "Zwierzogrodzie" i to jedna z lepszych animacji jakie widziałam dotychczas - wybrałam się z przyjaciółką i byłyśmy jedyne, które przyszły bez dziecka, no można tak powiedzieć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapominajka wrote:Dziewczynki napiszcie blondynce jak ustawić suwaczek. W co po kolei wejść?
link pobierasz z strony na której generujesz suwaczek, możesz kliknąć w któryś z naszych suwaczków i zostaniesz przekierowana -
nick nieaktualny
-
Witam się wieczorem. Dzień zaliczony i zakończony awanturą z teściową o arabów. Synuś zdrowieje, jutro zgarniamy go do domku.
Oglądamy z moim ksw i popijam lecha free. Mniam
Fajne brzuszki macie, mnie też zaczęło wywalać już, a perspektywa 120 cm w pasie mnie przeraża. Chyba muszę podnośnika poszukać na allegro. Chwalić się nie będę na razie bęckiem. Zdziadział mi humor.
AniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Mam jeden film na którego obejrzenie czekam już 2 rok, po tej ciąży usiądę i go obejrzę.Teraz nikomu z Nas nie pozwalam! http://www.filmweb.pl/film/Od+pocz%C4%85tku-2014-638554
Oglądałam ten film jakis rok temu i rownież zdecydowanie odradzam kobietom w ciazy go ogladac. Ja sie nim skatowałam.
.
-
Koleżanki, idę spać.
Tak cichutko poproszę, żeby przykrych filmów nie polecać, bo potem idę sprawdzać o co chodzi i też mi się przykro robi
Mąż mi powiedział, że świruję. Przedwczoraj cały dzień uczyłam go co to przezierność u maluszka i co tam trzeba wiedzieć (jakby co), a dzisiaj cały dzień nawijam o kątach nachylenia siurka. Chyba ma chłop już dość, a ja po prostu nie mogę się powstrzymaćTakie malutkie, kochane ludziąko, rączki, nóżki, paluszki... i to MOJE!!!
Sabina, _izunia_, YvonnElizabeth, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Mamusie, ja sobie kawkuję, a mam też w planach podjechać do smyka, wczoraj jak byliśmy w lumpku ogromny wybór ciuszków dla maluszka był, więc pewnie tam też będziemy kompletować wyprawkę - klasyczne, białe body za 2-3 zł, śpiochy, pajacyki, bluzeczki za ok 6-10 zł, tylko będzie trzeba dobrze szukać, bo z tym to różnie - czasem jest coś wyjątkowo ładnego, a czasem coś czego nawet nie warto brać do ręki i nadal nie mogę przeboleć tej bluzeczki z reniferami, po co słuchałam męża?? Szkrab miałby na gwiazdkę
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Koleżanki, idę spać.
Tak cichutko poproszę, żeby przykrych filmów nie polecać, bo potem idę sprawdzać o co chodzi i też mi się przykro robi
Mąż mi powiedział, że świruję. Przedwczoraj cały dzień uczyłam go co to przezierność u maluszka i co tam trzeba wiedzieć (jakby co), a dzisiaj cały dzień nawijam o kątach nachylenia siurka. Chyba ma chłop już dość, a ja po prostu nie mogę się powstrzymaćTakie malutkie, kochane ludziąko, rączki, nóżki, paluszki... i to MOJE!!!
Behemotka mój też ma dość jak gadam o ciąży, brzuchach, wózkach. Mówi, że śmiać mu się ze mnie chce. To ja mu odpowiadam, że mi się chce śmiać, że gada o rybach wącha zanęty i ogląda branie karpia na youtube
Dzierzba, żabka04, Behemottka lubią tę wiadomość