WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypirelka wrote:A z którego tc Twój Mały?
ja ostatnio chodziłam i szukałam czapek i nic fajnego w rozsądnej cenie nie ma
w lidlu jakiś czas temu chyba były od rozmiaru 62
kurczę, nie ma to jak mieć zepsutą pralkę, ubrać czarną bluzę i wziąć czkające dziecko ZARAZ po jedzeniu, świetnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 16:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPieknie, corka przyniosla z przedszkola jakies chorobsko
blada, kaszle w dodatku zwymiotowala w samochodzie po 18 pojade z nia do lekarza , tylko co tu robic zeby niedaj boze nie sprzedala chorobska malemu ? Trzymanie ja w osobnym pokoju i nie zblizanie sie do malego powinno pomoc tylko jak skoro leki i jedzenie ja jej bede musiala daaac ? Kurcze, pomocy dziewcyny
Jestem na maksa wystraszona zwlaszcza ze maluch dopiero 1 dzien po szczepieniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChwale się.
Atakowałam linie tel z ciocia (chrzestnego Robcia żoną) ona się dodzwonila pierwsza i nas zarejestrowała do tego pediatry na 20:15!
Hura.
Jutro będę wiedzieć co małemu jest.
Az mi lepiej.kamciaelcia, Broszka, Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto w takim razie umówię Bąbla
oby to dzielnie zniósł...
rejestracja jednak do 16. zadzwonię jutro z samego rana.
Ciekawe ile prywatnie takie badanie będzie nas kosztować,
bo na NFZ niestety o dobrych specjalistów ciężko.
Małemu niby kolki minęły, a wieczorami nadal marudka, jakich mało. Ciekawa jestem czy to reakcja na bodźce, czy ze zmęczenia, bo mało w dzień śpi? Widzę, że niewiele mu do spania brakujezalegamy na kanapie, ja sobie czytam, a on po swojemu gada. Zarobiłam ser na twarożek, brakuje tylko świeżego pieczywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 17:42
pirelka lubi tę wiadomość
-
Ja juz w domku
U lekarza szybka reakcja -weszłam do środka jak zobaczyłam przez okno że zaraz moja kolej. W środku tez szybko. Jednak intuicję mamto plesniawki ale troszkę nietypowo ze na wargach . Ciutke ba polikach. Język I podniebienie czyste. Nystatyna i cebion oba do smarowania przez 3-4 dni. Z tego wszystkiego zapomniałam spytać o pozwolenie na szczepienie ale pielęgniarka weszła i spytała
mamy juz umówione na za tydzień. Nawet nikomu nazwiska nie musze podawać -pamiętają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Ciociu zabko dziękujemydotarło
na pewno się odwdzieczymy[/QUOTE]
Dziękuję za tak piękny uśmiech.
I to wystarczy Piotrusiu i Kamciu.
Ciocia całuję i życzy smacznego
Ale się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 18:54
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-